Ετήσιες Προβλέψεις 2014 για το ζώδιο του Καρκίνου

Κοινοποίηση:

Τα καλά νέα της διέλευσης του Δία στο ζώδιό σας συνεχίζονται μέχρι και τις 16 Ιουλίου του 2014. Οι ευκαιρίες αυξάνονται καθώς θα αυξηθεί η κατανόηση του εαυτού σας καθώς και η αυτοπεποίθησή σας. Η αύξηση προσδοκιών στην προσωπική σας ζωή θα βγάζει νόημα, αρκεί να μην βγείτε πέρα από τη λογική. Τα οφέλη θα είναι περισσότερα αν βιώσετε αργά νέες εμπειρίες αντί να βιάζεστε να περάσετε στον επόμενό σας στόχο.

Η μετακίνηση του Δία στο ζώδιο του Λέοντα και στον 12ο Οίκο στα μέσα Ιουλίου, θα δώσει έμφαση στο εισόδημα και στις προσωπικές σας πηγές. Θα ξεκινήσει μία ετήσια περίοδος όπου το να επενδύετε περισσότερα στον εαυτό σας είναι πάρα πολύ καλή ιδέα. Ο Λέων μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε θάρρος και δημιουργικότητα, καθώς και να πάρετε ρίσκα για να βγάλετε χρήματα και να κερδίσετε κύρος. Προτείνετε να ξοδέψετε χρήματα σε επιπρόσθετη εκπαίδευση και εργαλεία. Αντί να προσαρμοστείτε σε ένα περιορισμένο ποσοστό έρωτα και εισοδήματος, η διέλευση του Δία σας λέει να ονειρευτείτε μεγαλοπρεπώς.

Από την άλλη μεριά, ο σοβαρός Κρόνος θα περάσει τον δεύτερο χρόνο του στον 5ο Οίκο σας. Η ελεγχόμενη ανάπτυξη και οι προσεκτικά σχεδιασμένες κινήσεις θα σας φέρουν φοβερά αποτελέσματα. Ο Σκορπιός γνωρίζει ακριβώς τι λείπει από τις ζωές μας, για αυτό ένας καλός τρόπος να χρησιμοποιήσετε αυτή την έντονη ενέργεια είναι να προσέξετε αυτό που σας λείπει.

zodia-zvdia-22

Η επιθυμία θα αποτελέσει τη μηχανή για να λάβετε περισσότερη προσοχή και για να κάνετε τον έρωτα συναρπαστικό. Ίσως χρειαστεί να αναλάβετε τον έλεγχο στα προσωπικά σας αντί να αφήσετε τους άλλους να κάνουν κουμάντο και να αντιδράτε σε αυτά που θέλουν. Όμως αυτό δεν θα έχει να κάνει με επιδεκτικότητα, καθώς τα θετικά αποτελέσματα έχουν μεγαλύτερη αξία όταν προσπαθείτε να διατηρήσετε τις σχέσεις.

Η απελευθέρωσή σας από ανθρώπους και δραστηριότητες που σας κοστίζουν περισσότερα από όσα σας δίνουν πίσω, είναι η κατάλληλη χρήση της διέλευσης του Κρόνου στο ζώδιο του Σκορπιού. Μερικές φορές  αυτό που χρειάζεστε περισσότερο δεν είναι ολοφάνερο, για αυτό κοιτάξτε πιο βαθιά στη ψυχή σας και ρίξτε φως στα πιο σκοτεινά σημεία. Εκεί θα βρείτε τις ανικανοποίητες ανάγκες σας που μπορεί να είναι περίπλοκες, αλλά αξίζουν τη προσπάθεια.

Αργά τον Ιανουάριο και στα μέσα Απριλίου θα υπάρξουν δύο κρίσιμες περίοδοι για εσάς, χρονικά σημεία όπου τα υπερβολικά συναισθήματα και οι προκλήσεις θα ταρακουνήσουν τον κόσμο σας. Όμως, σε αυτές τις περιόδους θα κάνετε μεγάλες ανακαλύψεις, ειδικά όσον αφορά τα οικονομικά σας. Αυτό θα συμβεί επειδή ο Δίας θα σχηματίσει αντίθεση με τον Πλούτωνα και τις δύο φορές, πράγμα που θα εντείνει τα συναισθήματα και τις καταστάσεις στα όριά τους. Πιθανά ρίσκα είναι ο φόβος της απώλειας και η αντιμετώπιση οικονομικών και ερωτικών απειλών.

Ωστόσο, μερικές φορές πρέπει να πάμε πιο μακριά από την ασφάλειά μας για να ανακαλύψουμε την αλήθεια. Αφήστε στην άκρη παλιές εικόνες του εαυτού σας και εξερευνήστε άλλες για να δείτε που βρίσκονται τα εμπόδια και ποιες πηγές μπορούν να κάνουν τη ζωή σας ολοκληρωμένη. Αν δεν νιώθετε άνετα με κάποιους ανθρώπους, μην διστάσετε να αντιμετωπίσετε αυτά τα συναισθήματα.

Αυτές οι ισχυρές όψεις θα ταρακουνήσουν τον κόσμο σας, πράγμα που μπορεί να είναι τρομακτικό, αλλά θα σας οδηγήσει σε ένα καλύτερο μέρος αν έχετε τη θέληση να ενισχύσετε συναισθηματικά τον εαυτό σας. Η γιατρειά συνήθως φέρνει τα συμπτώματα στην επιφάνεια, και κάνει τα πράγματα να φαίνονται χειρότερα από πριν. Όμως αν έχετε τη θέληση να αντιμετωπίσετε άβολες αλήθειες, τότε θα έχετε ήδη κάνει το πρώτο βήμα για να φτάσετε στην επιτυχία.

