Ετήσιες Προβλέψεις 2014 για το ζώδιο του Ζυγού

Κοινοποίηση:

Δύο πλανήτες αλλάζουν κατεύθυνση αυτό το χρόνο και πρόκειται να επηρεάσουν έντονα τη ζωή σας. Ο πρώτος είναι η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης σας, που όταν ξεκινά το 2014 θα είναι ανάδρομη. Ολοκληρώνει την ανάδρομη πορεία της στις 31 Ιανουαρίου στο ζώδιο του Αιγόκερω και στον 10ο Οίκο σας.

Είναι πιθανό να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα σε κάποιες επαγγελματικές σχέσης κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης, η οποία ξεκίνησε στις 21 Δεκεμβρίου του 2013. Η διπλωματία θα είναι απαραίτητη, αλλά καθώς η χάρη είναι το φυσικό σας, δεν θα χρειαστεί να κάνετε μεγάλες κινήσεις. Το θέμα είναι να μην συμβιβαστείτε πολύ γιατί θα χάσετε επαγγελματικό έδαφος.

Αυτό θα έχει να κάνει περισσότερο με τη χρήση των επικοινωνιακών σας ικανοτήτων και δεν θα έχει σχέση με εμπόδια στην επιτυχία σας. Αν και θα είναι απαραίτητο να ηρεμίσετε τους άλλους, ξεκινήστε ξεκαθαρίζοντας τις δικές σας ανάγκες. Όταν σιγουρευτείτε πια για αυτά που θέλετε θα είστε σε καλύτερη θέση να πείτε και να κάνετε αυτά που πρέπει για να τις ικανοποιήσετε.

zodia-zvdia-22

Άλλη μία σημαντική ανάδρομη περίοδος είναι από την 1η Μαρτίου μέχρι τις 19 Μαΐου, όταν ο κανονικά επιθετικός Άρης γυρίσει ανάδρομος στο ζώδιό σας. Ο πολεμιστής Άρης στο ζώδιό σας θα σας δώσει ένα πιο δυνατό αίσθημα πρωτοτυπίας. Αλλά ταυτόχρονα προτείνει ανυπομονησία και επιθετικότητα.

Αυτός ο ανάδρομος κύκλος σας δίνει μία δεύτερη ευκαιρία να ξεκινήσετε από την αρχή προσωπικά πρότζεκτ που δεν δούλεψαν όπως θέλατε. Θα είναι απαραίτητο αυτή τη περίοδο να φροντίσετε το σώμα σας καθώς και την εμφάνισή σας. Όμως ταυτόχρονα θα χρειαστεί να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας όταν πρέπει, ειδικά αν μετανιώσετε που δεν το κάνατε στο πρόσφατο παρελθόν. Ευτυχώς, ξέρετε πώς να είστε πιεστικοί και πως ευγενικοί, με αποτέλεσμα να υπάρξουν ευκαιρίες για να διορθώσετε σχέσεις ή να ξεκινήσετε καινούριες.

Η παρουσία του τυχερού Δία στον 10ο Οίκο σας μέχρι τις 16 Ιουλίου, είναι αρκετά θετική για τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Είναι πιθανό να υπάρξουν ευκαιρίες για να διευρύνετε το όραμά σας και να εμπλουτίσετε τη ζωή σας. Αλλά με τον σοφό αυτό πλανήτη στο ζώδιο του Καρκίνου, θα χρειαστεί να βασιστείτε στο ένστικτό σας περισσότερο από ότι στην εξυπνάδα σας για να υπάρξει η απαιτούμενη μαγεία.

Ύστερα, ο Δίας περνά στο ζώδιο του Λέοντα και στον 11ο Οίκο σας, όπου θα σας δώσει υποστήριξη ή την κυρίαρχη θέση σε ομαδικά πρότζεκτ. Η πίστη σε αυτό που κάνετε θα σας δώσει την ενέργεια και τον ενθουσιασμό που χρειάζεστε για να πετύχετε τους στόχους σας, ενώ το να κάνετε αυτό που πρέπει απλά για τα μάτια του κόσμου δεν θα σας βοηθήσει καθόλου.

Ο σοβαρός Κρόνος θα βρίσκεται στον 2ο Οίκο σας σχεδόν όλο το 2014, απαιτώντας να αποταμιεύσετε χρήμα, χρόνο και ενέργεια πιο προσεκτικά. Για να σεβαστείτε τον εαυτό σας πρέπει να θέσετε προτεραιότητες και να μειώσετε τα έξοδα σε πράγματα που δεν χρειάζεστε. Αυτό θα σας δώσει την πηγή που θέλετε για να κυνηγήσετε αυτό που πραγματικά ποθείτε.

Άλλο ένα θετικό αυτής της διέλευσης είναι πως η πίεση μπορεί να σας αναγκάσει να κοιτάξετε βαθιά μέσα σας και να ανακαλύψετε ταλέντα ή παλιά ενδιαφέροντα που είχατε αφήσει ανεξερεύνητα και να φέρετε περισσότερη ικανοποίηση στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Το να λέτε όχι σε οτιδήποτε δεν σας ενδιαφέρει είναι σαν να λέτε ναι στα πιο σημαντικά κομμάτια του εαυτού σας.

