Ετήσιες Προβλέψεις 2014 για το ζώδιο του Κριού

Κοινοποίηση:

Το πρώτο μισό του 2014, θα έχει να κάνει με την σταθεροποίηση των θεμελίων σας και την αναμόρφωση των σχέσεων. Ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου και στον 4ο Οίκο σας μέχρι τις 16 Ιουλίου, επεκτείνοντας τις γνώσεις σας και δίνοντάς σας μία σταθερή βάση για τις εμπνεύσεις σας. Ήρθε η στιγμή να μάθετε από το παρελθόν σας –όχι με το να τιμωρείτε τον εαυτό σας ή να κατηγορείτε τους άλλους, αλλά με το να είστε περισσότερο στοργικοί και ευγενικοί με τον εαυτό σας.

Ο Καρκίνος είναι το ζώδιο της ευαισθησίας, και ο 4ος Οίκος έχει να κάνει με το πώς νιώθουμε μέσα μας. Είναι ο Οίκος των εμπειριών της οικογένειας και είναι γεμάτος αναμνήσεις. Όμως εσείς δεν είστε από τους ανθρώπους που κοιτάνε πίσω. Όπως και να έχει, ο Δίας θα φέρει καλή τύχη όταν διευρύνετε την προοπτική σας, ακόμα και όταν σας υπενθυμίζει δύσκολες εμπειρίες του παρελθόντος.

Και πάλι, τα ένστικτα του Καρκίνου θα έρθουν σε σύγκρουση με την αυθόρμητη προσέγγισή σας απέναντι στη ζωή. Θα έχετε τη θέληση να αποκτήσετε μερικές μελανιές αν είναι διασκεδαστικό ή αν έτσι μπορείτε να πάρετε αυτό που θέλετε. Αυτή η σκληράδα είναι συνήθως βοηθητική, αλλά μπορεί επίσης να σας απευαισθητοποιήσει από τις ίδιες σας τις ανάγκες. Η αντιμετώπιση αυτών των επιθυμιών είναι η πρόκληση του Καρκίνου για τον Κριό, η οποία μπορεί να σας ανταμείψει με βαθύτερες, πιο συναισθηματικές και σωματικές ρίζες, μέσα από τις οποίες η προσωπική και επαγγελματική σας ζωή μπορεί να ωριμάσει και να αναπτυχθεί.

zodia-zvdia-22

Η αντιμετώπιση βαθύτερων συναισθηματικών θεμάτων είναι απαραίτητη για τον Κρόνο που θα βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου, Αυτή η διέλευση κλειδί, ξεκίνησε να βρίσκεται στον 8ο Οίκο σας τον Οκτώβριο του 2012. Μπορεί να περιπλέξει τις σχέσεις ως αποτέλεσμα δυσπιστίας ή ανολοκλήρωτων προσδοκιών. Και πάλι, το να είστε περισσότερο απελευθερωμένοι όταν σκέφτεστε τι θέλετε και τι μπορείτε να δώσετε στις σχέσεις όλων των ειδών, μπορεί να χτίσει ισχυρές συμμαχίες και να εξοντώσει επαφές που δεν σας παρέχουν αυτά που θέλετε.

Είστε ανεξάρτητο και περιοριστικό ζώδιο που συνήθως αποφεύγει να βασίζεται στους άλλους. Αν και αυτό είναι λογικό τον περισσότερο καιρό, η παραμονή του Κρόνου στον 8ο Οίκο σας για δύο χρόνο απαιτεί μία καλύτερη ανάλυση των σχέσεων. Αυτά τα θέματα θα έρθουν στο επίκεντρο από την 1η μέχρι τις 19 Μαΐου όπου ο κυβερνήτης σας, ο Άρης, θα είναι ανάδρομος. Η ανάδρομη πορεία του μπορεί να προκαλέσει καθυστερήσεις και σίγουρα προτείνει την ανάγκη να αναθεωρήσετε τις συμφωνίες σας με τους άλλους.

Ο Άρης κάνει αυτή την αλλαγή στο ζώδιο του Ζυγού και στον 7ο Οίκο σας, και αυτός είναι ο λόγος που ο συγκεκριμένος τομέας της ζωής θα είναι πιο σημαντικός στο πρώτο μισό του 2014. Εκμεταλλευτείτε αυτή τη περίοδο για να αναθεωρήσετε τις συμμαχίες σας και αλλάξτε πορεία αν είναι απαραίτητο. Μπορείτε να το κάνετε με χάρη και να αποφύγετε άσχημα συναισθήματα αν κάποιες σχέσεις τελειώσουν ή αλλάξουν μορφή. Θα είναι δύσκολο να κάνετε νέες συμφωνίες κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Άρη, και θα πρέπει να «διαβάζετε» ανθρώπους και πρότζεκτ πολύ προσεκτικά πριν κάνετε κάποια σημαντική κίνηση.

Στις 16 Ιουλίου, ο Δίας θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα και στον 5ο Οίκο σας. Ο τυχερός αυτός πλανήτης θα παραμείνει δώδεκα μήνες στο συγκεκριμένο τομέα του χάρτη σας δημιουργώντας κατάλληλες καταστάσεις για να εφαρμόσετε την δημιουργικότητα, τον ρομαντισμό και την παιχνιδιάρικη συμπεριφορά που επιθυμείτε. Η χαρά και η γενναιοδωρία είναι τα κλειδιά για να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο αυτή την διέλευση. Θα τραβήξετε τη προσοχή με ευκολία, αλλά σιγουρευτείτε πως μπορείτε να κρατήσετε κάποια σχέδια τα οποία θα κάνουν φαντασιώσεις πραγματικότητα.

