Ετήσιες Προβλέψεις 2014 για το ζώδιο του Σκορπιού

Κοινοποίηση:

Αυτός είναι ο δεύτερος χρόνος που ο Κρόνος θα βρίσκεται στο ζώδιό σας, έτσι πρέπει να πάρετε τον εαυτό σας στα σοβαρά. Αυτή η διέλευση ξεκίνησε στο τέλος του 2012, και θα είναι δύσκολο να ενισχύσετε το αίσθημα του σκοπού. Ο Κρόνος συχνά σηκώνει τοίχους, έτσι η παρουσία του στο ζώδιό σας θα είναι δοκιμαστική περίοδος, αλλά προσπαθεί να σας βοηθήσει να καθορίσει τις προτεραιότητές σας και να εξοντώσει περιττές δραστηριότητες έτσι ώστε να πετύχετε.

Η υπομονή θα είναι απαραίτητη, όπως και η προετοιμασία, η εκπαίδευση και η πειθαρχία, για να ανέβετε στο βουνό της φιλοδοξίας. Είναι σημαντικό όμως, να είστε καλοί με τον εαυτό σας, καθώς οι απαιτήσεις του Κρόνου συνήθως φέρνουν στην επιφάνεια ελαττώματα και αυξάνουν τις αμφιβολίες. Η αντιμετώπιση φόβων και παρελθοντικών αποτυχιών δεν έχουν σκοπό τιμωρίας, αλλά οδηγιών, για αυτό μην νιώθετε τύψεις και ενοχές.

Τα δυνατά συναισθήματα του ζωδίου σας μερικές φορές σας γεμίζουν με ανησυχίες, αλλά θα λάβετε βοήθεια από τον Δία το πρώτο μισό του χρόνου. Ο επεκτατικός και οραματιστής Δίας, θα βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου μέχρι τις 16 Ιουλίου, παρέχοντας ελπίδα και συμπόνια κάνοντας το ταξίδι σας πιο άνετο.

zodia-zvdia-22

Αυτή η διέλευση λαμβάνει χώρα στον 9ο Οίκο σας, ανταμείβοντας σας για την επαφή σας με μακρινές κουλτούρες και διευρύνοντας την εκπαίδευσή σας. Ο σοφός Δίας βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου και σας υπενθυμίζει να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας, ακόμα και όταν αντιτίθεται στα γεγονότα. Η αλήθεια που ψάχνετε βρίσκεται μέσα σας, για αυτό μην ακολουθήσετε τις οδηγίες κάποιου άλλου αν το σχέδιό του δεν ακούγεται καλό.

Θα υπάρξουν δύο εκλείψεις το 2014, που θα συνδέονται με τις σχέσεις και την εικόνα σας. Στις 28 Απριλίου, η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου θα λάβει χώρα στον 7ο Οίκο σας για να απομακρύνετε ένα πεισματάρικο άτομο ή να ταρακουνήσετε μία άκαμπτη συμπεριφορά. Ίσως αισθανθείτε πως οι επιλογές σας, είτε είστε μόνοι είτε σε σχέση, είναι δύο. Είτε να κάνετε μία τεράστια αλλαγή, είτε να σιωπήσετε και να συμβιβαστείτε με αυτά που έχετε.

Τίποτα από τα δύο δεν είναι ιδανικό όμως, καθώς η αλλαγή είναι επιθυμητή μόνο όταν έρχεται αργά. Η αναθεώρηση αυτών που λαμβάνετε σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο θα οδηγήσει σε ανακαλύψεις που θα φέρουν αλλαγές. Όπως και να έχει, είναι καλύτερο να το αναλάβετε μόνοι σας παρά να αφήσετε τους άλλους να πάρουν τον έλεγχο.

Η άλλη Ηλιακή έκλειψη θα λάβει χώρα στις 23 Οκτωβρίου, στο ζώδιο του Σκορπιού και στον 1ο Οίκο σας. Αν και είναι πιθανό να υπάρξουν αλλαγές στην εμφάνιση, την συμπεριφορά και την σωματική ζωτικότητα, η έκλειψη αυτή είναι καλοήθης, και θα σας φέρει περισσότερη ευχαρίστηση παρά πόνο.

Αυτό οφείλεται στην επαφή της Αφροδίτης με τον Ήλιο και τη Σελήνη ενώ ο Ποσειδώνας θα σχηματίσει θετικά τρίγωνα με την έκλειψη. Η ρομαντική και δημιουργική έμπνευση θα αυξηθούν αν συγχωρήσετε τον εαυτό σας για οτιδήποτε συνέβη στο παρελθόν και του επιτρέψετε να απολαύσει το παρόν.

Η γοητεία, η χάρη και η φαντασία θα σας κάνουν πιο επιθυμητούς, ειδικά αν πάρετε χρόνο για να εκτιμήσετε τον εαυτός ας. Αν δεν είστε σε ευθυγράμμιση με αυτά που έχετε πετύχει στη ζωή σας, είναι μία υπέροχη ευκαιρία να ξεκινήσετε από την αρχή. Όμως η πίεση και η επιμονή του Κρόνου στο ζώδιό σας πρέπει να ανακουφιστεί με ένα ανέμελο πνεύμα το οποίο θα σας υπενθυμίσει να κάνετε τη χαρά προτεραιότητα.

