Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 18-24/06 ζώδια

zwdia-ερωτοσκοπιο-zodia-ζωδια

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Ζώδια Κριός

Στην αρχή της εβδομάδας έχετε πολλές ευθύνες και δεν έχετε αρκετό χρόνο για τίποτα. Ίσα που προλαβαίνετε να κοιταχτείτε στον καθρέφτη πριν βγείτε από το σπίτι. Αλλά, όσο πιεσμένοι και αν είστε από θέμα χρόνου, αυτή η εβδομάδα δεν ενδείκνυται για παρακάμψεις.

Την Τετάρτη ή την Πέμπτη, εστιάστε όλη την προσοχή σας σε κάποιον άλλο και θα επιδοκιμαστείτε για την ανιδιοτέλεια σας. (Και ίσως να πάρετε κάποιο είδος απροσδόκητης ανταμοιβής.) Θα υπάρξει λίγη κίνηση στο ερωτικό μέτωπο αυτό το Σαββατοκύριακο, εκτός ίσως από την Κυριακή, που μπορεί να συναντήσετε κάποιον που δεν έχετε δει ποτέ πριν.

zodia-zvdia-22

Ζώδια Ταύρος

Αυτή είναι μια εξαιρετική εβδομάδα για εσάς, ιδιαίτερα για την ερωτική σας ζωή. Τη Δευτέρα και την Τρίτη, περάστε χρόνο με αυτό το καινούργιο άτομο που έχετε ερωτευτεί: πηγαίνετε σινεμά, σε κάποια έκθεση τέχνης ή απλά κάντε μια μεγάλη βόλτα. Εσείς οι δύο είστε ακόμα στα πολύ πρώιμα στάδια αυτού που θα μπορούσε να μετατραπεί σε μια υπέροχη σχέση. Έχετε κάθε λόγο να είστε ενθουσιασμένοι.

Η υπόλοιπη ρουτίνα σας αυτή την εβδομάδα θα περάσει πολύ γρήγορα. Ειδικά την Πέμπτη οι ώρες θα περάσουν σαν νερό. Αν πιάσετε τον εαυτό σας να γίνεται λίγο παραπάνω κτητικός αυτό το Σαββατοκύριακο, κάντε ένα βήμα πίσω και να πάρτε μια βαθιά ανάσα.

zwdia - love

Εβδομαδιαίες  Προβλέψεις

Ζώδια Δίδυμοι

Η επικοινωνία με την οικογένειά σας στις αρχές της εβδομάδας δεν θα είναι εύκολο πράγμα. Καλό θα ήταν να είστε όσο πιο ξεκάθαροι μπορείτε και να μην ανησυχείτε για το τι μπορεί να σκέφτονται. Σας αγαπούν και δεν πειράζει που δε βλέπεστε συχνά πρόσωπο με πρόσωπο. Ανεξάρτητα από το ποια θα είναι η έκβαση της συζήτησης, η υπόλοιπη εβδομάδα θα κυλήσει τέλεια. Και, ναι, και από ερωτικής απόψεως – ειδικά την Τετάρτη και την Πέμπτη (όταν εσείς και ο/η ξέρετε εσείς ποιος/ποια περνάτε το χρόνο σας εστιάζοντας ο ένας στον άλλο). Την Παρασκευή και το Σάββατο θα κλειστείτε κάπως στον εαυτό σας και θα είστε λίγο χαμένοι στις σκέψεις σας για όλα αυτά, αλλά ένα απογευματινό ραντεβού την Κυριακή είναι μια τέλεια ιδέα.

Ζώδια Καρκίνος

Έχετε κάνει αρκετή πρόοδο με τον/την ξέρετε εσείς ποιον/ποια, και η αρχή της εβδομάδας θα ήταν μια καλή στιγμή για να τους πάρετε τηλέφωνο και να τους ρωτήσετε αν έχουν όρεξη να βγουν μαζί σας κάποια στιγμή την επόμενη εβδομάδα. Κάντε ένα αρχικό σχέδιο που μπορεί να ακυρωθεί είτε από τον έναν ή από τον άλλον – με αυτόν τον τρόπο θα έχουν την επιλογή να μην συμμετέχουν. Και μετά δείτε απλά τι θα συμβεί. Από ερωτικής απόψεως αυτή είναι μια πολύ χαλαρή εβδομάδα για εσάς. Την Τετάρτη και την Πέμπτη είστε απασχολημένοι με διάφορα πράγματα στο σπίτι (ίσως εμπλακείτε σε μια μικρή διαφωνία για κάτι). Αυτό το Σαββατοκύριακο, κάντε κάτι για τον εαυτό σας. Πηγαίνετε στο γυμναστήριο. Ή διαβάστε ένα βιβλίο. Η εξυπνάδα είναι σέξι.

