Ετήσιες Προβλέψεις 2014 για το ζώδιο των Διδύμων

Κοινοποίηση:

Η περιέργεια, η εξυπνάδα και οι επικοινωνιακές σας ικανότητες είναι από τα πιο δυνατά σας χαρακτηριστικά, αλλά το 2014 είναι άλλος ένας χρόνος που η πιο σημαντική σας δουλειά είναι να επικεντρωθείτε στην εργασία και σε άλλα σημαντικά πράγματα. Αυτό οφείλεται στην διέλευση του Κρόνου, ο οποίος μπήκε στο ζώδιο του Σκορπιού και στον 6ο Οίκο σας τον Οκτώβριο του 2012 και θα παραμείνει εκεί όλο το 2014.

Αντί να επεκτείνετε το εύρος των ικανοτήτων σας, το να συγκεντρωθείτε σε μία περιοχή –όσο βαρετό και αν είναι –θα σας αποφέρει καρπούς. Εξοντώστε τους αντιπερισπασμούς στην εργασία και θα βρείτε την συγκέντρωση που χρειάζεστε για να χρησιμοποιήσετε σωστά τις ικανότητές σας.

Ο Δίας από την άλλη μεριά, είναι επεκτατικός πλανήτης, ο οποίος βρίσκεται στον 2ο Οίκο σας από τον Ιούνιο του 2013. Θα παραμείνει στον συγκεκριμένο τομέα του χάρτη σας μέχρι τις 16 Ιουλίου του 2014. Υπάρχει ακόμα χρόνος να αυξήσετε το εισόδημά σας, για αυτό πρέπει να κάνετε προτεραιότητα το επάγγελμά σας. Επενδύστε στην ανάπτυξη των ικανοτήτων σας και στον επαγγελματικό εξοπλισμό αντί να συμμετάσχετε σε κοινά επιχειρήματα.

zodia-zvdia-22

Ενώ η επιτυχία θα έρθει όταν ευθυγραμμίζετε τον εαυτό σας με τους άλλους, η αντιθέσεις του Δία με τον Πλούτωνα στις 31 Ιανουαρίου και 20 Απριλίου, κάνουν αυτές τις περιόδους επικίνδυνες για τις οικονομικές σχέσεις. Όμως είναι εντάξει να συνεργάζεστε με ανθρώπους αρκεί να μην επιτρέψετε στις αξίες σας να σας πιέσουν με αποτέλεσμα να χάσετε από τα μάτια σας τους στόχους και τα σχέδιά σας.

Ο Ερμής είναι ο κυβερνήτης σας, έτσι δείχνει σημαντικά γεγονότα για τον κύκλο της ζωής σας. Γυρίζει ανάδρομος τρεις φορές το χρόνο, με τη κάθε ανάδρομη πορεία να διαρκεί τρεις εβδομάδες. Ελέγξτε δύο φορές τις λεπτομέρειες και τις επικοινωνίες για να αποφύγετε προβλήματα αυτές τις περιόδους.

Η πρώτη ανάδρομη πορεία του Ερμή το 2014 είναι από τις 2 έως τις 28 Φεβρουαρίου, όπου ο Ερμής ξεκινά ανάδρομος στον 10ο Οίκο σας και ολοκληρώνει την πορεία του στον 9ο. Είναι μία ευκαιρία να δείτε μακροχρόνια τις επαγγελματικές σας εμπνεύσεις. Αν οι φιλοδοξίες σας δεν είναι ευθυγραμμισμένες με την αλήθεια στη καρδιά σας, ίσως χρειαστεί να αλλάξετε στόχους.

Από τις 7 Ιουνίου μέχρι την 1η Ιουλίου, ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον 2ο Οίκο σας για να γυρίσει ξανά σε ορθή πορεία στον 1ο Οίκο σας. Αυτό απαιτεί να ξεκινήσετε από την αρχή ένα υλικό πρότζεκτ και να σκεφτείτε τις επενδύσεις σας.

Τέλος, ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον 6ο Οίκο σας στις 4 Οκτωβρίου και ξανά σε ορθή πορεία στον 5ο  Οίκο σας στις 25 Οκτωβρίου. Αν και αυτό σηματοδοτεί προβλήματα στην εργασία, το θετικό αυτής της διέλευσης είναι η αναθεώρηση των μεθόδων και των συστημάτων σας που θα σας εξοπλίσουν με νέες σκέψεις για να γίνετε πιο παραγωγικοί.

Ο έρωτας ίσως χρειαστεί αναθεώρηση όταν ο παθιασμένος Άρης γυρίσει ανάδρομος στον 5ο Οίκο σας από την 1η Μαρτίου μέχρι τις 14 Μαΐου. Τα θέματα της καρδιάς θα ακολουθήσουν περίεργες διαδρομές και δεν θα σας φέρουν τα αποτελέσματα που θέλετε με την ταχύτητα που επιθυμείτε. Ωστόσο, είναι επίσης μία περίοδος όπου μπορείτε να ανακαλύψετε ταλέντα από την νεανική σας ηλικία που μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ξανά. Ίσως βρείτε ένα υψηλό επίπεδο αντικειμενικότητας που θα σας βοηθήσει να δείτε τον εαυτό σας όπως οι άλλοι, πράγμα υπέροχο για να προσαρμόσετε τους τρόπους που παρουσιάζετε τον εαυτό σας με αποτέλεσμα να επηρεάζετε τους άλλους περισσότερο προσωπικά και επαγγελματικά.

