Ετήσιες Προβλέψεις 2014 για το ζώδιο του Τοξότη

toxotis

Κοινοποίηση:

Ίσως να μην μπορέσετε να πετάξετε ή να κινηθείτε όσο γρήγορα θα θέλατε κατά τη διάρκεια του πρώτου μισού του 2014. Ωστόσο, η πρόοδος θα έρθει όταν σχεδιάσετε προσεκτικά και συμπεριφερθείτε πιο απελευθερωμένα από ότι συνήθως. Ο Κρόνος θα περάσει το περισσότερο χρόνο στο έντονο ζώδιο του Σκορπιού και στον 12ο Οίκο σας. Αυτό σημαίνει πως οι άλλοι δεν θα προσέχουν τα πιο σημαντικά πράγματα που θα κάνετε.

Η εσωτερική εργασία με τον διαλογισμό και άλλες πνευματικές πρακτικές μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε κάποια παλιά ζητήματα και να σας επιτρέψει να επιστρέψετε σε μη εκτιμημένα ταλέντα και σε ξεχασμένες ικανότητες. Η αργή ανάπτυξη ενός από αυτά θα σας δώσει ένα έντονο αίσθημα σκοπού και θα σας φέρει μεγαλύτερη αναγνώριση και επιτυχία στο 2015 και 2016. Αυτό δεν σημαίνει πως τώρα θα είστε αόρατοι. Έχει να κάνει με το να έχετε αυτοπεποίθηση και επιθυμία να δουλέψετε πιο σκληρά αυτό το χρόνο χωρίς να σας προσέξουν οι άλλοι. Η απομάκρυνση από τους ανθρώπους σας κάνει λιγότερο διαθέσιμους, αλλά ταυτόχρονα σας επιτρέπει να συνδεθείτε με τον εαυτό σας.

Ο γενναιόδωρος Δίας, ο κυβερνήτης σας, θα βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου και στον 8ο Οίκο σας μέχρι στις 16 Ιουλίου. Αυτό θα αυξήσει την ευαισθησία σας στις σχέσεις, πράγμα που θα οφείλεται στην ευαισθησία σας ή στην ανάγκη να ανταποκριθείτε υπερβολικά ευγενικά σε κάποιον. Αν και θα ωφεληθείτε με το να έρθετε πιο κοντά σε μία συναισθηματική ή οικονομική σχέση, ίσως νιώσετε να σας πνίγουν.

zodia-zvdia-22

Ο Κρόνος βρίσκεται στον 12ο Οίκο σας για να σας υπενθυμίσει πως ο χρόνος μόνοι σας μπορεί να σας δώσει το χώρο που χρειάζεστε όταν κάποιο άτομο σας πιέζει. Αποκτήσετε λίγη απόσταση και επιστρέψτε στην αρχή για να δυναμώσετε τις συμμαχίες σας χωρίς να εξαντληθείτε.

Στις 16 Ιουλίου, ο Δίας θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα και τον 9ο Οίκο σας για να ανοίξει το μυαλό σας, να ανεβάσει το πνεύμα σας και να σας γεμίσει με ένα αίσθημα περιπέτειας. Τα ταξίδια θα είναι ιδιαίτερα ελκυστικά για τους επόμενους 12 μήνες, καθώς οι ευκαιρίες για μάθηση και ανάπτυξη θα αυξηθούν.

Η παρουσία του Δία στο ζώδιο του Λέοντα και σε αυτό το τομέα του χάρτη σας εντείνει τη δύναμη των πιστεύω σας. Είναι υπέροχη διέλευση για να πουλήσετε ιδέες και να προμοτάρετε στόχους, αλλά προτείνεται λίγος περιορισμός. Αυτό συμβαίνει επειδή ο ενθουσιασμός μπορεί να επηρεάσει τους γύρω σας, και πολλοί θα πιστέψουν πως υπερβάλετε.

Το να είστε μέρος σε μία ομάδα θα είναι δύσκολο όταν ο Άρης γυρίσει ανάδρομος στον 11ο Οίκο σας από την 1η Μαρτίου μέχρι τις 14 Μαΐου. Η διπλωματία είναι απαραίτητη με τον πολεμιστή Άρη στο ζώδιο του Ζυγού, για αυτό ξοδέψτε περισσότερο χρόνο στο να ακούτε τους άλλους κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Χρειάζεται ένα ντελικάτο άγγιγμα στον χειρισμό κάποιων περίεργων συνεργατών. Σκεφτείτε το δύο φορές προτού πείτε οτιδήποτε μπορεί να πυροδοτήσει μία δυνατή αντίδραση.

Αυτή η διέλευση είναι μία ευκαιρία να επισκευάσετε επαγγελματικές σχέσεις και ίσως να συνδεθείτε με συμμάχους με τους οποίους δεν μπορούσατε να συμφωνήσετε στο παρελθόν. Το ζώδιό σας είναι σπάνια αναποφάσιστο, αλλά είναι καλύτερο να διστάσετε και να σκεφτείτε τα πράγματα προτού να πιέσετε κάποιον ή να αντιδράσετε στη πίεση που ασκούν πάνω σας. Αν ξεπεράσετε τα όριά σας και επηρεάσετε αρνητικά κάποιον, θα έχετε άλλη μία ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε τις παρεξηγήσεις όταν ο Ερμής γυρίσει ανάδρομος από τις 7 Ιουνίου έως την 1η Ιουλίου.