 

Ερωτικές

Ο υπεύθυνος Κρόνος θα περάσει όλο το χρόνο στο ζώδιό σας και στον 1ο Οίκο σας. Αναμένεται από εσάς να πάρετε τον εαυτό σας στα σοβαρά, πράγμα που μπορεί να δουλέψει με δύο τρόπους.

Το αρνητικό είναι πως θα θέσετε εμπόδια στους γύρω σας και θα είστε πολύ σκληροί με τον εαυτό σας, αλλά τα θετικά είναι περισσότερη αυτοπεποίθηση και σεβασμός με πειθαρχία και δέσμευση στις ανάγκες σας. Αν είστε σε σχέση, δεν είναι καλή ιδέα να συμβιβαστείτε με κάποιον που δεν σας εμπνέει. Θυσιάστε λίγη άνεση για να λάβετε περισσότερο ενθουσιασμό και πάθος.

Η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου, που θα λάβει χώρα στον 7ο Οίκο σας στις 28 Απριλίου, ίσως σας φέρει σε ένα τέλμα με ένα βαρετό άτομο ή σας προκαλέσει να κάνετε μεγάλες αλλαγές για να συνδεθείτε με ένα νέο πρόσωπο. Μην συμβιβαστείτε με μία σχέση που δεν σας προσφέρει ενθουσιασμό.

Μία ισότιμα σημαντική περίοδος είναι γύρω στην Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σας στις 23 Οκτωβρίου, που μπορεί να αλλάξει τη πορεία των σχέσεων στη ζωή σας. Η ερωτική Αφροδίτη θα ενωθεί με τον Ήλιο και την Σελήνη, με αποτέλεσμα να προσελκύσει νέα άτομα και εμπειρίες, αν έχετε τη θέληση να αμφισβητήσετε τις αξίες και τις προσδοκίες σας.

Ο Ποσειδώνας θα σχηματίσει ένα αρμονικό τρίγωνο με αυτή τη τριπλή σύνοδο, με αποτέλεσμα να μπορέσετε να αφήσετε πίσω σας τα περασμένα, να είστε πιο συμπονετικοί με τον εαυτό σας και να ενισχύσετε τον ρομαντισμό και τη φαντασία σας. Το κλειδί για να φέρετε τον ενθουσιασμό στη σχέση σας είναι να βρείτε την έμπνευση στον εαυτό σας.

 

Επαγγελματικά

Με τον σοβαρό Κρόνο στο ζώδιό σας μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου, ο βαθμός επιτυχίας στην εργασία σας θα έχει μεγάλη σχέση με το επίπεδο σχεδιασμού και υπομονής. Ο Κρόνος ανταμείβει την συγκέντρωση και την προσπάθεια. Η σκληρή προσπάθεια δεν θα σας βοηθήσει αν δεν γίνεται με το σωστό τρόπο ή για τους σωστούς λόγους.

Και να θυμάστε, προτού δεσμευτείτε στο να δώσετε περισσότερα, ρίξτε μία ματιά σε αυτό που στοχεύετε και ρωτήστε τον εαυτό σας αν είναι πραγματικά η πρώτη σας προτεραιότητα. Αν ναι, δοκιμάστε το, αλλά αν όχι, κρατήστε την δύναμή σας για πιο σημαντικές φιλοδοξίες.

Θα προκύψουν έντονα ζητήματα όσον αφορά τους μακροχρόνιους στόχους σας στις 31 Ιανουαρίου και στις 20 Απριλίου όπου ο Δίας θα σχηματίσει αντιθέσεις με τον Πλούτωνα, τον κυβερνήτη σας. Η τάση σας για υπερβολή είναι πιθανή, καθώς οι φόβοι και οι επιθυμίες σας θα εκτοξευτούν. Μία δόση αντικειμενικότητας, που θα προέλθει από έναν φίλο ή συνεργάτη, θα σας βοηθήσει να προσγειωθείτε έτσι ώστε να εκτιμήσετε πιο λογικά τις επιλογές σας.

Στις 16 Ιουλίου, ο Δίας περνά στον 10ο Οίκο σας, όπου θα περάσει τον υπόλοιπο χρόνο επεκτείνοντας τις επαγγελματικές σας ευκαιρίες. Αυτή η διέλευση θα λάβει χώρα στο ζώδιο του Λέοντα, όπου η πρωτότυπη σκέψη και η δυνατή προσωπικότητα είναι απαραίτητες. Πρέπει να πάρετε το ρίσκο για να προχωρήσετε και να συμπεριφερθείτε με περισσότερη αυτοπεποίθηση από αυτή που αισθάνεστε. Αλλά όσο ενισχύετε τις παθιασμένες υποσχέσεις και εμπνεύσεις σας με προσεκτικό σχεδιασμό και ανάλυση, δεν υπάρχει λόγος να συμβιβαστείτε με μία καριέρα που δεν σας εμπνέει.