Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 24 έως 30/3/2014

evdomadiaies-2430314-zwdia

Κοινοποίηση:

Κριός

Αν θέλετε ρομάντζο αυτή την εβδομάδα, βγείτε έξω. Το Σάββατο βγείτε με τον σύντροφό σας για α διασκεδάσετε. Ίσως επίσης αποφασίσετε να συναντήσετε την παρέα σας για να περάσετε όμορφα. Αυτό που πρέπει να κάνετε όμως για να αποφύγετε τα προβλήματα είναι να μην πιέσετε καταστάσεις. Αν ο σύντροφός σας διασκεδάζει περισσότερο με την παρέα του και αποφύγει να περάσει χρόνο μαζί σας, μην το κάνετε μεγάλο θέμα. Μέχρι την Κυριακή θα μπορέσετε να σκάψετε βαθύτερα στην ψυχολογία του.

 

Ταύρος

zodia-zvdia-22

Ίσως να μην νιώσετε τον έρωτα αυτή την εβδομάδα… τουλάχιστον όχι με τον τρόπο που περιμένετε με τον σύντροφό σας. Με όλες τις υπέροχες επαγγελματικές ευκαιρίες που είχατε, θα περιμένετε από τον σύντροφό σας τουλάχιστον ένα χτύπημα στη πλάτη. Όμως, το Σάββατο θα νιώσετε πως σας κρατάει πίσω στην σκάλα της επιτυχίας. Προτού κάνετε κάποια βιαστική κίνηση, προσπαθήστε να καταλάβετε το κίνητρό του. Αν έχει να κάνει με την ανασφάλειά του, ίσως μπορέσετε να λύσετε το ζήτημα εύκολα. Υπενθυμίστε του τη θέση που έχει στη καρδιά του.

 

Δίδυμοι

Είναι πιθανό να επανασυνδεθείτε με έναν εραστή από το παρελθόν που διαφέρει αρκετά από εσάς. Όποιες και αν είναι οι διαφορές, αν συναντηθείτε θα υπάρξουν σπίθες. Στην πραγματικότητα θα αναρωτηθείτε τους λόγους που χωρίσατε τότε. Το Σάββατο θα είναι έντονα ερωτικό, αλλά την Κυριακή προσέξτε να μην αποκαλύψετε πάρα πολλά σε ένα φίλο. Ίσως να μην υποστηρίξει την απόφασή σας να τα ξαναβρείτε με τον άνθρωπο αυτόν.

 

Καρκίνος

Η Παρασκευή θα είναι μία υπέροχη μέρα για να κάνετε μία βαθιά συζήτηση με τον σύντροφό σας για οτιδήποτε σας απασχολεί. Ίσως για παράδειγμα, συζητήσετε θρησκευτικά και πνευματικά θέματα. Όποιες και αν είναι οι λεπτομέρειες, θα νιώσετε πνευματικά συνδεδεμένοι και θα συμφωνήσετε σε όλα. Αν βγαίνετε με κάποιον ανέμελα αυτή τη περίοδο, το Σάββατο θα είναι έντονο. Ίσως υπάρξει ένα πρόβλημα στην κρεβατοκάμαρα και κανείς από τους δύο δεν θα θέλει να το συζητήσει.

 

Λέων

Με την Αφροδίτη να κινείται στον τομέα των σχέσεων, θα υπάρξει μία περίοδος όπου θα απολαμβάνετε απίστευτα την συντροφιά της σχέσης σας ακόμα περισσότερο. Το Σάββατο θα βιώσετε όμως κάποιο δίλημμα. Αρχικά η επικοινωνία με τον σύντροφό σας θα είναι περίεργη και ίσως νιώσετε το κίνητρο να ξεκαθαρίσετε ένα παρελθοντικό ζήτημα. Τα άσχημα νέα είναι πως ένα πρόβλημα στο σπίτι σας θα είναι τόσο αγχωτικό, που θα σας αποσπάσει την προσοχή από τον ρομαντισμό.

 

Παρθένος

Ο Πλούτωνας, ο πλανήτης του βάθους και του μετασχηματισμού, περνά αργά μέσα από τον τομέα των σχέσεων. Αυτή η διαδικασία θα συνεχίσει να εξελίσσεται τα χρόνια που έρχονται και θα έχει σαν αποτέλεσμα την αναγέννηση όλων των ζητημάτων της καρδιάς. Αυτή την εβδομάδα θα βιώσετε μία θετική ανακάλυψη με τον σύντροφό σας καθώς και οι δύο θα έχετε τη διάθεση να συζητήσετε τα πιο προσωπικά σας θέματα.

