Ετήσιες Προβλέψεις 2014 για το ζώδιο των Ιχθύων

ζωδια

Κοινοποίηση:

Συνεχίστε να εμβαθύνετε το μυαλό σας για να φτάσετε τους στόχους σας το 2014. Ο Κρόνος, ο πλανήτης της πραγματικότητας, θα βρίσκεται στο παθιασμένο ζώδιο του Σκορπιού και στον 9ο Οίκο σας όλο το χρόνο. Θα ωφεληθείτε από την εκπαίδευση και τα ταξίδια όταν έχετε ένα ισχυρό αίσθημα σκοπού πίσω από τις πράξεις σας. Αλλά αν αισθάνεστε χωρίς σκοπό, θα υπάρξει βοήθεια από τον αισιόδοξο Δία που θα σας φέρει πίσω στο σωστό δρόμο.

Ο Δίας, ο πλανήτης της καλής τύχης, είναι επίσης κυβερνήτης του ζωδίου σας, πράγμα που κάνει τις διελεύσεις του ιδιαίτερα σημαντικές. Ξεκινά το 2014 στο ζώδιο του Καρκίνου και στον ο Οίκο σας, όπου θα δώσει ώθηση στην αυτοπεποίθησή σας μέχρι τις 16 Ιουλίου.

Αυτό το κομμάτι του χάρτη σας έχει επίσης να κάνει με τον ρομαντισμό, τα παιχνίδια και τα παιδιά, αυξάνοντας τις πιθανότητες για ολοκλήρωση σε αυτούς τους τομείς. Θα λάβετε ιδιαίτερη προσοχή χωρίς μεγάλη προσπάθεια εξαιτίας της γενναιοδωρίας του Δία. Αφήστε τα καλλιτεχνικά σας ένστικτα να κυλήσουν με άνετο τρόπο για να δημιουργήσετε θετικά αποτελέσματα.

zodia-zvdia-22

Τα προσωπικά σας ενδιαφέροντα ίσως έρθουν σε αντίθεση με φίλους ή ομάδες όταν ο Δίας σχηματίσει αντίθεση με τον Πλούτωνα στις 31 Ιανουαρίου και στις 20 Απριλίου. Ίσως προβείτε σε υπερβολές τις ημέρες γύρω από αυτές της ημερομηνίες, πράγμα που θα υποβαθμίσει τις συνεργασίες σας. Αν όμως παλεύετε για κάποιο σκοπό, θα ενεργοποιηθείτε από έξτρα δύναμη που θα ενισχύσει τη φωνή σας.

Υπάρχει κάποιο ρίσκο έλλειψης υπομονής όμως, που δεν είναι ό, τι καλύτερο εδώ. Αν σκέφτεστε αρνητικά ή αν χάσετε τη πίστη σας, η όψη στις 20 Απριλίου θα ταρακουνήσει τα πράγματα.  Ο Ουρανός θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Δία για να δημιουργήσει αυθόρμητες αντιδράσεις. Είναι πιθανό να βιώσετε ανησυχίες ή να επαναστατήσετε, αλλά θα φανεί χρήσιμο αν ανοίξετε το μυαλό σας, διευρύνετε τις επαφές σας και ενθουσιαστείτε με νέα πρότζεκτ.

Αν βρείτε μία νέα πηγή έμπνευσης, θα λάβετε άλλη μία δόση ενθουσιασμού ξεκινώντας στις 16 Ιουλίου, για να μπορέσετε να εντυπωσιάσετε τους γύρω σας. Είναι όταν ο Δίας περάσει στο ζώδιο του Λέοντα και στον 6ο Οίκο σας, ξεκινώντας μία δωδεκάμηνη περίοδο επαγγελματικής ανάπτυξης. Θα είστε περισσότερο αυθεντικοί στην εργασία, καθώς και στις πωλήσεις.

Το κλειδί για να εκμεταλλευτείτε τα επαγγελματικά οφέλη αυτής της διέλευσης είναι να υιοθετήσετε παιχνιδιάρικη συμπεριφορά στην εργασία σας. Η διασκέδαση δεν θα σας αποσπάει την προσοχή από τις δουλειές σας, αν νοιάζεστε για αυτό που κάνετε. Η συμπεριφορά μπορεί να μην είναι το παν, αλλά η θετική συμπεριφορά θα κάνει απίστευτο καλό στην εργασία σας.

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες όταν ο επικοινωνιακός Ερμής γυρίσει ανάδρομος στο ζώδιό σας στις 6 Φεβρουαρίου. Αυτή η περίοδος θα διαρκέσει μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου, όταν ο Ερμής θα γυρίσει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου. Αυτό σημαίνει πως οποιεσδήποτε περίεργες ιδέες και ανακριβείς πληροφορίες σας έβγαλαν από το δρόμο, θα διορθωθούν κατά τη διάρκεια των επόμενων εβδομάδων.

Είναι καλύτερο να επαληθεύετε τις λεπτομέρειες και να τακτοποιήσετε τις μισοτελειωμένες δουλειές σας αντί να προχωρήσετε σε μεγάλες αποφάσεις και συμφωνίες πριν ο Ερμής να γυρίσει σε ορθή πορεία. Οι ιδέες που ακούγονται καλές και τα σχέδια που μοιάζουν σωστά πρέπει να επαληθευτούν με βάση την πραγματικότητα. Αυτό θα συμβεί όταν αφήσετε στην άκρη τα συναισθήματα και βρείτε έναν αντικειμενικό τρόπο να κοιτάξετε τις σημαντικές καταστάσεις.

