Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 02-08/07

zwdia-αστρολογια-zodia-συμβατοτητα

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Ζώδια Κριός

Η αρχή της εβδομάδας σας βρίσκει πιο αυθόρμητους και κοινωνικά φιλόδοξους από ό, τι έχετε αισθανθεί εδώ και πολύ καιρό. Μέσα στο πλήθος, εσείς είστε αυτός/ή που ξεκινάει μια συζήτηση και, σε ό,τι αφορά περιπετειώδεις εξορμήσεις, είστε ο ηγέτης της ομάδας. Στα μέσα της εβδομάδας, σχεδόν με τη δύναμη της θέλησης, πρόκειται να αποδώσει μια κοινωνική επένδυση (ίσως ακόμη και με έναν πιθανό ερωτικό σύντροφο).

Η γοητεία σας είναι αναμφισβήτητη. Και το χαμόγελό σας θα μπορούσε να πείσει τον ουρανό να σταματήσει να ρίχνει βροχή. Το Σαββατοκύριακο σας περιέχει πολύ φλερτ, ίσως μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου –ένας συνηθισμένος τρόπος για να μετρήσετε το ενδιαφέρον κάποιου. Στείλτε ένα μήνυμα σε αυτό το άτομο. Κάτι σύντομο και γλυκό.

zodia-zvdia-22

Ζώδια Ταύρος

Παρόλο που ένα τυχαίο καταναλωτικό όργιο μπορεί να είναι πολύ διασκεδαστικό, ίσως είναι καλύτερα να κάνετε τις αγορές σας (και οτιδήποτε άλλο) στις αρχές της εβδομάδας. Η Τρίτη θα είναι μία από εκείνες τις ημέρες, που δεν θα μπορείτε να αποφασίσετε τι είναι αυτό που θέλετε, αλλά μέχρι την Τετάρτη ή την Πέμπτη τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή θα έχετε την κατάλληλη διάθεση για ρομαντισμό –πολύ περισσότερη από όση είχατε εδώ και πολύ καιρό – και κάποιος/α που μόλις γνωρίσατε μπορεί να σας φλερτάρει. (Ακόμη και αν δεν σας ενδιαφέρει, θα είναι κολακευτικό). Αυτό το Σαββατοκύριακο; Χαλαρώστε.

zwdia - love

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Ζώδια Δίδυμοι

Έχετε μεγάλες ελπίδες στις αρχές της εβδομάδας και δεν είστε οι μόνοι. Και αρκετοί από τους φίλους σας έχουν πολλά όνειρα για το μέλλον, επίσης. Ενώστε τα μυαλά σας. Διπλασιάστε τις προσπάθειες σας. Την Τετάρτη το απόγευμα ή την Πέμπτη, πρόκειται να παρουσιαστεί ένα απροσδόκητο εμπόδιο, αλλά όχι κάτι, που δεν θα μπορέσετε να ξεπεράσετε. Μην ξεφύγετε από την πορεία σας και να έχετε αυτοπεποίθηση (και μην αφήσετε κανένα κουτσομπολιό να θολώσει την κρίση σας σε σχέση με το τι συμβαίνει) και τα πράγματα σίγουρα θα πάνε όπως τα θέλετε. Αυτό το Σαββατοκύριακο θα συστηθείτε σε πλήθος καινούργιων ατόμων και τουλάχιστον ένας/μία από αυτούς θα καταστήσει σαφές ότι του/της αρέσετε.

Ζώδια Καρκίνος

Είναι αστείο – κάποιος λέει κάτι ασήμαντο και ξαφνικά το μυαλό σας παίρνει χίλιες στροφές και αρχίζει να πηγαίνει σε διάφορες περίεργες κατευθύνσεις. Είναι διασκεδαστικό να ακολουθείτε τον ειρμό της σκέψης σας προς έναν περίεργο προορισμό. Απλώς βεβαιωθείτε ότι σκέφτεστε τα πράγματα πριν μιλήσετε, αλλιώς μπορεί να πείτε κάτι που δεν πρέπει την Τρίτη ή την Τετάρτη. Η κοινωνική σας ζωή μπαίνει σε υψηλές ταχύτητες την Πέμπτη και την Παρασκευή. Θα προκύψει ένα κάλεσμα σε πάρτι, και θα είναι μία από αυτές τις συγκεντρώσεις, όπου όσο πιο έξαλλα είναι τα σχόλια σας, τόσο το καλύτερο. Να είστε χαλαροί και η διασκέδαση θα διαρκέσει όλο το Σαββατοκύριακο.

