Ετήσιες Προβλέψεις 2014 για το ζώδιο του Υδροχόου

Κοινοποίηση:

Θα βρείτε ανταμοιβές στον επαγγελματικό τομέα το πρώτο μισό του 2014, εξαιτίας της παρουσίας του τυχερού Δία στον 6ο Οίκο σας. Θα νιώσετε καλύτερα για ένα σύστημα ή κάποια τεχνική που θα σας κάνει να αισθανθείτε πιο άνετοι και ικανοί σε αυτό που κάνετε. Σε προσωπικό επίπεδο, αυτή η διέλευση προτείνει να έρθετε πιο κοντά στους συναδέλφους σας, κάνοντας την εργασία σας πιο ευχάριστη. Θα υπάρξουν όμως δύο έντονες περίοδοι, όπου οι ανεκπλήρωτες ανάγκες ή η έλλειψη πηγών θα πυροδοτήσουν κρίσεις.

Ο Δίας θα σχηματίσει αντίθεση με τον Πλούτωνα στις 31 Ιανουαρίου και στις 20 Απριλίου για να ξυπνήσει έντονα συναισθήματα. Αν είστε παθιασμένοι με αυτό που κάνετε, αυτές είναι στιγμές που μπορείτε να επενδύσετε περισσότερα από τον εαυτό σας και να γίνετε περισσότερο παραγωγικοί. Αν όμως δεν εμπιστεύεστε τους ανθρώπους η αυτό που κάνετε, θα πρέπει να κάνετε κάποιες αλλαγές.

Ο Δίας θα σχηματίσει επίσης ένα δύσκολο τετράγωνο με τον Ουρανό στις 20 Απριλίου που θα δημιουργήσει αίσθημα ανησυχίας και επανάστασης. Αν μπορέσετε να κάνετε κάτι καινούριο και ενδιαφέρον στην εργασία σας, οι έξυπνες αποκαλύψεις και οι ξαφνικές αλλαγές θα δημιουργήσουν νέες ευκαιρίες. Αν όμως έχετε κολλήσει σε μία κατάσταση ρουτίνας γεμάτοι προβλέψιμες κινήσεις, θα χρειαστεί να διοχετεύσετε κάπου την ενέργειά σας για να μην πάρετε επικίνδυνες αποφάσεις.

zodia-zvdia-22

Είναι σημαντικό να δώσετε περισσότερη προσοχή στις λεπτομέρειες και την επικοινωνία όταν ο Ερμής γυρίσει ανάδρομος στις 6 Φεβρουαρίου. Θα επιστρέψει στο ζώδιό σας στις 12 Φεβρουαρίου και θα ξεκινήσει την ορθή του πορεία στις 28. Αν και θα βιώσετε κάποιες δυσκολίες αυτή τη περίοδο, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε κάποιες απαραίτητες οικονομικές και προσωπικές προσαρμογές. Οι συμφωνίες θα αναθεωρηθούν με βάση μία διαφορετική κατανόηση από αυτή που είχατε όταν τις κάνατε.

Θα υπάρξει μία σημαντική διέλευση που ξεκινά στις 16 Ιουλίου, όταν ο Δίας περάσει στο ζώδιο του Λέοντα και στον 7ο Οίκο σας για 12 μήνες. Το πέρασμα αυτό του τυχερού πλανήτη σε αυτό το τομέα του χάρτη σας, είναι άριστο για να αποκαλύψετε δημόσια ένα πρότζεκτ, να προσεγγίσετε τους άλλους για υποστήριξη και να φέρετε περισσότερη χαρά στις προσωπικές σας σχέσεις.

Ίσως προσελκύσετε εξωστρεφή άτομα το πάθος των οποίων θα είναι υπερβολικό κατά καιρούς. Όμως αυτό έχει να κάνει με το να αυξηθεί το δικό σας πάθος και όχι με το να τους κάνετε να δουν τα πράγματα με λογική, για αυτό μην διστάσετε να ρισκάρετε με ανθρώπους. Η έκφραση των ιδεών σας και οι προσωπικές σας επαφές θα είναι διασκεδαστικές και γεμάτες ανταμοιβές.

Ο σοβαρός Κρόνος θα βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού και στον 10ο Οίκο σας όλο το χρόνο, αυξάνοντας την πίεση στην εργασία. Μην εξαντλήσετε τον εαυτό σας, αλλά προσπαθήστε να ελαχιστοποιήσετε την διπλή προσπάθεια με το να συγκεντρωθείτε σε αυτά που έχουν μεγαλύτερη σημασία. Είναι καλύτερο για εσάς να παίξετε το ρόλο του αφεντικού παρά να σας ελέγχει κάποιος άλλος.

Το να είστε μία παραγωγική φιγούρα είναι δυνατόν μόνο όταν είστε σε θέση να εκμεταλλευτείτε γεγονότα, πηγές και προσωπικότητες στο μέγιστο. Ίσως χρειαστεί να μειώσετε την επιθυμία σας να σας βλέπουν φιλικούς και συνεργάσιμους αν αυτό πρέπει να κάνετε για να πιέσετε τους γύρω σας περισσότερο. Η ολοκληρωτική δέσμευση μπορεί να καταφέρει πολλά στον επαγγελματικό τομέα, ενώ οτιδήποτε το επιφανειακό θα αποδυναμώσει τη θέση σας.