zwdia shmera

Εβδομαδιαίες  Προβλέψεις

Ζώδια Λέων

Ούτως ή άλλως είστε αρκετά καλοί με τα οικονομικά, αλλά τη Δευτέρα και την Τρίτη θα είστε ασυνήθιστα φειδωλοί. Όχι ότι είστε τσιγκούνηδες. Απλώς μόλις πρόσφατα συνειδητοποιήσατε πόσα λίγα χρήματα χρειάζεστε για να περάσετε μια υπέροχη βραδιά. Και ακολουθούν μερικά ακόμη καλύτερα βράδια. Την Τετάρτη και την Πέμπτη θα περάσετε χρόνο με ένα πολύ σημαντικό ερωτικό ενδιαφέρον για εσάς (με το οποίο μπορεί να θέλετε να ξοδέψετε ό,τι χρήματα έχετε σε κάποιο ωραίο ραντεβού κάπου). Θα περάσετε την Παρασκευή και το Σάββατο προσπαθώντας να επεξεργαστείτε όλα αυτά και να καταλάβετε τι σημαίνουν και πού θα καταλήξουν. Και θα περάσετε την Κυριακή παραδομένοι ξανά στη γοητεία αυτού του ατόμου.

Ζώδια Παρθένος

Από ερωτικής απόψεως αυτή δεν θα είναι μια καλή εβδομάδα για εσάς, αλλά θα δείτε πολλούς ανθρώπους και θα καταφέρετε πολλά. Στην αρχή της εβδομάδας αισθάνεστε πρακτικοί και προσηλωμένοι στο στόχο σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχετε τη διάθεση να ξοδέψετε λίγα χρήματα (την Τετάρτη ίσως θέλετε να πείτε κάτι με τον τρόπο που θα ντυθείτε). Το δεύτερο μισό της εβδομάδας σας είναι αφιερωμένο στους φίλους (αν εμπλακείτε σε μια πνευματική συζήτηση το Σάββατο, βεβαιωθείτε ότι ακούτε προσεκτικά, διαφορετικά θα πέσετε στην παγίδα μιας ρητορικής λεπτομέρειας άνευ ουσίας) και την οικογένεια σας. Η Κυριακή, συγκεκριμένα, είναι οικογενειακή μέρα. Κάντε κάτι απροσδόκητο για να σπάσετε την ένταση.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε στο Ερωτικο Ωροσκόπιο Καλοκαιρι ΄18 τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Εβδομαδιαίες  Προβλέψεις

Ζώδια Ζυγός

Είστε καλός ακροατής από φυσικού σας, και τη Δευτέρα και την Τρίτη θα είστε όλο αυτιά. Οι φίλοι σας έχουν πράγματα που θέλουν να σας πουν. Ακούστε τους. (Μπορεί στην πορεία να μάθετε και μερικά ζουμερά κουτσομπολιά). Την Τετάρτη, μεταφέρετε την κοινωνική σας υπεροχή στην ερωτικό τομέα. Προσπαθήστε να βρείτε κάτι για το οποίο μπορείτε να μιλήσετε εσείς και το αντικείμενο του πόθου σας. Η ενέργεια είναι κατάλληλη για φλερτ την Πέμπτη. Την Παρασκευή, μην πέσετε στην παγίδα να σκεφτείτε αυτό το πρόσωπο σαν να πρόκειται για κάποιο αντικείμενο εργασίας. Είναι ένα άτομο! Όσο για το Σαββατοκύριακο; Για πολλούς λόγους, η Κυριακή θα είναι μια υπέροχη μέρα.

Ζώδια Σκορπιός

Οι μικρές λεπτομέρειες – θα σας πάνε εκεί που θέλετε και αυτή τη φορά. Φροντίστε να τις έχετε υπό τον έλεγχό σας στην αρχή της εβδομάδας και θα είστε πολύ καλύτερα. Εάν πλησιάζει μια προθεσμία, ασχοληθείτε μαζί της. Αν πλησιάζουν τα γενέθλια ενός καλού φίλου, μην τα ξεχάσετε. Μια μεγάλη απόφαση σας περιμένει στα μέσα της εβδομάδας, πιθανόν κάτι σχετικό με την ερωτική σας ζωή. Πάρτε όσο χρόνο χρειάζεστε για να σκεφτείτε τι θα κάνετε. Έχετε όραμα και αυτός είναι ένας από τους λόγους που οι άλλοι σας θαυμάζουν τόσο πολύ. Θα σας το λένε όλο το Σαββατοκύριακο. Κάποιος/α γοητευτικός/ή θα σας κολακεύσει το Σάββατο ή την Κυριακή.

