Ετήσιες Προβλέψεις 2014 για το ζώδιο του Λέοντα

zwdia-leon

Κοινοποίηση:

Αν νιώθετε πως έχετε κολλήσει στο περιθώριο ενώ του κόσμου οι ευκαιρίες σας προσπερνούν, αυτό πρόκειται να αλλάξει φέτος. Ο λόγος είναι ο Δίας που βρίσκεται στον 12ο Οίκο σας από τον Ιούνιο του 2013, πράγμα που σας δυσκολεύει να αποκτήσετε την αναγνώριση που σας αξίζει. Και πάλι, η διέλευση αυτή είναι υπέροχη για πνευματικές καταστάσεις και εσωτερική ανάπτυξη που έρχεται μέσα από την προοπτική του εαυτού σας.

Αυτή η διέλευση θα συνεχιστεί μέχρι τις 16 Ιουλίου, ανταμείβοντάς σας όταν περνάτε χρόνο μόνοι ή με ένα μη απαιτητικό άτομο. Ύστερα ο Δίας θα περάσει στο ενθουσιώδες ζώδιό σας για να αυξήσει την αυτοπεποίθησή σας και να σας δώσει άφθονη προσοχή.

Θα υπάρξουν πιθανά εμπόδια στο δρόμο όταν ο Δίας σχηματίσει αντίθεση με τον Πλούτωνα στις 31 Ιανουαρίου και στις 20 Απριλίου. Οι διαμάχες εξουσίας και ο φόβος της απώλειας, πιθανότατα επαγγελματικής, είναι εκφράσεις αυτών των όψεων. Τα θετικά, όμως, περιλαμβάνουν μία μεγαλύτερη συνειδητότητα των μακροχρόνιων αναγκών και φιλοδοξιών σας, ειδικά όσον αφορά τη καριέρα σας.

zodia-zvdia-22

Με τον Πλούτωνα, τα μαθήματα έχουν σχεδόν πάντα να κάνουν με το να μάθετε να αφήνετε αντί να επιμένετε σε στόχους, ανθρώπους και δραστηριότητες που έχουν χάσει την αξία τους. Στις 20 Απριλίου, ο Δίας θα δημιουργήσει επίσης δυνατό τετράγωνο με τον Ουρανό στον 9ο Οίκο σας, ανοίγοντας ξαφνικά το μυαλό σας όπως ο Ήλιος καίει τα σύννεφα για να αποκαλύψει ανοιχτούς ουρανούς οράματος, ελπίδας και ευκαιριών.

Τα οικογενειακά θέματα θα συνεχίσουν να είναι περίπλοκα καθώς ο Κρόνος θα περάσει τον δεύτερο χρόνο του στον 4ο Οίκο σας. Η διέλευση αυτή ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2012 και θα ολοκληρωθεί τον Δεκέμβριο του 2014. Θα βρίσκεται στον έντονο Σκορπιό, με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να αγνοήσετε τα δύσκολα θέματα στο σπίτι σας. Είναι φυσικό να προσπαθήσετε και να θάψετε κάποια ζητήματα, αλλά ο καλύτερος τρόπος να απελευθερωθείτε από τα όρια που σας έχουν θέσει, είναι να τα αντιμετωπίσετε.

Υπάρχει κάτι θετικό με τον Κρόνο στο ζώδιο του Σκορπιού. Η παρουσία του σε αυτό το προσωπικό τομέα του χάρτη σας μπορεί να σας οδηγήσει στα βάθη του εαυτού σας, όπου ευτυχώς, θα ανακαλύψετε επιθυμίες και θα γεμίσετε με πάθος για να τις ικανοποιήσετε. Η διέλευση αυτή μπορεί να σας βοηθήσει να μετατρέψετε πληγές σε οφέλη και να σας δώσει το κίνητρο να φτάσετε ψηλά.

Η συνεργασία και ο συμβιβασμός είναι τα κλειδιά για να διατηρήσετε αρμονικές σχέσεις όσο ο Άρης θα βρίσκεται ανάδρομος στο ζώδιο του Ζυγού και στον 3ο Οίκο σας. Η διέλευση αυτή θα λάβει χώρα την 1η Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί στις 14 Μαΐου, ταρακουνώντας τις σχέσεις, εκτός αν δράσετε διπλωματικά. Το να ακούσετε τους άλλους προσεκτικά είναι το ίδιο σημαντικό με το να μιλήσετε ξεκάθαρα.

Ίσως χρειαστεί να αλλάξετε τις συμφωνίες σας για να προσαρμοστείτε στις καταστάσεις, αλλά αυτό θα είναι πιο παραγωγικό από το να είστε πεισματάρηδες και να παραμείνετε σε ένα σχέδιο που δεν λειτουργεί. Βγείτε από μία κατάσταση ή από μία συνεργασία για να βγείτε μία νέα και διαφορετική προσέγγιση η οποία θα σας δώσει καλύτερα αποτελέσματα ενώ ταυτόχρονα θα αποταμιεύσετε περισσότερο χρόνο και ενέργεια από το να δράσετε με επιμονή και τυφλή πίστη. Η υπομονετική συζήτηση και η συλλογή πληροφοριών δεν είναι αντιπερισπασμός, καθώς το ξεκαθάρισμα παρεξηγήσεων και λεπτομερειών θα κάνει τη διαφορά ανάμεσα στην επιτυχία και την αποτυχία.