 

Ερωτικά

Το πρώτο μισό του 2014, θα είναι γεμάτο με ευκαιρίες για να αυξήσετε την αυτοπεποίθησή σας και να κάνετε μεγαλύτερη εντύπωση στους γύρω σας. Ο Δίας, ο τυχερός πλανήτης, θα βρίσκεται στο ζώδιό σας μέχρι τις 16 Ιουλίου, προσθέτοντας χαρά και σοφία στον 1ο Οίκο σας. Ίσως νιώσετε το θάρρος να πάρετε κάποια περίεργα ρίσκα όσον αφορά τα συναισθήματά σας και τον έλεγχο στις σχέσεις σας.

Ίσως υπάρξουν κάποιες δύσκολες στιγμές στις 31 Ιανουαρίου και στις 20 Απριλίου, όπου ο Δίας θα σχηματίσει αντίθεση με τον Πλούτωνα και θα ωθήσει τα συναισθήματά σας στην υπερβολή. Τα προκλητικά τετράγωνα του Δία με τον Ουρανό στις 26 Φεβρουαρίου και στις 20 Απριλίου, θα δημιουργήσουν ανησυχίες και εκπλήξεις. Τα καλά νέα σε αυτές τις δύο περιόδους, όμως, είναι πως μπορούν να σας ενισχύουν με ένα δυνατό αίσθημα για αυτά που θέλετε και δεν θέλετε από τους άλλους, καθώς και να σας απελευθερώσουν από παλιές πατέντες που σας κρατούν πίσω.

Θα ξεκινήσετε το 2014 με μία ανάγκη να αναθεωρήσετε το ρόλο σας στις σχέσεις. Ο πλανήτης του έρωτα, η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον 7ο Οίκο σας μέχρι τις 31 Ιανουαρίου, δίνοντάς σας να καταλάβετε τη προσπάθεια που πρέπει να κάνετε για να βάλετε τάξη στην προσωπική σας ζωή.

Τα θέματα κλειδιά όσο η Αφροδίτη παραμένει στο συγκεκριμένο τομέα του χάρτη σας μέχρι τις 5 Μαρτίου, είναι να δουλέψετε σκληρότερα για να φτάσετε τους στόχους σας με τον σύντροφό σας, ή να βρείτε κάποιο καινούριο σύντροφο. Ύστερα μία πιο χαλαρή και ανοιχτόμυαλη προσέγγιση θα είναι το κλειδί για να αναπτύξετε βαθύτερα επίπεδα οικειότητας και εμπιστοσύνης.

 

Επαγγελματικά

Το να υπολογίζετε τις τολμηρές κινήσεις με προσοχή βγάζει νόημα επαγγελματικά κατά τη διάρκεια του πρώτου μισού του 2014. Ο επεκτατικός Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιό σας μέχρι τις 16 Ιουλίου αυξάνοντας τις πιθανότητές σας για επιτυχία. Ο Κρόνος θα περάσει όλο το 2014 στον 5ο Οίκο σας για να σας ενθαρρύνει να κατακτήσετε ένα προσεκτικά σχεδιασμένο πλάνο και ύστερα να το μοιραστείτε με τους άλλους.

Είναι πιθανό να βιώσετε κάποιες διαμάχες εξουσίας στις 31 Ιανουαρίου και στις 20 Απριλίου, όπου ο Δίας θα σχηματίσει αντίθεση με τον Πλούτωνα. Όσα συναισθήματα και αν έχετε για κάποιον, σκεφτείτε πολύ προσεκτικά πριν κάνετε μία μεγάλη κίνηση. Ακόμα και αν μια συνεργασία φαίνεται καταδικασμένη, η Αφροδίτη θα ξεκινήσει την ορθή της πορεία στον 7ο Οίκο σας στις 31 Ιανουαρίου, φέρνοντας τους συμμάχους σας στο σωστό δρόμο.

Ίσως χρειαστεί να ξοδέψετε περισσότερα για να βγάλετε περισσότερα όταν ο Δίας περάσει στον 2ο Οίκο σας στις 16 Ιουλίου. Αυτή η διέλευση θα λάβει χώρα στο ζώδιο του Λέοντα, ανταμείβοντάς σας αν επενδύσετε περισσότερα στον εαυτό σας. Η αγορά εργαλείων ή η καλύτερη εκπαίδευση θα δώσουν ώθηση στην αυτοπεποίθησή σας και θα αυξήσουν το εισόδημά σας.

Προσπαθήστε να ξεκινήσετε μία νέα επαγγελματική διαδρομή το φθινόπωρο. Αυτό προτείνεται διότι η Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Κριού, θα προσγειωθεί στον 10ο Οίκο σας στις 8 Οκτωβρίου. Απλά μην αφήσετε τους άλλους να σας πιέσουν να αναλάβετε πράγματα για τα οποία δεν είστε έτοιμοι. Τα ρίσκα και οι αλλαγές εργασίας βγάζουν νόημα μόνο όταν είναι δική σας επιλογή. Όμως, αν αναλάβετε περισσότερα από όσα μπορείτε να διαχειριστείτε, σκεφτείτε να αφήσετε κάποια παρά να πιέσετε τον εαυτό σας.