Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 10 έως 16/3/2014

ωροσκοπος-ταρω-ζωδιο-7-zwdia-zodia

Κοινοποίηση:

Κριός

Μία δύσκολη συζήτηση για μία προσωπική κατάσταση ανάμεσα σε εσάς και ένα φίλο θα είναι αναπόφευκτη την Τρίτη. Μήπως έχουν δημιουργηθεί ρομαντικά συναισθήματα για ένα φίλο; Μήπως είστε ανασφαλείς για το αν αισθάνεται το ίδιο; Αν είναι δυνατό, περιμένετε μέχρι την Παρασκευή για να προσελκύσετε το ζήτημα με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Αν είστε ήδη σε μία σχέση όμως, και ο σύντροφός σας δεν εγκρίνει κάποια από τις φιλίες σας, ίσως το εκφράσει πιο έντονα αυτή την εβδομάδα. Η αντίδρασή σας, θα σας εκπλήξει.

 

Ταύρος

zodia-zvdia-22

Προσπαθήστε να μην επιτρέψετε στον σύντροφό σας, να σας αποσπάσει την προσοχή από την επιδίωξη μίας υπέροχης επαγγελματικής ευκαιρίας αυτή την εβδομάδα. Ίσως νιώθει ανασφαλής για την ενέργεια που διοχετεύετε στην επαγγελματική σας ζωή. Αν ισχύει αυτό, εξηγήστε του πως είστε δεσμευμένοι στην σχέση σας, αλλά μπορείτε ταυτόχρονα να είστε δεσμευμένοι να κυνηγάτε και άλλους στόχους. Αν απλώς βγαίνετε με κάποιον ή έχετε σχέση με κάποιον που ξέρετε πως δεν πρέπει, η Πανσέληνος της Παρασκευής θα σας αναγκάσει να τελειώσετε αυτή τη σχέση.

 

Δίδυμοι

Θα έχετε την ομιλητική ικανότητα αργότερα μέσα στην εβδομάδα για να αντιμετωπίσετε μία ρομαντική κατάσταση. Αυτές τις μέρες, με τον Άρη ανάδρομο στον τομέα του έρωτα, είναι δύσκολο να ξεκινήσετε μία νέα σχέση. Και πάλι, την Παρασκευή η υπέροχη ευθυγράμμιση του Ερμή και του Άρη, θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε ένα διάλογο με κάποιο ιδιαίτερο πρόσωπο και θα αποδειχτεί αρκετά υποσχόμενος. Μην ανησυχείτε αν μία σχέση δεν προοδεύει τόσο γρήγορα όσο θα θέλατε. Κάντε υπομονή. Για τώρα, θα έχετε μία υπέροχη πνευματική επαφή με κάποιον που σας αρέσει.

 

Καρκίνος

Μία σοβαρή αλλά απαραίτητη συζήτηση με τον σύντροφό σας, πρέπει να γίνει την Τρίτη. Είναι πιθανό  να μην συμφωνείτε για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τα κοινά σας οικονομικά, ή να υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην σεξουαλική σας ζωή. Όποιες και αν είναι οι λεπτομέρειες, μην τις συζητήσετε γιατί τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα. Μέχρι την Πέμπτη η αισιοδοξία σας θα έχει επανέλθει.

 

Λέων

Ίσως να μην μπορείτε να κάνετε πολλά νωρίς αυτή την εβδομάδα για να πείσετε το σύντροφό σας να δει τα πράγματα όπως τα βλέπετε εσείς. Ίσως επίσης να υπάρχει κάποια προθεσμία σε ένα οικογενειακό ζήτημα. Είναι επίσης πιθανό να μην μπορείτε να συμφωνήσετε σε μία απόφαση για μία πιθανή κίνηση, ή δουλειά που πρέπει να γίνει μέσα στο σπίτι. Προσπαθήστε να αποφύγετε τους τσακωμούς, καθώς θα απογοητευτείτε και οι δύο. Περιμένετε μέχρι την Παρασκευή και θα δείτε μία μεγάλη αλλαγή στην ενέργεια. Θα μπορέσετε να μιλήσετε με τον σύντροφό σας και επιτέλους να φτάσετε τη συζήτηση σε ένα συμπέρασμα.

 

Παρθένος

Ενώ οι άλλοι θα δυσκολευτούν αυτή την εβδομάδα όσον αφορά τις σχέσεις, εσείς θα είστε οι λίγοι τυχεροί που θα μπορούν να την απολαύσουν. Θα νιώσετε την ενέργεια των πιο σημαντικών σας σχέσεων την Πέμπτη, όταν ο Ήλιος στον τομέα των σχέσεων θα σχηματίσει γωνία με τον Κρόνο που βρίσκεται στον τομέα της επικοινωνίας.

