Ετήσιες προβλέψεις 2014 για το ζώδιο του Αιγόκερω

Κοινοποίηση:

Η ομαδική δουλειά θα είναι ή ότι πιο λειτουργικό ή καταστροφικό αυτό το έτος, με τον κυβερνήτη σας, τον Κρόνο, να βρίσκεται στον 11ο Οίκο σας. Είναι απαραίτητο να δεσμευτείτε περισσότερο στην συνεργασία σας με συνεργάτες και συμμάχους, αλλά δεν είναι κάτι που μπορείτε να υποκριθείτε. Αν πιστεύετε σε αυτό που δουλεύετε όλοι μαζί, δεν θα έχετε πρόβλημα να τα δώσετε όλα. Αλλά αν η εργασία αυτή δεν έχει πραγματική αξία στο μυαλό σας, θα είναι δύσκολο να τα πάτε καλά με τους γύρω σας.

Όπως και να έχει, το κλειδί για να συνεργαστείτε με επιτυχία είναι να αναγνωρίσετε τις διαφορές που έχετε με τους συμμάχους σας για να μην συμπεριφέρεστε σε όλους το ίδιο. Ενώ το ζήτημα είναι να επικεντρωθείτε στο στόχο, η ανθρώπινη πλευρά της ιστορίας απαιτεί ευαισθησία και κατανόηση.

Ο Δίας θα βρίσκεται την αρχή του χρόνου στον 7ο Οίκο σας, δηλαδή άλλος ένας λόγος που οι σχέσεις είναι τόσο σημαντικές. Οι ευκαιρίες στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις θα έρθουν όταν ευθυγραμμίσετε τον εαυτό σας με τους σωστούς ανθρώπους. Η λογική από μόνη της, όμως, δεν θα πει όλη την ιστορία, καθώς ο Δίας θα βρίσκεται στο συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου, όπου  εσωτερικά σας συναισθήματα και ένστικτα θα σας διδάξουν περισσότερα από ότι τα γεγονότα. Το να είστε στοργικοί και το να δείχνετε την ευαισθησία σας θα σας κάνει περισσότερο επιθυμητούς και ικανούς να χτίσετε όμορφες επαφές.

zodia-zvdia-22

Δύο πιθανές δύσκολες περίοδοι είναι γύρω στις 31 Ιανουαρίου και στις 30 Απριλίου, όταν ο τυχερός Δίας συναντήσει κάποιες δυσκολίες. Θα σχηματίσει αντίθεση με τον Πλούτωνα για να δοκιμάσει την δέσμευσή σας σε οτιδήποτε κάνετε. Θα είναι εξαντλητικό να δουλεύετε με οποιονδήποτε δεν μπορεί να ταιριάξει με την έντασή σας. Μπορεί να προκύψουν διαμάχες και ζητήματα εμπιστοσύνης, αλλά είναι καλύτερα να μιλήσετε ξεκάθαρα για τις διαφορές απόψεών σας παρά να παραμείνετε σιωπηλοί.

Ο Δίας σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό στις 20 Απριλίου, πράγμα που θα αυξήσει την ένταση των αλληλεπιδράσεών σας και θα απειλήσει τις σχέσεις. Για να δουλέψουν θα πρέπει να φέρετε κάποια καινούρια στοιχεία και ιδέες για να κρατήσετε ζωντανό το ενδιαφέρον και την έμπνευση σε υψηλό επίπεδο. Είναι απαραίτητο να ενισχύσετε τη δέσμευσή σας όταν ο Δίας περάσει στο ζώδιο του Λέοντα και στον 8ο Οίκο σας στις 16 Ιουλίου. Τους επόμενους 12 μήνες, θα είστε πολύ τυχεροί σε θέματα οικειότητας, επενδύσεων και επαγγελματικών ταξιδιών. Απαραίτητα συστατικά για την επιτυχία είναι το θάρρος, η αυτοπεποίθηση και η δημιουργικότητα.

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης του έρωτα, ξεκινά το 2014 με ανάδρομη πορεία. Ξεκίνησε στο ζώδιό σας στις 21 Δεκεμβρίου του 2013 και θα γυρίσει σε ορθή πορεία στις 31 Ιανουαρίου του 2014. Ίσως υπάρξουν κάποια θέματα αυτοπεποίθησης ή αξιών καθώς βρίσκεται στον 1ο σας Οίκο. Και πάλι θα σας παράσχει δεύτερες ευκαιρίες για να βελτιώσετε την εμφάνισή σας, να προσαρμόσετε την συμπεριφορά σας καθώς και την ικανότητα να εκτιμήσετε τον εαυτό σας.

Αυτό που πρέπει να κάνετε για να δείτε την αξία σας είναι να συνειδητοποιήσετε τα προτερήματά σας. Το ξεκαθάρισμα δύσκολων καταστάσεων στις σχέσεις είναι ένας παραγωγικός τρόπος να χρησιμοποιήσετε αυτές τις έξι εβδομάδες, ενώ το να ψάχνετε ελαττώματα στον εαυτό σας και στους άλλους δεν θα σας βοηθήσει. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, ένα από τα μαθήματα που θα λάβετε είναι πως θα πάρετε ότι σας αξίζει από τους άλλους αν προσπαθήσετε να δώσετε ό, τι καλύτερο από τον εαυτό σας. Οι κανόνες και η πειθαρχία που χρειάζεστε δεν χρειάζεται να προβληθούν σε ανθρώπους που χρειάζονται συμπόνια και κατανόηση.

