Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 31/3 έως 6/4/2014

evdomadiaies-313-62-zvdia-zwdia

Κοινοποίηση:

Κριός

Η ανάγκη σας για αυτονομία θα αποδειχτεί πολύ δύσκολη για να ικανοποιηθεί όσο είστε σε σχέση. Ακόμα και αν είστε ευτυχισμένοι με τον σύντροφό σας, φαίνεται πως θα χρειαστείτε αρκετό χώρο αυτή την εβδομάδα. Σκεφτείτε μήπως κάνετε κάποιο διάλειμμα από τον έρωτα, είτε είστε ελεύθεροι είτε είστε σε σχέση, και έτσι θα μπορέσετε να επικεντρωθείτε σε προσωπικές προτεραιότητες χωρίς επιπλέον άσθμα. Αν είτε σε σχέση, ο σύντροφός σας γνωρίζει ήδη πόσο σημαντική είναι η ανεξαρτησία σας Ας ελπίσουμε πως θα καταλάβει. Αλλιώς, θα νιώσετε πως δεν μπορείτε να αναπνεύσετε.

 

Ταύρος

zodia-zvdia-22

Με την Αφροδίτη να βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων αυτή την εβδομάδα, θα νιώσετε μία αλλαγή στην ερωτική σας φύση. Αυτά που θα συμβούν από το Σάββατο μέχρι τις 2 Μαΐου είναι πως θα απολαύσετε περισσότερο τις κοινωνικές αλληλεπιδράσεις και θα σας οδηγήσουν σε συναρπαστικές ρομαντικές καταστάσεις. Ίσως αποφασίσετε να αποδεχτείτε την πρόσκληση ενός φίλου για ένα ραντεβού στα τυφλά με κάποιον που πιστεύει πως είναι η αδελφή ψυχή σας. Ή, ίσως τα συναισθήματα για έναν φίλο γίνουν κάτι περισσότερο από φιλικά και πλατωνικά.

 

Δίδυμοι

Ίσως συναντήσετε ένα ιδιαίτερο πρόσωπο που έχει τους ίδιους στόχους και τις ίδιες φιλοδοξίες με εσάς. Αν συμβεί αυτό, υπάρχουν ρομαντικές πιθανότητες, αλλά θα χρειαστεί να μείνετε μακριά από τη κρεβατοκάμαρα για ένα διάστημα. Αυτό συμβαίνει επειδή παρά το γεγονός πως η Αφροδίτη παρέχει την ευκαιρία να ερωτευτείτε, ο Άρης –ο πλανήτης που κυβερνά το σεξ –ταξιδεύει ακόμα ανάδρομος στον ερωτικό σας τομέα. Αυτό θα δημιουργήσει κάποια προβλήματα στην σεξουαλική σας ζωή αν ξεκινήσετε κάτι καινούριο όσο είναι ανάδρομος. Στις 19 Μαΐου όλα θα επανέλθουν στο φυσιολογικό.

 

Καρκίνος

Εξαιτίας όλων των επαγγελματικών ευκαιριών που θα έχετε αυτή την εβδομάδα, ίσως δημιουργηθεί μία διαμάχη εξουσίας μέσα στη σχέση ας. Την Τρίτη, ο σύντροφός σας τη μία στιγμή θα νιώθει αισιόδοξος για αυτά που σας παρουσιάζονται και την επόμενη θα τρομάζει από τις αλλαγές που θα χρειαστεί να γίνουν. Ο χρόνος θα συνεχίσει να είναι τρομακτικός όσο προχωράτε επαγγελματικά, ενώ η εξισορρόπηση της οικογένειας και των προσωπικών επιδιώξεων μαζί με τους επαγγελματικούς στόχους, θα είναι αδύνατη. Περιμένετε λίγο ακόμα.

 

Λέων

Αν σας απασχολεί κάποιο διαζύγιο, θα υπάρξει νομική ένταση μπροστά σας. Η Τετάρτη και η Πέμπτη θα αποδειχθούν υπερβολικές καθώς θα υπάρξουν αναπάντεχες εξελίξεις. Βάλτε τα δυνατά σας για να παραμείνετε συγκεντρωμένοι στη διαδικασία, και να θυμάστε πως είναι ο μοναδικός τρόπος για να το ξεπεράσετε. Ευτυχώς, μετά το Σάββατο, η Αφροδίτη θα περάσει στον τομέα του χάρτη σας που κυβερνά τα οικονομικά σας. Ίσως λάβετε τελικά έναν ευνοϊκό συμβιβασμό. Αν έχετε σχέση, ίσως ο σύντροφός σας πάρει αύξηση.

 

Παρθένος

Αν μπείτε στον πειρασμό να χρησιμοποιήσετε το σεξ σαν όπλο, να είστε σίγουροι πως θα πληγωθείτε. Την Πέμπτη, ένα δύσκολο τετράγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και στον Πλούτωνα, θα φέρει διαμάχες εξουσίας στη σχέση σας. Αντί να το αντιμετωπίσετε, ίσως επιλέξετε μία παθητική προσέγγιση, αναιρώντας την στοργική σας φύση. Ευτυχώς, η Αφροδίτη θα περάσει την Πέμπτη στον τομέα των σχέσεων. Τα πράγματα θα βελτιωθούν αισθητά, ειδικά στις 2 Μαΐου.