 

Ερωτικά

Αν ο ερωτικός δρόμος ήταν λίγο δύσκολος τελευταία, υπάρχει μία μεγάλη διέλευση που θα σας βγάλει από τη δύσκολη θέση. Ο Δίας θα περάσει στο ζώδιό σας και στον 1ο Οίκο σας στις 16 Ιουλίου, αναβαθμίζοντας την προσωπική σας ζωή. Η αυτοπεποίθηση θα σας οδηγήσει σε έναν πιο ελκυστικό σύντροφο.

Όμως αν δεν νιώσετε αμέσως αυτή τη δύναμη, θα ενισχυθεί όταν ο κυβερνήτης σας, ο Ήλιος, περάσει στο ζώδιό σας στις 22 Ιουλίου και συναντηθεί με τον Δία δύο μέρες αργότερα. Σίγουρα, ίσως γίνετε υπερβολικά ενθουσιώδεις και αισιόδοξοι πέρα από κάθε λογική, αλλά είναι καλύτερα να στοχεύσετε ψηλά παρά να συμβιβαστείτε με λιγότερα.

Θα γίνετε ακόμα πιο ελκυστικοί όταν η ερωτική Αφροδίτη περάσει στο ζώδιο του Λέοντα στις 12 Αυγούστου, γεμίζοντάς σας με πάθος. Δεν πρόκειται να περιορίσετε τα συναισθήματά σας και ίσως κυριαρχήσετε πάνω σε έντονα ευαίσθητους ανθρώπους. Όμως όσο αυτά που κάνετε βγαίνουν από τη καρδιά σας, είναι σίγουρο πως θα ωφεληθείτε.

Μία από τις πιο σημαντικές όψεις του Δία θα σας κάνει πιο περήφανους. Σίγουρα έχετε κάποια ελαττώματα και ίσως αντιμετωπίσατε κάποια ερωτικά προβλήματα στο παρελθόν, αλλά στο δεύτερο μισό του 2014 να περιμένετε θαύματα ξεπερνώντας κάθε αμφιβολία που μπορεί να έχετε για την αξία σας σαν σύντροφοι.

Ένα πράγμα που πρέπει να προσέξετε όμως, είναι η διαχείριση ενός ατόμου που φοβάται να ρισκάρει. Το να βιώσετε τις χαρές του έρωτα μπορεί να είναι ριψοκίνδυνο και αν το άλλο άτομο δεν μπορεί, ίσως πρέπει να ψάξετε κάπου αλλού για σύντροφο.

 

Επαγγελματικά

Έρχεται μία μεγάλη αλλαγή αυτό το χρόνο που θα έχει απίστευτα θετική επιρροή στη καριέρα σας. Ο τυχερός πλανήτης, ο Δίας θα περάσει στο ζώδιό σας στις 16 Ιουλίου για να ξεκινήσει μία ετήσια περίοδο ευκαιριών και αισιοδοξίας. Όμως ίσως υπάρξει κάποιου είδους επαγγελματικό ξεκαθάρισμα που πρέπει να τακτοποιήσετε προτού ξεκινήσετε ένα νέο πρότζεκτ.

Η Ηλιακή έκλειψη στις 28 Απριλίου, θα λάβει χώρα στον 10ο Οίκο σας. Αυτό δείχνει την ανάγκη να ξεφορτωθείτε υποχρεώσεις, δουλειές, συμμαχίες και προσδοκίες που απαιτούν περισσότερη ενέργεια από ότι αξίζουν. Ίσως είναι ριψοκίνδυνο να το κάνετε, αλλά το να αφήσετε πίσω σας οτιδήποτε δεν χρειάζεστε θα σας δώσει χώρο για περισσότερες δραστηριότητες αργότερα.

Πριν ο Δίας κάνει την ευνοϊκή του κίνηση στα μέσα Ιουλίου, θα σας παράσχει ενόραση και έμπνευση καθώς θα βρίσκεται στον 12ο Οίκο σας. Είναι καλή περίοδος να κάνετε λίγη έρευνα και ψυχική αναζήτηση. Αν δεν έχετε επαγγελματικές φιλοδοξίες που να ζεσταίνουν τη καρδιά σας, το πρώτο μισό του 2014 είναι τέλειο για να βρείτε την ηρεμία και να κοιτάξετε το επαγγελματικό σας ιστορικό, έτσι ώστε να δείτε τι ακριβώς σας οδήγησε σε αυτή τη θέση.

Αυτού του είδους η προοπτική, θα αξίζει το βάρος της σε χρυσό, όταν ο γενναιόδωρος Δίας περάσει στο ζώδιό σας στις 16 Ιουλίου, όπου θα είστε έτοιμοι για όλα. Η αυτοπεποίθηση και η δημιουργικότητα θα είναι δυνατοί σύμμαχοι για να βελτιώσετε τα ενδιαφέροντά σας, είτε αυτό είναι να αναλάβετε ένα νέο πρότζεκτ, να αλλάξετε επάγγελμα, είτε απλά να αντιμετωπίσετε πιο δυνατά τις καταστάσεις. Τα κλειδιά για να προχωρήσετε είναι η δύναμη της πειθούς, η μαγευτική σας προσωπικότητα και η ικανότητά σας να είστε αρχηγοί.