 

Έρωτας

Είναι πιθανό να αναγκαστείτε να αναθεωρήσετε τις επιθυμίες σας στην αρχή του χρόνου. Αυτό συμβαίνει  επειδή στην αρχή του 2014, η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας. Αυτή η ανάδρομη πορεία θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Ιανουαρίου, πράγμα που σηματοδοτεί μία περίοδο απογοήτευσης αλλά ταυτόχρονα και μία που προσφέρει νέα προοπτική στις προσωπικές ανάγκες σας.

Η μαγνητική Αφροδίτη θα παραμείνει στο ζώδιό σας μέχρι τις 5 Μαρτίου, δίνοντάς σας αρκετές ευκαιρίες για να γίνετε περισσότερο ελκυστικοί. Το κλειδί για να το κάνετε αυτό είναι να ξεκινήσετε να ευχαριστείτε τον εαυτός ας. Το να αφήσετε στην άκρη τα αρνητικά σας σχόλια, είναι ένας άριστος τρόπος να σας δουν οι γύρω σας πιο θετικά.

Ένα ενδιαφέρον γεγονός όσον αφορά την Αφροδίτη στον Αιγόκερω, είναι πως ο έρωτας μπορεί να κερδηθεί από τις προσπάθειές σας και όχι από την προσμονή. Ο γενναιόδωρος Δίας θα βρίσκεται στον 7ο Οίκο σας μέχρι τις 16 Ιουλίου, και ύστερα θα περάσει στον 8ο Οίκο σας για 12 μήνες, κάνοντάς σας πιο ελκυστικούς στους άλλους.

Άλλη μία παθιασμένη περίοδο θα βιώσετε από τις 26 Οκτωβρίου μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου, όπου ο ενεργητικός Άρης θα βρεθεί στο ζώδιό σας. Θα μπορέσετε με ευκολία να πιέσετε τον εαυτό σας για να φτάσετε σε καλύτερη σωματική φόρμα με αυτή τη δυναμική διέλευση.

Ωστόσο, η φιλοδοξία χωρίς στοργή θα μοιάζει πιεστική, ενώ μία δόση ευαίσθητης προσέγγισης θα σας φέρει σε ευνοϊκή θέση. Αυτή η αίσθηση επιθυμίας και σκοπού σε συνδυασμό με το πάθος, είναι ένας ανίκητος συνδυασμός που είτε θα φέρει τη σχέση σας πιο ψηλά, ή θα σας φέρει σε καλύτερη θέση για να προσελκύσετε ένα νέο πρόσωπο.

 

Επαγγελματικά

Ένα από τα δώρα του ζωδίου σας είναι η τέλεια ισορροπία υπομονής και φιλοδοξίας. Ξέρετε πώς να στοχεύετε ψηλά και πώς να κάνετε τη σκληρή δουλειά για να πετύχετε τους στόχους σας. Αυτά τα χαρακτηριστικά θα φανούν χρήσιμα τώρα καθώς θα χρειαστεί να κάνετε ένα βήμα πίσω πριν προχωρήσετε μπροστά.

Ο χρόνος ξεκινά με την Αφροδίτη να βρίσκεται  ανάδρομη στο ζώδιό σας μέχρι τις 31 Ιανουαρίου. Αυτό σηματοδοτεί την ανάγκη να είστε πιο προσεκτικοί στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Η ανάδρομη πορεία της θα σας δώσει μία δεύτερη ευκαιρία να κάνετε καλύτερη εντύπωση σε κάποιον. Η βελτίωση του εαυτού σας (συμπεριφορά, εμφάνιση ή προσέγγιση) θα σας βοηθήσει να κερδίσετε υποστήριξη και ενθάρρυνση από τους άλλους.

Ύστερα, από την 1η Μαρτίου μέχρι τις 14 Μαΐου, ο επιθετικός Άρης θα είναι ανάδρομος στον 10ο Οίκο σας. Η παρουσία του πολεμικού πλανήτη στο ζώδιο του Ζυγού θα δοκιμάσει τις διπλωματικές σας ικανότητες, καθώς τα ανέμελα άτομα θα γίνουν πιο δύσκολοι και τα φαινομενικά εύκολα σχέδια θα περιπλεχθούν.

Η Σεληνιακή έκλειψη στον ίδιο τομέα του χάρτη σας στις 15 Απριλίου, θα υποβαθμίσει την σημασία της αρμονίας στον επαγγελματικό τομέα. Είναι καλύτερο να τα βρείτε με τους συνεργάτες, τα αφεντικά και τους πελάτες σας, ακόμα και αν αυτό σας επιβραδύνει, παρά να προχωρήσετε γρήγορα μπροστά με άσχημα συναισθήματα να σας βαραίνουν. Ευτυχώς, η μεγάλη διέλευση του Άρη στον 10ο Οίκο σας (από τις 7 Δεκεμβρίου, έως τις 25 Ιουλίου του 2014) αυξάνει τις ευκαιρίες για επαγγελματικές επαφές και την συνεργασία με σωστούς ανθρώπους.