chartomantia-087

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Ζώδια Λέων

Το θέμα είναι ότι σας αρέσει να γνωρίζετε καινούργια άτομα – ιδιαίτερα τη Δευτέρα και την Τρίτη. Στην αρχή της εβδομάδας, κάποιος θα μπορούσε να σας δώσει ένα σωρό από μύδια και θα κάνατε το ωραιότερο γλυπτό. Προσπαθήστε να φέρετε λίγη από αυτή τη δημιουργικότητα στη δουλειά σας την Τετάρτη, όταν θα προκύψει μια κρίση με μια μορφή εξουσίας, που είναι δύσκολο να αντιμετωπίσετε. Βρείτε μια λύση σε ό,τι πρόβλημα υπάρχει και οι συνεργάτες σας θα σας λατρέψουν. Όχι ότι έχετε κάποιο πρόβλημα σε αυτόν τον τομέα. Έχετε μεγάλα σχέδια για αυτό το Σαββατοκύριακο – υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για ένα πάρτι.

Ζώδια Παρθένος

Η διάθεσή σας είναι ανεβασμένη στις αρχές της εβδομάδας. Αλλά κάποια ένταση στο περιβάλλον εργασίας σας απειλεί να σας τη χαλάσει. Όλοι είναι έτοιμοι να αρπαχτούν με το παραμικρό. Αποφορτίστε την κατάσταση όσο καλύτερα μπορείτε, χωρίς να παραιτηθείτε από κάτι που πραγματικά θέλετε. Στη συνέχεια, την Τετάρτη και την Πέμπτη, κάντε κάτι που θα σας κάνει να ξεχάσετε εντελώς τη δουλειά. Κάτι ασυνήθιστο. Μια τολμηρή επιλογή στο ντύσιμο; Δείπνο σε ένα ακριβό εστιατόριο; Το να ενοχλήσετε κάποιον/α είναι κι αυτός ένας τρόπος για να του/της πιάσετε συζήτηση. Αυτό το Σαββατοκύριακο μπορεί είτε να είναι πραγματικά υπέροχο ή εντελώς χάλια – εξαρτάται κάπως από εσάς. Το μυστικό της επιτυχίας την Κυριακή θα είναι η επικοινωνία.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Ζώδια Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα θα δρέψετε με χαρά τους καρπούς των πρόσφατων προσπαθειών σας στον ερωτικό τομέα. Η Δευτέρα και η Τρίτη θα έχουν να κάνουν με εσάς και τον ξέρετε εσείς ποιον. Όσο περισσότερο επικεντρώνεστε σε αυτό το άτομο, τόσο το καλύτερο. Δεν αποκλείεται να περάσετε και λίγο χρόνο κάνοντας μια πριβέ συζήτηση. Την Τετάρτη και την Πέμπτη βλέπετε παντού την ομορφιά (στα σύννεφα, στα λουλούδια, στα πρόσωπα), όπως και στο φαγητό (σε ένα νόστιμο δείπνο;) και σε μια φιλική πρόκληση (για ένα παιχνίδι Scrabble;). Η ενέργειά σας θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα το Σαββατοκύριακο – τόσο ώστε να περιέχει μεγάλους περιπάτους στην παραλία και ολονύκτιες συζητήσεις. Θα είναι μια από αυτές τις γλυκανάλατες, ρομαντικές εβδομάδες από την αρχή της μέχρι και την Κυριακή. Είστε τυχεροί!

Ζώδια Σκορπιός

Στις αρχές της εβδομάδες λειτουργείτε σαν υπάλληλος βοηθείας. Ξοδεύετε όλη σας την ενέργεια για να βοηθήσετε τους άλλους. Και φαίνεται ότι καταφέρνετε να κάνετε τη διαφορά. Αλλά την Τετάρτη το απόγευμα ή την Πέμπτη θα γνωρίσετε κάποιον που θα βγάλει την τίγρη από μέσα σας – κάποιον που θα σας υπενθυμίσει όλα όσα θέλετε πραγματικά στη ζωή. Δεν χρειάζεται να αποκτήσετε τρελές φιλοδοξίες, αλλά δεν είναι κακό να βάλετε πάλι σε προτεραιότητα τον εαυτό σας. Ο ενθουσιασμός σας για αυτή την καινούργια φιλική (ή ερωτική;) σχέση θα φτάσει στο ανώτατο όριο την Παρασκευή – και όταν τα συναισθήματα είναι τόσο έντονα, ποτέ κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί. Αυτό το Σαββατοκύριακο χαλαρώστε.