 

Ζυγός

Οι αναπάντεχες αλλαγές στη σχέση σας θα συνεχιστούν. Η πρόσφατη Νέα Σελήνη στον τομέα των σχέσεων την Κυριακή, εγγυήθηκε μία φρέσκια αρχή, αλλά επειδή είναι γεμάτη ένταση, ίσως να μην πάρετε όλα αυτά που συμφωνήσατε. Την Τετάρτη, ο Ήλιος θα συνδεθεί με τον Ουρανό στον Οίκο της δέσμευσης, κάνοντάς σας να αναρωτηθείτε αν η σχέση σας λειτουργεί. Ύστερα, την Πέμπτη, αυτή η αποκάλυψη θα έχει συνέπειες στο σπίτι σας. Αν είστε ελεύθεροι, μετά το Σάββατο και μέχρι τις 2 Μαΐου, θα βιώσετε ένα ρομάντζο στην εργασία σας.

 

Σκορπιός

Οι εντάσεις στην εργασία θα σας αποσπάσουν τη προσοχή αυτή την εβδομάδα από τον έρωτα, αλλά μετά το Σάββατο, να περιμένετε κάποιες ευχάριστες αλλαγές καταστάσεων. Μέχρι τότε η Αφροδίτη, ο πλανήτης του έρωτα, θα βρίσκεται στον τομέα του έρωτα, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 2 Μαΐου. Αυτή η ετήσια διέλευση της Αφροδίτη σε αυτόν τον τομέα του χάρτη σας, είναι ένας από τους πιο υποστηρικτικούς κύκλους για να μπορέσετε να γνωρίσετε κάποιο καινούριο πρόσωπο. Βγείτε έξω και γνωρίστε νέους και ενδιαφέροντες ανθρώπους. Καθώς η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων, θα νιώσετε έλξη για τις καλλιτεχνικές, μουσικές ή πνευματικές ψυχές.

 

Τοξότης

Ο έρωτας θα είναι πεδίο μάχης αυτή την εβδομάδα. Αν και θα βιώσετε ένα τεράστιο επίπεδο ενθουσιασμού, οι σπίθες αυτές θα έχουν μεγάλο τίμημα. Η πρόσφατη Νέα Σελήνη στον ερωτικό σας τομέα την Κυριακή, σας παρουσίασε την ευκαιρία να γνωρίσετε κάποιο καινούριο πρόσωπο. Το πρόβλημα είναι πως μαζί με την Σελήνη, που είναι αρκετά αγχωτική, αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν δύσκολες πλανητικές όψεις που θα εντείνουν τις εντάσεις. Ένα ερωτικό τρίγωνο είναι πιθανό, ή ένας ζηλιάρης πρώην. Αποφύγετε το σεξ της μιας βραδιάς καθώς σίγουρα θα το μετανιώσετε το πρωί.

 

Αιγόκερως

Συμβαίνουν τόσα πολλά στο σπίτι σας που ίσως επηρεαστεί η αρμονία της σχέσης σας αυτή την εβδομάδα. Οι αναπάντεχες εξελίξεις στο σπίτι θα σας πανικοβάλλουν, και ίσως περιμένετε από το σύντροφό σας να φτιάξει τα πράγματα. Μην τον πιέσετε πάρα πολύ. Όχι μόνο είναι άδικο, αλλά είναι και μη ρεαλιστικό. Εξάλλου αυτά που επηρεάζουν εσάς, σίγουρα επηρεάζουν και εκείνον. Τα καλά νέα είναι πως μετά το Σάββατο η επικοινωνία σας θα αποκατασταθεί. Μέχρι τότε αποφύγετε τις μεγάλες αποφάσεις.

 

Υδροχόος

Σήμερα θα σοκάρετε τον σύντροφό σας με τα λόγια σας. Αναπάντεχες συζητήσεις, αποφάσεις ή δηλώσεις θα δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση σας. Στην αρχή, τα πράγματα δεν θα είναι τόσο άσχημα, αλλά την Τετάρτη, θα νιώσετε πως αν βγάλετε αυτές τις πληροφορίες στη φόρα θα έχετε την πιθανότητα να βελτιώσετε την ερωτική σας επαφή. Μερικές φορές πρέπει να ταρακουνήσετε τα πράγματα για να διατηρήσετε τις καταστάσεις. Αυτό θα συμβεί στην ερωτική σας ζωή αυτή την εβδομάδα.

 

Ιχθύες

Μετά από μία δύσκολη εβδομάδα σβήνοντας φωτιές στην οικονομική σας ζωή, θα χαρείτε να μάθετε πως θα υπάρξει μία ανταμοιβή το Σάββατο. Μέχρι τότε, ο πλανήτης του έρωτα, της ομορφιάς και της αρμονίας, θα βρίσκεται στο ζώδιό σας, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 2 Μαΐου. Κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης, η δύναμη της έλξης σας θα είναι ανίκητη, και θα υπάρξουν πολλές ρομαντικές ευκαιρίες. Αν είστε ελεύθεροι, περισσότεροι από ένας άνθρωποι θα δείξουν ενδιαφέρον. Αν είστε σε σχέση, ο σύντροφός σας θα σας ερωτευτεί ξανά από την αρχή.