Ευνοϊκές και δύσκολες ημερομηνίες για τα ζώδια-NOV’17

zwdia

Κοινοποίηση:

Ευνοϊκές και δύσκολες ημερομηνίες για τα ζώδια-NOV’17

Ο καινούργιος μήνας, έρχεται και δίνει σε όλον τον αστρολογικό κόσμο, μια καλύτερη ψυχολογία, ευκαιρίες οικονομικές αλλά και νέους έρωτες που θα σβήσουν τις παλιές άσχημες αναμνήσεις.

Πιο αναλυτικά:

Κριός: Μην κάθεστε να κοιτάτε το παρελθόν. Δεν έχει κανένα νόημα πια. Οι μέρες του καινούργιου μήνα, θα σας δώσουν πολλές ευκαιρίες για να ισορροπήσετε την οικονομική σας ζωή, αλλά και τα οικογενειακά σας θέματα.
Εύνοια στις : 10 και 18 Νοεμβρίου
Προσοχή στις : 01 και 15 Νοεμβρίου

zodia-zvdia-22

Ταύρος: Αποφασίστε ποιον τελικά αγαπάτε, και δείξτε του το. Το να μπλέκεστε μέσα σε τρίτες καταστάσεις, να χαλάτε την εικόνα σας, μόνο σε αδιέξοδο θα σας φέρει. Τα άστρα πάντως σας υποστηρίζουν για μεγάλες αλλαγές.
Εύνοια στις : 08 και 12 Νοεμβρίου
Προσοχή στις : 02 και 17 Νοεμβρίου

Δίδυμοι: Ένας μήνας, που θα ανατρέψει τα πάντα. Αυτό είναι και κάτι που ταιριάζει και στην προσωπική φιλοσοφία του ζωδίου σας. Ότι πια δεν σας ταιριάζει, και σας καθυστερεί από τις επιδιώξεις σας, θα τερματιστεί.
Εύνοια στις : 03 και 10 Νοεμβρίου
Προσοχή στις : 22 και 30 Νοεμβρίου

zwdia-66

Καρκίνος: Οι ερωτικές αγωνίες θα σταματήσουν, μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου. Η επιστροφή από το παρελθόν, θα γίνει γεγονός, οι εξηγήσεις που ζητάτε θα σας δοθούν…και η επανασύνδεση με τον αγαπημένο σας, θα συμβεί…εύκολα.
Εύνοια στις : 05 και 20 Νοεμβρίου
Προσοχή στις : 03 και 11 Νοεμβρίου

Λέων: Έχει μαζευτεί πολύς κόσμος, μέσα στην ζωή σας, και απλά σας καταναλώνουν τον χρόνο σας. Εσείς που είστε μέσα σε σχέση, να είστε προσεχτικοί, καθώς το ταίρι σας, δείχνει να ζηλεύει.
Εύνοια στις : 04 και 14 Νοεμβρίου
Προσοχή στις : 02 και 17 Νοεμβρίου

Παρθένος: Υπάρχουν πολλά καλά … να σας έρχονται μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα και στον τομέα των οικονομικών και στον τομέα των σχέσεων. Αυτήν την φορά μην κάνετε τις λάθος επιλογές.
Εύνοια στις : 14 και 17 Νοεμβρίου
Προσοχή στις : 08 και 12 Νοεμβρίου

zvdia-098

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζυγός: Ζητάτε κάποιες αληθινές εξηγήσεις από τον άνθρωπο σας. Αυτό έχει τις ρίζες του στο παρελθόν … που σας δένει με τόσες πολλές άσχημες εμπειρίες. Ο καινούργιος μήνας, όλα αυτά θα τα σβήσει.
Εύνοια στις : 11 και 25 Νοεμβρίου
Προσοχή στις : 08 και 10 Νοεμβρίου

Σκορπιός: Εσείς είστε οι πρωταγωνιστές σε όλα. Χρήμα και οικονομική άνεση, είναι στο μονοπάτι σας. Θα πρέπει να φανείτε σοφοί αυτήν την φορά. Οι έρωτες θα έρθουν από τις 10/11 και μετά.
Εύνοια στις : 05 και 23 Νοεμβρίου
Προσοχή στις : 07 και 27 Νοεμβρίου

Τοξότης: Η πολυπροσωπία των άλλων, δεν σας αφορά. Ο καινούργιος μήνας, έχει εκπλήξεις σε κάθε τομέα της ζωής σας. Ακόμη και οι χωρισμένοι θα έχουν τις ευκαιρίες για να μιλήσουν για σμίξιμο σχέσεων.
Εύνοια στις : 02 και 09 Νοεμβρίου
Προσοχή στις : 08 και 20 Νοεμβρίου

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-agnh

Αιγόκερως: Η σχέση που διατηρείτε, δεν έχει κάτι να φοβάται στο άμεσο μέλλον. Είστε το ζώδιο που μέσα στον Νοέμβριο θα πάρει πιο σοβαρή μορφή. Ακόμη, και νέοι έρωτες θα ξεπροβάλουν μέσα από τους κοινωνικούς σας κύκλους, σε εσάς τους αδέσμευτους.
Εύνοια στις : 04 και 17 Νοεμβρίου
Προσοχή στις : 06 και 10 Νοεμβρίου

Υδροχόος: Υπάρχουν πολλά ζητήματα, που πρέπει μέσα στις επόμενες εβδομάδες να λυθούν. Το μόνο σίγουρο, είναι ότι τα άστρα σας ευνοούν για να φέρετε ακόμη και μια παλιά σας αγάπη… και πάλι στην καθημερινότητα σας.
Εύνοια στις : 09 και 12 Νοεμβρίου
Προσοχή στις : 10 και 23 Νοεμβρίου

Ιχθείς: Μην διστάστε αυτόν τον καιρό να μιλήσετε πιο ανοιχτά… για αυτά που πρέπει και άμεσα να διορθωθούν μέσα στον δεσμό σας, έτσι ώστε με ασφάλεια να κάνετε και το επόμενο επίσημο – καθοριστικό βήμα.
Εύνοια στις : 07 και 28 Νοεμβρίου
Προσοχή στις : 21 και 29 Νοεμβρίου

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768