 

Ερωτικά

Το 2014 θα ξεκινήσει με αμφιβολίες όσον αφορά τις σχέσεις. Ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη (που έχει να κάνει με τον έρωτα, την αρμονία και την ευχαρίστηση), θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία. Αυτή η περίοδος θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Ιανουαρίου, κατά τη διάρκεια της οποίας να περιμένετε αναθεωρήσεις των σχέσεων.

Είναι πιθανό να είστε σκληροί με τον εαυτό σας ή απαισιόδοξοι για τους άλλους. Τα καλά νέα, όμως, είναι πως θα αποκτήσετε περισσότερο έλεγχο στην προσωπική σας ζωή. Με την Αφροδίτη να βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω μέχρι τις 5 Μαρτίου, τα κλειδιά για να φέρετε την ευτυχία στη ζωή σας είναι η υπομονή και ο σχεδιασμός.

Φυσικά, δεν μπορείτε να ελέγξετε τα πάντα στον κόσμο σας, αλλά μπορείτε να διαχειριστείτε τις ανταποκρίσεις σας. Αν πάρετε την ευθύνη των αντιδράσεών σας χωρίς να κατηγορείτε τους άλλους ή να νιώθετε ενοχές, βρίσκεστε στο σωστό δρόμο για να δημιουργήσετε ολοκληρωμένες σχέσεις. Μία από τις βασικές σας κινήσεις είναι να υποχωρείτε στα μισά, αλλά αυτή τη περίοδο πρέπει να δημιουργήσετε ξεκάθαρους στόχους, οδηγίες και όρια με τους γύρω σας.

Δύο Σεληνιακές εκλείψεις αγγίζουν τον ορίζοντα του χάρτη σας το 2014, που περιλαμβάνουν τον 1ο και τον 7ο Οίκο σας. Η πρώτη είναι στο ζώδιό σας στις 15 Απριλίου και ίσως σας αναγκάσει να σκεφτείτε μία αλλαγή στην εμφάνισή σας ή να είστε λιγότερο συμβιβαστικοί. Η δεύτερη, χτυπάει τον 7ο Οίκο σας στις 8 Οκτωβρίου και θα υπερφορτωθεί από τον εκρηκτικό Ουρανό, ίσως πυροδοτώντας μία ξαφνική έλξη, ένα χωρισμό ή μία μεγάλη αποκάλυψη στη συνείδησή σας θα σας απελευθερώσει από τα όρια με τους άλλους και τις αναστολές σας.

 

Επαγγελματικά

Η προσεκτική διεύρυνση των επαγγελματικών σας στόχων είναι ένας καλός τρόπος να αυξήσετε τις φιλοδοξίες σας στο πρώτο μισό του 2014. Ο Δίας, ο πλανήτης της καλής τύχης, θα βρίσκεται στον 10ο Οίκο σας μέχρι τις 16 Ιουλίου, παρέχοντάς σας αισιόδοξα οράματα ανάπτυξης και  πίστη στην ικανότητά σας να τα πετύχετε.

Η υπομονή θα είναι απαραίτητη μέχρι τον Φεβρουάριο, όμως, καθώς ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, θα είναι ανάδρομη μέχρι τις 31 Ιανουαρίου. Αυτή η ανάδρομη πορεία, λαμβάνει χώρα στον 4ο Οίκο σας όπου θα απαιτήσει να επιδιορθώσετε σχέσεις και να μειώσετε τα έξοδα, προτού συνεχίσετε με μεγάλα σχέδια. Ωστόσο, η πρόοδος στην επαγγελματική σας ζωή δεν θα είναι αρμονική.

Ο επιθετικός Άρης θα είναι στο ζώδιό σας από τις 7 Δεκεμβρίου του 2013 μέχρι τις 25 Ιουλίου του 2014, πράγμα που θα σας δώσει ώθηση και κίνητρο. Όμως θα είναι ανάδρομος από την 1η Μαρτίου μέχρι τις 14 Μαΐου, και ίσως προκαλέσει καθυστερήσεις, καθώς θα χρειαστείτε χρόνο για να χειριστείτε προσωπικά θέματα. Είναι επίσης πιθανό να χρειαστεί να ελέγξετε κάποιες μισοτελειωμένες εργασίες ή να κάνετε προσαρμογές στις μεθόδους σας.

Ευτυχώς, θα λάβετε την υποστήριξη των φίλων και των συνεργατών σας όταν ο γενναιόδωρος Δίας στο ζώδιο του Λέοντα ξεκινήσει μία ετήσια διέλευση στον 11ο Οίκο σας στις 16 Ιουλίου. Κάποιοι άνθρωποι θα αυξήσουν τον ενθουσιασμό σας για μερικά πρότζεκτ, ειδικά αν είναι δημιουργικά ή ιδεολογικά. Η πίστη σε αυτό που κάνετε θα σας δώσει την ενέργεια και την φαντασία να λάβετε τη θέση αρχηγού και να εμπνεύσετε τους άλλους να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε επαγγελματική μαγεία.