 

Έρωτας

Είναι δικαίωμά σας να αλλάξετε γνώμη και το πιθανότερο είναι να αξίζει όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος (6 έως 8 Φεβρουαρίου). Η ανάδρομη πορεία του ξεκινά στον 1ο Οίκο σας και ολοκληρώνεται στον 12ο, σηματοδοτώντας πως το να κάνετε ένα βήμα πίσω από μία σχέση είναι απαραίτητο για να αποκτήσετε διαύγεια.

Δεν έχει να κάνει τόσο πολύ με τους άλλους αλλά με εσάς. Μήπως θυσιάσατε υπερβολικά πολλά για να κάνετε κάποιον ευτυχισμένο, και σαν αποτέλεσμα αγνοήσατε τις επιθυμίες σας; Είναι σοφό να αποφύγετε την ενίσχυση της δέσμευσης σε κάποιον κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Αλλά ακόμα και αν πρέπει να παραμείνετε  στο κοινωνικό περιθώριο για λίγο, θα υπάρξει αρκετή ώθηση όταν η Αφροδίτη περάσει στο ζώδιό σας στις 5 Απριλίου. Η παραμονή της για τέσσερις εβδομάδες στο ζώδιό σας, θα σας φέρει σε μία ευνοϊκή θέση, κάνοντας να νιώσετε πιο ελκυστικοί απέναντι στους άλλους.

Υπάρχει μία πολύ καλή περίοδος για να λύσετε δύσκολα προβλήματα στα ερωτικά σας. Ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Καρκίνου και στον 5ο Οίκο σας στις 29 Μαΐου, ενισχύοντας την ικανότητά σας να επικοινωνήσετε τα συναισθήματά σας. Όμως αντί να παραμείνει εκεί για δύο εβδομάδες όπως κάνει συνήθως, η διέλευσή του αυτή θα ολοκληρωθεί στις 31 Ιουλίου.

Αυτό θα συμβεί επειδή θα γυρίσει ανάδρομος στις 7 Ιουνίου, ξυπνώντας παλιά συναισθήματα και περιπλέκοντας συζητήσεις μέχρι να γυρίσει σε ορθή πορεία την 1η Ιουλίου. Και πάλι, είναι καλή στιγμή να γίνετε δημιουργικοί όσον αφορά την επιδίωξη της ευχαρίστησης όσο εκφράζετε την ανάγκη σας για στοργή στους άλλους.

 

Επαγγελματικά

Ο παραδοσιακός κυβερνήτης σας, ο Δίας, θα ζεσταίνει τον 5ο Οίκο σας μέχρι τις 16 Ιουλίου, δημιουργώντας μία καλή περίοδο για να επιδείξετε την δημιουργικότητά σας και την ικανότητά σας να ψυχαγωγείτε τους άλλους. Θα υπάρχει έντονη αισιοδοξία, με αποτέλεσμα να κερδίσετε την εμπιστοσύνη τους. Αυτό θα είναι ένα μεγάλο βήμα για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα.

Η δέσμευσή σας να κάνετε πράξη ένα φανταστικό σχέδιο μεγαλώνει, με την είσοδο του Δία στον 6ο Οίκο σας στα μέσα Ιουλίου. Θα παραμείνει στο συγκεκριμένο σημείο του χάρτη σας για 12 μήνες, κατά τη διάρκεια των οποίων η ανάπτυξη των ικανοτήτων σας θα είναι το κλειδί για να φτάσετε τους στόχους σας. Η εκπαίδευση θα κάνει τη διαφορά ανάμεσα στην επαγγελματική φαντασία και στην παραγωγή πραγματικών αποτελεσμάτων που θα εμπλουτίσουν τη ζωή σας. Θα πρέπει να πιστέψετε πραγματικά σε αυτά που θέλετε να κάνετε όταν τα πράγματα δυσκολέψουν. Το να διασκεδάζετε ταυτόχρονα και να αναπτύσσετε την αυτοπεποίθησή σας είναι τα στοιχεία κλειδιά που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία.

Θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες και στην επικοινωνία σας όταν ο Ερμής γυρίσει ανάδρομος από τις 6 μέχρι τις 8 Φεβρουαρίου. Αυτή η ανάδρομη πορεία ξεκινά στο ευαίσθητό σας ζώδιο, υπενθυμίζοντάς σας πως οι μικρές προσαρμογές και το ξεκαθάρισμα παρεξηγήσεων θα έχουν μεγάλο αντίκτυπο στην εργασία σας. Μην διστάσετε να αλλάξετε γνώμη και να μεταποιήσετε τις δεσμεύσεις σας αν πρέπει για να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας. Ευτυχώς, αυτή η ανάδρομη πορεία θα προσφέρει επίσης δεύτερες ευκαιρίες για να συνδεθείτε με κάποιον ή για να κάνετε επαφές που θα φέρουν τις επαγγελματικές σας σχέσεις στο σωστό δρόμο.