 

Ζυγός

Ίσως παλέψετε αυτή την εβδομάδα με το συναίσθημα πως συμβιβάζεστε με λιγότερα από όσα πρέπει στον έρωτα. Ίσως να μην νιώθετε την αυτοπεποίθηση που έχετε συνήθως και θα συνειδητοποιήσετε πως ο έρωτας που βιώνετε δεν ικανοποιεί τις ανάγκες σας. Αν και έλκεστε απίστευτα από ένα πρόσωπο σε σωματικό επίπεδο, ίσως η έλξη αυτή να είναι κενή αν ο σύντροφός σας δεν σας σέβεται για αυτό που είστε και για αυτά που δίνετε σε αυτή τη σχέση.

 

Σκορπιός

Αν η οικογένειά σας αγαπά τον σύντροφός περισσότερο από εσάς αυτή την εβδομάδα, ίσως είναι σημάδι πως κάτι δεν πάει καλά. Στα μάτια της οικογένειά σας, ο σύντροφός σας θα είναι υπέροχος και γοητευτικός. Πίσω από κλειστές πόρτες, όμως, ίσως η πραγματικότητα διαφέρει. Η σχέση σας ίσως έχει γίνει πλέον βάρος, και σας εμποδίζει να ικανοποιήσετε τις προσωπικές σας φιλοδοξίες.

 

Τοξότης

Αν έχετε σταθερή σχέση, αυτή την εβδομάδα η επικοινωνία μεταξύ σας θα είναι υπέροχη. Θα πάρετε μία απόφαση μαζί, όσον αφορά την οικογένεια και τα οικονομικά σας, και θα συμφωνήσετε σε όλα. Αν είστε ελεύθεροι, η Νέα Σελήνη στον τομέα του έρωτα την Κυριακή, θα φέρει ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον στο δρόμο σας –το άτομο αυτό όμως ίσως έχει πολλά προβλήματα ή κάποια θέματα με τον θυμό του. Ίσως νιώσετε πως παρά την έλξη που νιώθετε, δεν αξίζει να ασχοληθείτε μαζί του.

 

Αιγόκερως

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα θελήσετε να μοιραστείτε μία επαγγελματική σας «νίκη» με τον σύντροφό σας, μόνο για να ανακαλύψετε πως θα προτιμούσε να την γιορτάζατε μόνοι σας και όχι μαζί με φίλους. Στην πραγματικότητα, ένας κοινός σας φίλος έχει κάποια θέματα με τον σύντροφό σας, πράγμα που θα σας φέρει σε δύσκολη θέση. Μην μπείτε στην μέση αυτού του δράματος. Εξάλλου έχετε πιο σημαντικά πράγματα να ασχοληθείτε αυτές τις ημέρες.

 

Υδροχόος

Ίσως αποφασίσετε να κανονίσετε διακοπές με τον σύντροφό σας, σε ένα μέρος που έχετε ξαναπάει και λατρεύετε και οι δύο. Ίσως είναι το ιδιαίτερό σας μέρος… μία τοποθεσία που και οι δύο βρίσκετε χαλαρωτική και αναζωογονητική. Το μόνο πρόβλημα είναι πως όσο εσείς προσπαθείτε να κάνετε τα σχέδιά σας πραγματικότητα, κάποιες απαιτήσεις στην καριέρα σας θα σας εμποδίσουν. Προτού απογοητευτείτε, περιμένετε να δείτε τι θα συμβεί. Ίσως χρειαστεί να αναβάλετε ένα ταξίδι, αλλά όχι να το ακυρώσετε εντελώς.

 

Ιχθύες

Με τον Ερμή, τον πλανήτη της επικοινωνίας (κυβερνήτη του τομέα των σχέσεών σας), να βρίσκεται στο ζώδιό σας θα έχετε την ικανότητα να καταλαβαίνετε τι ακριβώς σκέφτεται και αισθάνεται ο σύντροφός σας. Αυτή την εβδομάδα, θα μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε το ένστικτο προς όφελός σας. Την Τετάρτη θα κάνετε κάποιες ρομαντικές συζητήσεις μαζί του. Ύστερα, την Παρασκευή, σχεδιάσετε μία βραδιά διασκέδασης με τους φίλους σας. Θα νιώσετε πνευματικά συνδεδεμένοι μαζί με τον σύντροφό σας, ακόμα και αν δεν μιλάτε μεταξύ σας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

30/3/2014: ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΚΡΙΟΥ