Ετήσιες Προβλέψεις 2014 για το ζώδιο του Ταύρου

tavros

Κοινοποίηση:

Είναι πιθανό να βιώσετε κάποιες κοινωνικές και οικονομικές δυσκολίες όταν ξεκινήσει ο χρόνος, χάρη στο κυβερνήτη σας, την Αφροδίτη. Η συνήθως ερωτική Αφροδίτη, θα είναι ανάδρομη στο ξεκίνημα του 2014, πράγμα που θα καθυστερήσει πρότζεκτ και θα δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις. Τελικά, ο ερωτικός πλανήτης θα ολοκληρώσει την ανάδρομη πορεία του στον 9ο Οίκο σας στις 31 Ιανουαρίου, επιτρέποντάς σας να συνεχίσετε μπροστά με τους στόχους σας, δίνοντάς σας πολλές πιθανότητες επιτυχίας. Το κλειδί για να αποκτήσετε την διαύγεια που χρειαζόσαστε είναι το να αντιμετωπίσετε τις δύσκολες αλήθειες.

Ο φιλοσοφικός Δίας θα βρίσκεται στο ευαίσθητο ζώδιο του Καρκίνου και στον 3ο Οίκο σας μέχρι τις 16 Ιουλίου. Αυτή η διέλευση είναι ιδανική για να εκφράσετε τον εαυτό σας αποτελεσματικά, ειδικά όταν μιλάτε για τα συναισθήματά σας. Όμως στις 31 Ιανουαρίου, ο γενναιόδωρος Δίας θα συναντήσει τον Πλούτωνα για να ξυπνήσει έντονες σκέψεις και συζητήσεις. Ίσως ανακατευτείτε σε μία σοβαρή διαφορά απόψεων όσον αφορά τις ανάγκες σας ή μελλοντικούς στόχους.

Θα διαφωνήσετε σε θέματα πολιτικά και θρησκευτικά, αλλά ο σκοπός αυτής της όψης είναι να εξετάσετε σε βάθος τα πιστεύω σας. Όλοι κάνουμε υποθέσεις με βάση παρελθοντικές εμπειρίες ή προσωπικά πιστεύω, και αν δεν έχουν σχέση με την τωρινή κατάσταση, θα το αναγνωρίσετε και θα αλλάξετε προοπτική.

zodia-zvdia-22

Αυτή η όψη ίσως ρίξει φως σε αμφιβολίες που αφορούν μακροχρόνιους στόχους, αλλά θα σας ανταμείψει ανακαλύπτοντας κρυφούς τομείς αν έχετε τη θέληση να εξετάσετε τις προσδοκίες σας αρκετά βαθιά. Ο Δίας και ο Πλούτωνας θα επαναλάβουν την όψη αυτή στις 20 Απριλίου, και αυτή τη φορά θα συμμετάσχει και ο Ουρανός. Μπορεί να υπάρξουν απίστευτες αποκαλύψεις της συνειδητότητας, αλλά ταυτόχρονα ίσως πληγωθείτε από πράξεις που θα υποβαθμίσουν συνεργασίες.

Στις 16 Ιουλίου, ο Δίας περνά στο ζώδιο του Λέοντα και στον 4ο Οίκο σας, όπου θα ρίξει φως στα οικογενειακά και στις παρελθοντικές εμπειρίες, με τρόπο που θα απελευθερώσουν ενέργεια και θα ξυπνήσουν την δημιουργικότητά σας. Αυτό θα φέρει χαρά στο σπίτι σας και θάρρος να το κάνετε πιο ελκυστικό. Το να διασκεδάζετε εκεί που μένετε θα δώσει ώθηση στην επαγγελματική σας ζωή, καθώς θα ανοίξει τη καρδιά σας και θα σας φέρει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε για να ανεβείτε επαγγελματικά.

Το ξεκίνημα της δικής σας επιχείρησης ή η ενασχόλησή σας με τις τέχνες είναι δύο πιθανές εκφράσεις της 12μηνης παραμονής του Δία στον συγκεκριμένο τομέα του χάρτη σας. Από την άλλη μεριά, ο αυστηρός Κρόνος,  βρίσκεται στο έντονο ζώδιο του Σκορπιού και στον 7ο Οίκο σας από τον Οκτώβριο του 2012. Ο Κρόνος θα βρίσκεται εκεί για άλλον ένα χρόνο, έτσι θα χρειαστεί να στερεοποιήσετε την κατανόησή σας καθώς και το στάτους σας στις σχέσεις.

Αν δεν είστε ευτυχισμένοι με τον προσωπικό ή επαγγελματικό σας σύντροφο, το να παραμείνετε σιωπηλοί δεν πρόκειται να σας λύσει τα θέματα. Ένας σύντροφος μπορεί να αντλήσει τη ζωή από μέσα σας, αφήνοντάς σας απογοητευμένους, αν δεν έχετε τη θέληση να προβείτε σε αποφασιστικές πράξεις. Μερικές φορές μία ένωση που δεν λειτουργεί πρέπει να τελειώσει έτσι ώστε να κάνει χώρο για μία καλύτερη.