 

Ερωτικά

Θα βιώσετε κάποιες όμορφες στιγμές στην αρχή του χρόνου, όπου η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας από τις 5 Μαρτίου έως τις 5 Απριλίου, αλλά οι καλύτερες ευκαιρίες θα υπάρξουν στις 16 Ιουλίου. Είναι όταν ο Αισιόδοξος Δίας, ο πλανήτης της καλής τύχης, ολοκληρώνει την έξι χρόνων παραμονή του στο χαμηλό μέρος του χάρτη σας για να περάσει στον 7ο Οίκο σας. Τότε θα ξεκινήσει μία υπέροχη περίοδος γεμάτη ευνοϊκές επαφές.

Κατά τη διάρκεια των επόμενων 12 μηνών, θα έχετε περισσότερο θάρρος, δημιουργικότητα και αυτοπεποίθηση με αποτέλεσμα να γίνετε περισσότερο ελκυστικοί και ενδιαφέροντες απέναντι σε όσους σας γνωρίζουν ήδη. Αν είστε σε σχέση, αυτή είναι η στιγμή να αυξήσετε τις προσδοκίες σας καθώς και τις προσπάθειές σας να μοιραστείτε θετικά συναισθήματα και να διασκεδάσετε. Το να βλέπετε τον έρωτα σαν μια περιπέτεια που πρέπει να εξερευνήσετε, θα φέρει περισσότερα αποτελέσματα από ότι το να παίζετε εκ του ασφαλούς.

Μην διστάσετε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας με πιο συναισθηματικούς τρόπους και όχι με τη λογική μετά τις 16 Ιουλίου. Ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα, πράγμα που σημαίνει πως οι μεγάλες χειρονομίες σας συμφέρουν. Η λογική, είναι φυσικά απαραίτητο κομμάτι της ζωής σας, αλλά αν είστε υπερβολικά αναλυτικοί για τις σχέσεις σας, ο σύντροφός σας θα θεωρήσει πως είστε ψυχροί.

Το να πάρετε ρίσκα είναι απαραίτητο για να διατηρήσετε το πάθος στη ζωή σας, ενώ η ασφάλεια θα σας κρατήσει στο περιθώριο. Αν όμως νιώθετε ντροπαλοί, η μετακίνηση του επιθετικού Άρη στο ζώδιό σας στις 4 Δεκεμβρίου, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε το έτος με περισσότερο ενθουσιασμό, ενέργεια και οικειότητα.

 

Επαγγελματικά

Θα υπάρξει μία σημαντική πλανητική αλλαγή το 2014 που θα οδηγήσει τη καριέρα σας σε μία συναρπαστική κατεύθυνση. Ο Δίας, ο πιο τυχερός πλανήτης, αφήνει το χαμηλό μέρος του χάρτη σας στις 16 Ιουλίου, αυξάνοντας την ορατότητά σας στους άλλους.

Ενώ η παρουσία του Δία στον 6ο Οίκο σας μέχρι τότε προσέφερε κάποια επαγγελματικά οφέλη, από τα μέσα Ιουλίου και μετά, αυτό που θα έχει σημασία είναι να αναπτύξετε ικανότητες και να σχεδιάσετε πρότζεκτ που είναι περισσότερο ελκυστικά.

Η αυτοπεποίθηση και η δημιουργικότητα που θα ενωθούν τότε, όταν ο Δίας περάσει στο ζώδιο του Λέοντα, αποτελούν σημάδι πως θα είστε πιο δυνατοί όταν παρουσιάζετε τον εαυτό σας και τις ιδέες σας στους άλλους. Είναι πιθανό να προσελκύσετε πιο δυναμικά άτομα, πράγμα καλό αρκεί να μην σας σπρώξουν στο περιθώριο. Θα αναπτύξετε σχέσεις μέσα στις οποίες θα μπορείτε να εκφράσετε τον εαυτό σας ξεκάθαρα, με αποτέλεσμα να αλλάξετε το στάτους σας. Στην πραγματικότητα, αυτή η 12μηνη διέλευση είναι υπέροχη για να ξεκινήσετε ή να επεκτείνετε μία επιχείρηση.

Αν επεκταθείτε υπερβολικά, ειδικά λόγω έμπνευσης στις 26 Φεβρουαρίου και στις 20 Απριλίου, ίσως χρειαστεί να προσαρμόσετε το φθινόπωρο τις φιλοδοξίες σας. Η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού στις 23 Οκτωβρίου, θα λάβει χώρα στον 10ο Οίκο σας. Αν ξεφορτωθείτε ή μειώσετε τις δραστηριότητές σας θα μπορέσετε να επικεντρώσετε την ενέργειά σας με αποτέλεσμα να γίνετε περισσότερο αποτελεσματικοί. Θα χρειαστεί να ξανασκεφτείτε την αξία μίας ιδέας, αλλά η θέλησή σας να βγείτε από δεσμεύσεις που δεν σας προσφέρουν τίποτα θα απελευθερώσει πηγές που θα χρειαστείτε για να προσπαθήσετε ακόμα περισσότερο. Η αναγκαιότητα θα έχει περισσότερη σημασία από την ιδεολογία στο τελευταίο τρίμηνο του χρόνου.