 

Ερωτικά

Οι σχέσεις σας θα ξεκινήσουν με σοβαρότητα καθώς η ερωτική Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω και στον 8ο Οίκο σας μέχρι τις 5 Μαρτίου. Θα αντιμετωπίσετε ένα απαιτητικό άτομο, αλλά το θέμα είναι να είστε όσο ξεκάθαροι και συνειδητοί γίνεται. Το να αντιμετωπίσετε τις σκληρές πραγματικότητες της σχέσης είναι απαραίτητα εύκολο ή ρομαντικό, αλλά με αυτό θα κερδίσετε την εμπιστοσύνη που απαιτεί μία μακροχρόνια σχέση.

Ωστόσο, αν θέλετε περισσότερο να διασκεδάσετε παρά να κατασταλάξετε, είναι πιθανότατα καλύτερο να περιμένετε για μετά τις 5 Μαρτίου για να αρχίσετε τα παιχνίδια. Αυτό συμβαίνει επειδή οι συνέπειες της απροσεξίας θα είναι πολύ μεγάλες μέχρι τότε. Η υπομονή, δεν είναι αρετή, είναι αναγκαιότητα αν θέλετε να αποφύγετε τους μπελάδες. Στην πραγματικότητα η Σεληνιακή έκλειψη στον 5ο Οίκο σας στις 31 Απριλίου αντιπροσωπεύει ένα εμπόδιο στον ερωτικό τομέα, όπου είτε θα επιλέξετε να επενδύσετε περισσότερα στη σχέση σας ή θα ψάξετε να βρείτε μία καινούρια.

Το να κάνετε ένα βήμα πίσω για να αναθεωρήσετε και να ξανασκεφτείτε τα θέματα βγάζει νόημα όταν ο Ερμής θα είναι ανάδρομος από τις 7 Ιουνίου μέχρι την 1η Ιουλίου, καθώς τότε θα γυρίσει σε ορθή πορεία στον 1ο Οίκο σας για να σας παράσχει φρέσκια προοπτική και προσέγγιση στις σχέσεις.

Οι αλληλεπιδράσεις με τους άλλους θα είναι πολλές αργά μέσα στο χρόνο, όταν ο Ερμής θα περάσει στον 7ο Οίκο σας στις 27 Νοεμβρίου και στον 8ο Οίκο σας στις 16 Δεκεμβρίου. Αν και θα έχετε πολλά να πείτε, το κλειδί για να δημιουργήσετε αρμονικές επαφές είναι να ακούσετε τους άλλους με προσοχή. Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνήσετε με αυτά που θα σας πουν, αλλά η λογική και ελπιδοφόρα ανταπόκριση, παράγει καλύτερα αποτελέσματα από τους τσακωμούς με τον άνθρωπό σας.

 

Επαγγελματικά

Τα καλά νέα φέτος είναι πως ο τυχερός Δίας θα καταλαμβάνει τον 2ο Οίκο σας μέχρι τις 16 Ιουλίου. Η διέλευση αυτή μπορεί να αυξήσει τις καταθέσεις σας στην τράπεζα αν επενδύσετε περισσότερο χρόνο, χρήμα και ενέργεια στα σωστά εργαλεία και στην εκπαίδευση. Όμως δεν χρειάζεστε πάντα τον πιο ακριβό εξοπλισμό ή τα πιο ακριβά μαθήματα για να ωφεληθείτε από αυτή τη διέλευση. Μελετήστε τις επαγγελματικές σας ανάγκες διεξοδικά, προτού οδέψετε τα σκληρά κερδισμένα χρήματά σας για να ανεβείτε επαγγελματικά.

Αν σκέφτεστε να ξεκινήσετε δική σας επιχείρηση, ο Δίας θα είναι σύμμαχός σας –αρκεί να εξισορροπήσετε το μεγάλο σας όραμα με προσοχή στις λεπτομέρειες. Το 2014 είναι ο δεύτερος και τελευταίος χρόνος που ο Κρόνος θα βρίσκεται στον 6ο Οίκο σας. Ενώ το αρνητικό είναι πως θα υπάρξουν καθυστερήσεις και δυσκολίες στην εργασία, είναι επίσης μία περίοδος όπου η υπομονετική εξέλιξη θα σας οδηγήσει στην μελλοντική επιτυχία.

Ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος από τις 2 έως 28 Φεβρουαρίου, από τις 6 Ιουνίου έως την 1η Ιουλίου και από τις 4 μέχρι τις 25 Οκτωβρίου. Αυτές είναι περίοδοι όπου τα μικρά λάθη και οι μικρές παρεξηγήσεις μπορούν να οδηγήσουν σε μεγάλα προβλήματα. Προσπαθήστε περισσότερο για να σιγουρευτείτε πως τα μηνύματά σας είναι κατανοητά και σωστά. Ελέγξτε δύο φορές αυτά που σας λένε για να εξασφαλίσετε διαύγεια και να σώσετε χρόνο και προσπάθεια μακροχρόνια. Μπορεί να μην είναι συναρπαστική η επίδειξη αξιοπιστίας, αλλά θα σας βοηθήσει να αποφύγετε προβλήματα και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη και την πίστη συνεργατών αφεντικών και πελατών.

Η Σεληνιακή έκλειψη στις 15 Απριλίου, θα λάβει χώρα στον 5ο Οίκο σας για να πυροδοτήσει ανακαλύψεις με τις οποίες θα τραβήξετε τη προσοχή, αν οι ικανότητές σας ταιριάζουν με το υψηλό επίπεδο της φαντασίας σας.