Η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σας στις 28 Απριλίου, θα σας υπενθυμίσει πως το να πιέζετε για να προχωρήσετε μπροστά ίσως να μην είναι ο πιο γρήγορος ή ο καλύτερος τρόπος να φτάσετε εκεί που θέλετε. Κάντε ένα βήμα πίσω από τα πρότζεκτ και τα προβλήματα για να δείτε καλύτερα τις καταστάσεις και να ανακαλύψετε ξεχασμένα μαθήματα και ανθρώπους του παρελθόντος που μπορούν να σας βοηθήσουν. Το να φροντίσετε το σώμα σας είναι απαραίτητο με αυτό το σημαντικό γεγονός, αλλά είναι υγιές να κάνετε μικρά και συλλογικά βήματα όσον αφορά τη δίαιτα και την άσκηση, παρά να κάνετε πολλά και γρήγορα.

 

Ερωτικά

Η επιθυμία σας για άνεση είναι σίγουρα κατανοητή, αλλά αν δεν έχετε τη θέληση να δουλέψετε λίγο περισσότερο στις σχέσεις σας, θα καταλήξετε με λιγότερα από όσα έχετε. Ο σοβαρός Κρόνος θα περάσει το χρόνο στο ζώδιο του Σκορπιού και στον 7ο Οίκο σας, πιέζοντάς σας ενάντια σε πεισματάρηδες ανθρώπους ή θα σας βρει κολλημένους στις αμφιβολίες του εαυτού σας.

Και πάλι, η ομορφιά αυτού του απαιτητικού πλανήτη, είναι πως παρέχει ξεκάθαρες εικόνες από αυτά που πρέπει να γίνουν έτσι ώστε να προσελκύσετε κάποιον καινούριο ή να αναζωπυρώσετε μία σχέση. Η απραξία δεν πρόκειται να σας φέρει την ικανοποίηση που ψάχνετε, αλλά το να ακούτε προσεκτικά τους άλλους και να εκφράζετε με ειλικρίνεια τις επιθυμίες σας θα φέρει θετικά αποτελέσματα.

Ο ερωτικός σας κυβερνήτης, η Αφροδίτη, ξεκινά το 2014 σε ανάδρομη πορεία, κρατώντας σας απασχολημένους με προσωπικές υποχρεώσεις. Όμως στις 31 Ιανουαρίου, θα γυρίσει σε ορθή πορεία και ξανά θα αποκτήσει τη ταχύτητα που χρειάζεται για να εμπνεύσει περισσότερες ελπίδες στο μέλλον.

Η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σας στις 28 Απριλίου, σηματοδοτεί μία περίοδο κλειδί του χρόνου που μπορεί να σας βοηθήσει να δώσετε άλλη μορφή στην εικόνα σας. Ακόμα και αν νιώθετε καλά με τον εαυτό σας, αξίζει τον κόπο να σκεφτείτε κάποιες αλλαγές για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Κάποιες εκρηκτικές όψεις αυτή τη περίοδο θα δημιουργήσουν ανησυχίες και θα ταρακουνήσουν τις σχέσεις. Το μήνυμα εδώ είναι να σκάψετε πιο βαθιά για να μεγεθύνετε τα καλά σας χαρακτηριστικά και να αλλάξετε συνήθειες που σας κρατούν πίσω.

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σας στις 28 Μαΐου, ξεκινά μία περίοδο τεσσάρων εβδομάδων κατά τη διάρκεια της οποίας θα είστε πιο ελκυστικοί απέναντι στους άλλους. Στις 23 Οκτωβρίου, η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού θα λάβει χώρα στον 7ο Οίκο σας για να φέρει παθιασμένους αλλά περίπλοκους ανθρώπους στη ζωή σας.

 

Επαγγελματικά

Οι πρώτες σας εντολές για τα επαγγελματικά σας φέτος, είναι να αναθεωρήσετε τις εμπνεύσεις σας και να επιδιορθώσετε τις επαγγελματικές σας σχέσεις.

Προσέξτε όμως διότι το 2014 ξεκινά με την Αφροδίτη ανάδρομη. Αυτή η ανάδρομη περίοδος θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Ιανουαρίου, απαιτώντας από εσάς να φροντίσετε τα οικονομικά και τις συμμαχίες σας προτού ασχοληθείτε με περισσότερα από αυτά που έχετε. Η ανάδρομη πορεία θα λάβει χώρα στον 9ο Οίκο σας, φέρνοντας καθυστερήσεις και προβλήματα σε αυτούς τους τομείς. Όμως μπορεί επίσης να σας επανασυνδέσει με κάποιον από το παρελθόν, ή να αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον για ένα θέμα που δεν είναι κομμάτι της δουλειάς που κάνετε τώρα.

Μην διστάσετε να ρωτήσετε τους έμπειρους ανθρώπους για συμβουλές, ακόμα και αν δεν είστε σίγουροι για το τι θέλετε να κάνετε. Οι επιπρόσθετες πληροφορίες μπορούν να σας βοηθήσουν να πάρετε τη καλύτερη δυνατή απόφαση.

Η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου στις 28 Απριλίου θα είναι φορτισμένη με ενθουσιασμό και αβεβαιότητα. Το να παραμείνετε ακίνητοι για να κρατήσετε αυτά που έχετε είναι κατανοητό, αλλά μάλλον δεν είναι ο καλύτερος τρόπος να αντιδράσετε στις επαγγελματικές πιέσεις. Το ευνοϊκό τρίγωνο του Πλούτωνα με τη σύνοδο Ήλιου-Σελήνης, σηματοδοτεί πως θα κερδίσετε περισσότερα αν απελευθερωθείτε από ξεπερασμένες προσδοκίες και παλιές συνήθειες. Ξεφορτωθείτε ανθρώπους, πρότζεκτ και πρακτικές που δεν δουλεύουν για να κάνετε χώρο για πιο ικανά άτομα και δραστηριότητες.