 

Ερωτικά

Οι σχέσεις θα συνεχίσουν να απαιτούν περισσότερη δουλειά καθώς ο απαιτητικός Κρόνος θα βρίσκεται στον 8ο Οίκο σας σχεδόν όλο το 2014. Η προσαρμογή στις ανάγκες των άλλων ίσως σας κάνει να αισθανθείτε δεύτεροι, αλλά το να προσέξετε περισσότερο τις ανάγκες του συντρόφους σας θα σας κρατήσει στο παιχνίδι. Είναι κατανοητό αν υπάρξουν στιγμές που θα μπείτε στον πειρασμό να αποσυρθείτε στον κόσμο σας, όπου δεν χρειάζεται να ακούτε, να συμβιβάζεστε ή να κάνετε πίσω.

Ευτυχώς, η παρουσία του Δία στο στοργικό ζώδιο του Καρκίνου και στον 4ο Οίκο σας θα διαρκέσει μέχρι τις 16 Ιουλίου, αποκαλύπτοντας υποσυνείδητες πατέντες που μπορεί να περιόριζαν την ικανότητά σας να λάβετε αγαθά στις σχέσεις. Και πάλι, ξεκινά μία παιχνιδιάρικη περίοδος όταν η Αφροδίτη περάσει στο ζώδιό σας στις 2 Μαΐου. Οι άνθρωποι θα σας βρίσκουν πιο ελκυστικούς, ειδικά όταν είστε ενθουσιασμένοι με ένα νέο πρότζεκτ ή με ένα καινούριο στυλ. Αν και αυτή η γρήγορη διέλευση ολοκληρώνεται στις 28 Μαΐου, θα υπάρξει ένα ακόμα μεγαλύτερο κύμα προσωπικών ευκαιριών αργότερα.

Στις 16 Ιουλίου, ο Δίας περνάς το ζώδιο του Λέοντα και στον 5ο Οίκο σας, όπου θα περάσει όλο το χρόνο για να δώσει ώθηση στην αυτοπεποίθηση και τη δημιουργικότητά σας. Το να τραβήξετε τη προσοχή θα είναι εύκολο αρκεί το αίσθημα της περιπέτειας να σας ενθαρρύνει να πάρετε ρίσκα. Είναι μία καλή περίοδος να κερδίσετε εκτίμηση για την γενναιοδωρία σας, για αυτό δώστε ελεύθερα και θα πάρετε περισσότερα σαν αντάλλαγμα.

Ο παθιασμένος κυβερνήτης σας, ο Άρης, θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού και στον 8ο Οίκο σας στις 25 Ιουλίου, ξεκινώντας μία περίοδο έξι εβδομάδων, όπου θα βουτήξετε μέσα σε ισχυρά συναισθήματα τα οποία θα σπρώξουν τις σχέσεις σε υπερβολές και θα σας πιέσουν να εμβαθύνετε μία δέσμευση, να φτιάξετε ένα μεγάλο πρόβλημα ή να βρείτε την έξοδο.

 

Επαγγελματικά

Από την 1η Μαρτίου μέχρι τις 14 Μαΐου, είναι μία από τις πιο σημαντικές περιόδους του χρόνου για την καριέρα σας. Είναι όταν ο Άρης, ο κυβερνήτης σας, θα είναι ανάδρομος. Αυτή η ανάδρομη περίοδος θα σας δυσκολέψει σε περίπτωση που θέλετε να ξεκινήσετε νέα πρότζεκτ ή να ανεβάσετε ρυθμό. Όμως η αναγκαιότητα της προσαρμογής και της συνεργασίας έγινε το ζήτημα κλειδί στις 7 Δεκεμβρίου του 2013, όπου ο Άρης πέρασε στο ζώδιο του Ζυγού, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 25 Ιουλίου του 2014.

Ο πολεμιστής Άρης, συνήθως μένει σε ένα ζώδιο περίπου εφτά εβδομάδες, έτσι αυτή η παρατεταμένη παραμονή του στο ζώδιο του Ζυγού, μας λέει πόσο σημαντικό είναι ο τρόπος που πράττετε αυτό το χρόνο. Είναι απαραίτητο να χτίσετε συνεργασίες, ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως πρέπει να επιβραδύνετε για να μπορέσουν οι άλλοι σας να ακολουθήσουν. Αν θέλετε να ξεκινήσετε μία νέα επιχείρηση ή δουλειά, ο Άρης στο ζώδιο του Ζυγού, απαιτεί να επιδείξετε τις επικοινωνιακές σας ικανότητες, οι οποίες θα φέρουν καλύτερα αποτελέσματα αν ακούσετε και προσέξετε περισσότερο τους άλλους και όχι τις συνήθειές σας.

Άλλος ένας λόγος που η επαγγελματική σας ζωή θα επιταχύνει το δεύτερο μισό του 2014, είναι η είσοδος του Δία στο ζώδιο του Λέοντα στις 16 Ιουλίου. Το πύρινο αυτό ζώδιο καταλαμβάνει τον 5ο Οίκο σας, δίνοντάς σας το θάρρος να γίνετε πιο εξωστρεφείς και τολμηροί στην επιδίωξη των στόχων σας. Η δωδεκάμηνη παραμονή του Δία στο ζώδιο του Λέοντα, είναι υπέροχη για να βρεθείτε μπροστά σε κοινό, να δείξετε την προσωπικότητά σας και να κάνετε μία άριστη παρουσίαση. Αυτή η διέλευση πρόκειται να φέρει τη διασκέδαση στην εργασία σας, καθώς όταν διασκεδάζετε θα είστε και πιο παραγωγικοί.