 

Ζυγός

Η επικοινωνία για τα ρομαντικά ζητήματα θα είναι αυτό που θα σας απασχολήσει κυρίως αυτή την εβδομάδα. Αυτή η εβδομάδα, όμως, ίσως βιώσετε λίγη απογοήτευση. Αν νιώθετε πως ο σύντροφός σας δεν σας εκτιμά θα το πάρετε προσωπικά. Ίσως να μην σας προσφέρει ενθάρρυνση όσο εκφράζετε τις ιδέες σας ή μοιράζεστε τα σχέδιά σας. Αν συμβαίνει αυτό, αντί να φροντίζετε ήσυχα τις πληγές σας, μιλήστε για την ανασφάλειά σας. Μέχρι την Παρασκευή θα εκπλαγείτε από το πόσο σημαντικό είναι για το σύντροφό σας να βελτιώσει τα πράγματα.

 

Σκορπιός

Είστε από τους λίγους τυχερούς αυτή την εβδομάδα, που μπορούν να περιμένουν τον ρομαντισμό χωρίς το άγχος. Την Πέμπτη, ο Ήλιος, που βρίσκεται στον τομέα των σχέσεων, θα δημιουργήσει γωνία με τον Κρόνο, που βρίσκεται στο ζώδιό σας. Η ικανότητά σας να βλέπετε τις πιθανότητες μίας σχέσης (και να καθορίζετε αν έχει ή όχι προοπτικές να κρατήσει), θα είναι ακριβής. Επίσης, θα νιώσετε την ασφάλεια πως βρήκατε κάποιο ιδιαίτερο πρόσωπο με τον οποίο θα δημιουργήσετε μία αγάπη που αντέχει στο χρόνο.

 

Τοξότης

Η κοινωνική σας ζωή θα είναι δύσκολη αυτές τις ημέρες. Ενώ μπορεί να μην έχετε αφθονία προσκλήσεων, αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχετε πιθανότητες να γνωρίσετε ένα ιδιαίτερο πρόσωπο. Την Παρασκευή, σκεφτείτε να παρευρεθείτε σε ένα γεγονός όπου οικοδεσπότης είναι ένας αδερφός ή ένας γείτονας. Ίσως επίσης αποφασίσετε να κάνετε ένα ταξίδι με φίλους, και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού γνωρίσετε κάποιον. Ακόμα και αν δεν το κάνετε, υπάρχει πιθανότητα να απολαύσετε απίστευτα την παρέα των γύρω σας.

 

Αιγόκερως

Η δίψα σας για γνώση θα ανανεωθεί καθώς μαζί με τον σύντροφό σας θα αποφασίσετε να μάθετε περισσότερα για έναν τομέα της φιλοσοφίας, της μεταφυσικής ή του πνευματισμού. Τομέα που σας συναρπάζει και τους δύο. Τα πράγματα στα οποία πιστεύετε, θα γίνουν ιδιαίτερα σημαντικά. Μερικές φορές είναι εντάξει να συμφωνείτε ή να διαφωνείτε σε ένα συγκεκριμένο ζήτημα, αλλά αυτή την εβδομάδα θα νιώσετε πως είναι απαραίτητο για εσάς και το σύντροφό σας να βρίσκεστε στην ίδια σελίδα.

 

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα θα βασιστείτε στον σύντροφό σας, καθώς θα αντιμετωπίσετε ανασφάλειες που έχουν να κάνουν με το αφεντικό σας. Κάντε μία πρόβα διαλόγου με τον σύντροφό σας προτού μιλήσετε με κάποιον άλλον, καθώς αυτό θα σας βοηθήσει να αυξήσετε την αυτοπεποίθησή σας. Κατά τα άλλα, την Τετάρτη και την Πέμπτη, η Σελήνη θα βρίσκεται στον τομέα των σχέσεων, προσφέροντάς σας βοήθεια έτσι ώστε να παραμείνετε συναισθηματικά διαθέσιμοι απέναντι στο σύντροφό σας.

 

Ιχθύες

Αν βγαίνετε με ένα νέο πρόσωπο, οι ρομαντικές σας προοπτικές θα μετατραπούν σε κάτι περισσότερο ουσιώδες από όσο φαντάζεστε. Αν έχετε ήδη σχέση, όμως, μία συναισθηματικά φορτισμένη κατάσταση θα δοκιμάσει την ποιότητα της σχέσης σας. Έχετε ό, τι χρειάζεται για να κρατήσετε αυτή τη σχέση; Αυτή είναι η ερώτηση της Πανσελήνου στον τομέα των σχέσεών σας την Κυριακή. Μία δυνατή σχέση θα εμβαθύνει με αυτή την επιρροή, αλλά μία χαλαρή σχέση, απλά θα φτάσει στο τέλος της.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

16/3/2014: Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