 

Έρωτας

Το 2014, ξεκινά με τον κυβερνήτη σας να βρίσκεται στον 8ο Οίκο σας. Αυτό θα αυξήσει τις πιθανότητες για οικειότητα αν έχετε τη θέληση να δείξετε την ευάλωτη πλευρά σας και να είστε περισσότερο ευαίσθητοι απέναντι στους άλλους. Αυτή η διέλευση, που θα κρατήσει μέχρι τις 16 Ιουλίου, λαμβάνει χώρα στο ζώδιο του Καρκίνου, όπου η ευαισθησία είναι απαραίτητη αν θέλετε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη.

Ακόμα και αν έχετε να κάνετε με ένα σύντροφο που είναι  πληγωμένος ή εξαρτάται από πάνω σας, δείξτε την συμπόνια και την ευαισθησία σας. Τείνουμε να βλέπουμε την γενναιοδωρία σαν θέληση να δίνουμε στους άλλους, αλλά το πρώτο μισό του 2014 έχει να κάνει με το να είστε γενναιόδωροι αρκετά έτσι ώστε να επιτρέψετε σε κάποιον να σας βοηθά και να σας υποστηρίζει πάντα.

Είναι πιθανό να προβείτε σε υπερβολές στις σχέσεις όταν ο Δίας σχηματίσει αντίθεση με τον Πλούτωνα στις 31 Ιανουαρίου και τετράγωνο με τον Ουρανό στις 26 Φεβρουαρίου. Η ανησυχία και οι εκπλήξεις ίσως υποβαθμίσουν τις σχέσεις. Ωστόσο, και οι δύο πατέντες αυτές θα επιστρέψουν στις 20 Απριλίου, πράγμα που μπορεί να σας απομακρύνει από κάποιον ή να σας κάνει πιο παθιασμένα άτομα.

Η ερωτική Αφροδίτη βρίσκεται στον 7ο Οίκο σας και θα περάσει στον 8ο  στις 23 Ιουνίου μέχρι τις 12 Αυγούστου, κάνοντας αυτή τη περίοδο αρκετά ζουμερή σε προσωπικά θέματα. Είναι σημαντικό να εμπλουτίσετε την σχέση σας ψάχνοντας νέες μορφές ευχαρίστησης.

Αν είστε ελεύθεροι και ψάχνετε, το φλερτ και η παιχνιδιάρικη συμπεριφορά θα σας βοηθήσει να συναντήσετε κάποιον και να διασκεδάσετε όσο προσπαθείτε να ενωθείτε. Πάρτε τον εαυτό σας πιο ανέμελα για να μειώσετε το άγχος και για να γίνετε πιο επιθυμητοί σύντροφοι.

 

Επαγγελματικά

Ο επεκτατικός Δίας και ο υπεύθυνος Κρόνος είναι δύο πλανήτες που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική έμπνευση και τα επιτεύγματα. Όταν ξεκινήσει το 2014, και οι δύο πλανήτες θα βρίσκονται σε ευαίσθητα υδάτινα ζώδια που απαιτούν από εσάς να είστε πιο προσεκτικοί στον τρόπο που ασχολείστε με τα ενδιαφέροντά σας.

Ο Κρόνος θα βρίσκεται στον 12ο Οίκο σας μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου. Ενώ δεν σας περιορίζει στα επαγγελματικά, σας δείχνει την ανάγκη για διακριτικότητα και την αξία του να παίζετε ένα υποστηρικτικό ρόλο την περισσότερη περίοδο. Το να είστε υπομονετικοί όσο σκέφτεστε μακροχρόνιους στόχους θα φανεί πιο αποτελεσματικό από το να ξεκινήσετε καταστάσεις για τις οποίες δεν είστε προετοιμασμένοι.

Ευτυχώς, θα λάβετε σημαντική ώθηση από τον κυβερνήτη σας τον Δία στις 16 Ιουλίου, όταν θα αφήσει τον Καρκίνο για να περάσει στο ζώδιο του Λέοντα. Αυτό θα λάβει χώρα στον 9ο Οίκο σας με αποτέλεσμα για τους επόμενους 12 μήνες να έχετε πολλές ευκαιρίες στα ταξίδια και στην εκπαίδευση. Το όραμά σας μπορεί να μεγαλώσει και το ίδιο ισχύει και για την έμπνευσή σας, η οποία θα δώσει ώθηση στην ηθική σας. Μία δυσκολία, όμως, είναι πως η ανησυχία δεν θα σας επιτρέψει να δεχτείτε μία δουλειά χωρίς έμπνευση.

Γύρω στις 25 Σεπτεμβρίου, ο Δίας θα σχηματίσει ένα ευνοϊκό τρίγωνο με τον Ουρανό φέροντας ευφυΐα, αποκαλύψεις και ευκαιρίες. Μία ξαφνική αλλαγή προοπτικής ή μία εκπληκτική αλλαγή καταστάσεων, θα μειώσει τα εμπόδια και θα σας ανοίξει νέους δρόμους δημιουργικής έκφρασης. Αυτές οι όμορφες όψεις θα επιστρέψουν στις 3 Μαρτίου και στις 22 Ιουνίου του 2015, για να σας δώσουν αρκετό χρόνο να δημιουργήσετε ένα λογικό σχέδιο γύρω από νέους στόχους, έτσι ώστε να τους κάνετε πραγματικότητα.