zodia-zvdia-yy

Εβδομαδιαίες  Προβλέψεις

Ζώδια Τοξότης

Μερικοί άνθρωποι σας τρελαίνουν στις αρχές της εβδομάδας, αλλά πραγματικά δεν πρέπει να τους αφήσετε να σας επηρεάζουν. Έχετε άλλους (πιο διασκεδαστικούς και υπέροχους) ανθρώπους που μπορείτε να σκεφτείτε. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, γεμίζετε αγάπη από τους φίλους σας. Αλλά πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού σας αναρωτιέστε για το πότε θα βρείτε αυτό το άλλο είδος αγάπης. Σκεφτείτε αυτή την εβδομάδα ως εβδομάδα προετοιμασίας. Επικεντρωθείτε στη δουλειά σας (την Πέμπτη) και στα όνειρά σας (την Παρασκευή) και στους φίλους σας (την Κυριακή). Αυτός/ή ο/η χαριτωμένος/η τύπος/κοπέλα που φαντασιωνόσασταν θα εμφανιστεί όταν η στιγμή θα είναι κατάλληλη.

Ζώδια Αιγόκερως

Ένας πραγματικά καλός σας φίλος είναι μόνο ένα τηλεφώνημα μακριά. Η επανασύνδεσή σας τη Δευτέρα ή την Τρίτη θα βελτιώσει τη διάθεσή σας για όλη την υπόλοιπη εβδομάδα. Αυτό που συμβαίνει με τους καλούς φίλους από τα παλιά είναι ότι σας υπενθυμίζουν ποιοι πραγματικά είστε. Όπως επίσης και το πού πηγαίνετε. Η Τετάρτη και η Πέμπτη είναι καλές ημέρες για να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας – μπορείτε να θεωρήσετε αυτόν/ή τον/την χαριτωμένο/η τύπο/κοπέλα από την καφετέρια σαν το νέο σας σχέδιο – και την Παρασκευή και το Σάββατο θα πρέπει να περάσετε χρόνο με φίλους. Την Κυριακή ίσως να θέλετε να αράξετε στον καναπέ στο σπίτι σας.

taro-zodia-76

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Ζώδια Υδροχόος

Θα θέλατε να πιστεύετε ότι τα κίνητρα του καθενός είναι αγνά, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι ποτέ δεν ξέρετε με ποιον έχετε να κάνετε. Σε αυτόν τον τρελό κόσμο, ειδικά στις αρχές της εβδομάδας, παραμείνετε συγκεντρωμένοι σε αυτό που συμβαίνει κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων. Γίνεστε όλο και καλύτεροι στο να καταλαβαίνετε τους άλλους. Στα μέσα της εβδομάδας, θα έρθετε σε επαφή με κάποιον με τον οποίο πιστεύατε ότι δεν είχατε τίποτα κοινό. Δεν είναι αστείο; Ας είναι ένα μάθημα για εσάς. Την Κυριακή μπορεί να βρίσκεστε σε ένα δωμάτιο γεμάτο με αγνώστους και κάποιος από αυτούς, εν αγνοία του, θα μπορούσε να είναι η μελλοντική αγάπη της ζωής σας. Οπότε, κάντε μια βόλτα γύρω-γύρω.

Ζώδια Ιχθύες

Οι σχέσεις είναι το μόνο πράγμα που μπορείτε να σκεφτείτε στις αρχές της εβδομάδας – αν και μάλλον δεν πρόκειται για ερωτικές σχέσεις. Πρόκειται μάλλον για κάτι που έχει να κάνει με τη δουλειά σας. Νομίζατε ότι μια συγκεκριμένη συνεργασία θα ήταν αμοιβαία επωφελής, αλλά αποδείχτηκε ότι αυτό το άτομο θέλει μόνο να παίρνει, να παίρνει, να παίρνει. Ποιος έχει χρόνο για κάτι τέτοιο; Εσείς πάντως όχι, και αργότερα μέσα στην εβδομάδα θα το κάνετε αρκετά ξεκάθαρο. Ακόμα κι αν κανείς δεν σας λέει τίποτα άμεσα, να ξέρετε ότι αυτοί που σας παρακολουθούν σας επιδοκιμάζουν για τη στάση σας. Η αυτοπεποίθηση είναι μια γοητευτική ιδιότητα. Και ποτέ δεν ξέρετε ποιος μπορεί να σας προσέχει.

Διαβαστε στο Ερωτικο Ωροσκόπιο Καλοκαιρι ΄18 τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot