Πως θα βρείτε το G-spot σε κάθε ζωδιο

zodia

Κάθε ένα από τα ζώδια κυβερνά ένα μέρος του σώματος, ξεκινώντας με το ζώδιο του Κριού που κυβερνά το κεφάλι και καταλήγοντας στο ζώδιο των Ιχθύων που κυβερνά τα πόδια. Έτσι, βγαίνει απόλυτο νόημα γιατί είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι σε αυτές τις περιοχές. Κάθε ζώδιο επίσης ανταποκρίνεται σε συγκεκριμένες συμπεριφορές, για αυτό αν θέλετε να μάθετε πώς να ερεθίσετε τις αισθήσεις τους ρίξτε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και γίνετε όσο πιο δημιουργικοί γίνεται.

 

 

Κριός

Αυτό το φλογερό ζώδιο είναι δύσκολο να το «δέσετε», αλλά από τη στιγμή που ο Κριός κυβερνά το κεφάλι και το πρόσωπο, αγγίξτε τους σε αυτές τις περιοχές και θα κερδίσετε τη προσοχή τους, είτε τους λέτε καληνύχτα για πρώτη φορά είτε θέλετε να αναζωπυρώσετε την επιθυμία τους για εσάς. Μην είστε ντροπαλοί. Λατρεύουν τους τολμηρούς ανθρώπους.

zodia-zvdia-22

 

 

Ταύρος

Ο Ταύρος κυβερνά το λαιμό και τον αυχένα, αλλά το συγκεκριμένο ζώδιο είναι ο άρχοντας του αισθησιασμού, έτσι γενικά το άγγιγμα αρκεί. Αν ενδιαφέρεστε πραγματικά, ρωτήστε έναν φίλο Ταύρο να σας μάθει τα μυστικά.

 

 

Δίδυμοι

Το να κατακτήσετε ένα Δίδυμο δεν είναι μια απλή διαδικασία, αλλά είναι τόσο δημιουργικοί εραστές που αξίζουν τον κόπο. Μόλις γοητεύσετε το μυαλό σας, θα χρειαστεί αν τους καθησυχάσετε. Μόλις αρχίσουν να σας δίνουν σημασία, εσείς πρέπει να δώσετε σημασία στα χέρια τους.

 

 

Καρκίνος

Αυτό το στοργικό ζώδιο θα δεχτεί οποιοδήποτε απαλό και ευγενικό άγγιγμα σε οποιοδήποτε σημείο. Αλλά από τη στιγμή που ο Καρκίνος κυβερνά το στήθος και τη κοιλιακή χώρα να θυμάστε πως ίσως γαργαλιούνται. Κάντε ό,τι θέλετε με αυτή τη πληροφορία…

 

 

Λέων

Ο Λέων κυβερνά τη καρδιά, για αυτό αποστολή σας είναι να του αυξήσετε τους παλμούς όταν βρίσκεστε κοντά του. Θα καταλάβετε πότε τον κερδίσατε όταν ξεκινήσουν να ανασαίνουν βαριά και να σας κοιτάνε επίμονα.

 

 

Παρθένος

Υπάρχει μία αρκετά ευαίσθητη περιοχή στο σώμα ενός Παρθένου, το σημείο ακριβώς πάνω από τους γοφούς. Τρίψτε τα δάχτυλά σας απαλά σε αυτή τη περιοχή και γράψτε ιστορία.

 

 

Ζυγός

Οι Ζυγοί λατρεύουν τον ρομαντισμό, τα όμορφα λόγια και να νιώθουν πως είναι οι μόνοι στη γη.  Τους αρέσει να κάνουν έρωτα, και τα πράγματα γίνονται ακόμα καλύτερα αν αγγίζετε τους γοφούς τους.

 

 

Σκορπιός

Πώς να αποπλανήσετε έναν Σκορπιό; Δεν μπορείτε, συνήθως. Εκείνοι σας αποπλανούν από τη πρώτη στιγμή που θα τους κοιτάξετε. Αν θέλετε να τους κρατήσετε θα πρέπει να γίνετε ιδιαίτερα σεξουαλικά πλάσματα. Διπλασιάστε τις βιταμίνες σας για καλό και για κακό…

 

Τοξότης

Οι Τοξότες κυβερνούν τα πράγματα –πράγμα που σημαίνει πως έχουν αρκετές απαιτήσεις στο κρεβάτι. Αν θέλετε να τους κρατήσετε ικανοποιημένους, ξεκινήστε την γυμναστική. Τους αρέσει το γέλιο –και πολλές φορές σε ακατάλληλες στιγμές. Σίγουρα δεν είναι καθόλου βαρετοί!

 

 

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως κυβερνά τα γόνατα και τις γάμπες που έχουν απασχολήσει κάθε γυναικείο περιοδικό εδώ και χρόνια. Προσέξτε αυτό το σημείο και θα χαλαρώσουν στα χέρια σας. Αυτό το ζώδιο φημίζεται για την αντοχή του.

 

 

Υδροχόος

Τι σέξι μπορεί να έχουν ακριβώς οι αστράγαλοι. Αυτό είναι για να το ξέρουν εκείνοι και για να το ανακαλύψετε εσείς. Το σίγουρο είναι πως δεν είναι καθόλου ντροπαλοί και σίγουρα θα το ανακαλύψετε. Επίσης τους αρέσει να διαφέρουν, για αυτό η σχέση αυτή δεν πρόκειται να είναι ποτέ βαρετή.

 

 

Ιχθύες

Οι Ιχθύες κυβερνούν τα πόδια, και συγκεκριμένα τις πατούσες, για αυτό που και που προσφέρετέ τους ένα ωραίο μασάζ –ενώ ακούνε την αγαπημένη τους μουσική –και είναι σίγουρο πως θα έρθετε πιο κοντά. Μην ξεχάσετε τα κεριά!