zwdia

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Ζώδια Τοξότης

Θα σβήσετε μισή ντουζίνα πράγματα από την λίστα των καθηκόντων σας πριν από το μεσημεριανό γεύμα της Δευτέρας, και αυτό είναι δείγμα από το πόσα πολλά πράγματα κάνετε αυτές τις μέρες. Και κατά περίεργο τρόπο, προλαβαίνετε να διασκεδάσετε και πολύ. Και μάλιστα διασκέδαση στον ερωτικό τομέα – είτε είναι κάτι εμφανές ή κάτι που υποβόσκει. (Πρόκειται για ένα απόλυτα επιτυχημένο φλερτ). Κρατήστε ανοικτή τη γραμμή επικοινωνίας με αυτό το άτομο καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και εάν σας ζητήσουν μια χάρη την Πέμπτη ή την Παρασκευή, προσφερθείτε να τους εξυπηρετήσετε. Αυτό το Σαββατοκύριακο σας βρίσκει σε μια φιλοσοφική και ονειρική διάθεση. Αλλά ακόμη τρέχετε σαν τρελοί.

Ζώδια Αιγόκερως

Όσο και αν η ερωτική σας ζωή έχει καταλάβει τη φαντασία σας στις αρχές της εβδομάδας, έχετε μια ολόκληρη οικογένεια που σας χρειάζεται. Βάλτε αυτό τον ολοκαίνουργιο έρωτα (είναι ο «έρωτας» πολύ βαριά λέξη σε αυτό το στάδιο;) στην άκρη μέχρι τουλάχιστον το απόγευμα της Τετάρτης, όταν τελικά θα έχετε την ευκαιρία να τους δώσετε λίγη προσοχή. Η Πέμπτη και η Παρασκευή είναι υπέροχες μέρες γεμάτες με ρομαντισμό – και, την Παρασκευή το βράδυ, αν κάποιος από εσάς έχει την τρελή επιθυμία να κάνετε κάμπινγκ, θα πρέπει να το κάνετε. Φύση! Δέντρα! Η επικοινωνία παίζει μεγάλο ρόλο αυτή την εβδομάδα. Μία χαμηλών τόνων επικοινωνία. Μια συζήτηση δίπλα στη φωτιά, ίσως.

zwdia

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Ζώδια Υδροχόος

Όσα περισσότερα ανακαλύπτετε για αυτό το πρόσωπο, τόσο πιο ενθουσιασμένοι αισθάνεστε. Το να γνωρίζετε τους άλλους (ειδικά αν αυτοί οι άλλοι κάνουν την καρδιά σας να χτυπάει δυνατά) μπορεί να είναι μια μαγική διαδικασία. Την Τετάρτη και την Πέμπτη (μιλώντας για ανθρώπους που μοιάζουν πολύ με εσάς) η οικογένειά σας θα είναι ένας σημαντικός παράγοντας στη ζωή σας – αν και όχι τόσο από κοντά αλλά στη σκέψη σας. Αλλά μέχρι το Σαββατοκύριακο θα σταματήσετε να σκέφτεστε τόσο πολύ. Και αυτό έρχεται πάνω στην ώρα: Έρχεται στο δρόμο σας ένα καυτό ειδύλλιο. Το μόνο καλύτερο πράγμα από το πώς θα περάσετε το Σάββατο θα είναι το πώς θα περάσετε την Κυριακή σας.

Ζώδια Ιχθύες

Μια πυκνή ομίχλη, που κανένα μετεωρολογικό δελτίο δεν είχε προβλέψει έρχεται στη ζωή σας στις αρχές της εβδομάδας. Και είναι τόσο πυκνή που δεν μπορείτε καν να δείτε τα πόδια σας. Είναι παράξενο το πόσο γρήγορα μπορείτε να πάτε από το συναίσθημα ότι βρίσκεστε στην κορυφή του κόσμου σε αυτό της απόλυτης σύγχυσης για το ποιος τελικά είναι ο ρόλος σας σε αυτόν κόσμο. Αλλά δεν χρειάζεται να περάσετε υπαρξιακή κρίση. Περάστε τα μέσα της εβδομάδας απολαμβάνοντας τα απλά πράγματα στη ζωή: ένα σπιτικό φαγητό, λίγη μουσική, την άνεση του καναπέ σας. Παραδόξως, την Παρασκευή μπορεί να προκύψει λίγη ποίηση στη ζωή σας. Και ίσως και αυτό το Σαββατοκύριακο. Φαγητό, μουσική, άραγμα στον καναπέ, ποίηση – κάπως έτσι θα κυλήσει αυτό το Σαββατοκύριακο για εσάς

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot