γενεθλια σημερα 19-25/9

γενεθλια σημερα 19-25/9

 

γενεθλια σημερα 19/9

Αν έχετε γενεθλια σημερα 19 Σεπτεμβρίου, είστε απίστευτα περίεργοι, ανήσυχοι και σκληρά εργαζόμενοι. Ενώ είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί και ενδιαφέρεστε για τους άλλους, είστε αυτοδίδακτοι. Κατά βάθος πιστεύετε πως η δουλειά θα γίνει καλύτερα αν την κάνετε εσείς! Και πάλι, δεν είστε εγωιστές απλά εξαρτάστε μόνο από τον εαυτό σας και λίγοι άνθρωποι δουλεύουν τόσο σκληρά και παραγωγικά όσο εσείς. Τα ταλέντα σας είναι πολλά. Φαίνεται πως ξέρετε λίγα για όλα, ενώ οι υποθέσεις σας σε κάθε δεδομένη κατάσταση είναι γρήγορες και ακριβείας. Οι ιδέες σας δεν είναι μόνο ενδιαφέρουσες, αλλά προσφέρουν και οικονομικά κέρδη! Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Jeremy Irons.

 

γενεθλια σημερα 20/9

Αν έχετε γενεθλια σημερα 20 Σεπτεμβρίου, ψάχνετε για ασφάλεια και αρμονία στη ζωή σας, και προτιμάτε να διατηρείτε την ειρήνη παρά να ενδίδετε σε διαπληκτισμούς. Είστε ευγενικά πλάσματα. Έξυπνες και αναλυτικές, οι απόψεις σας είναι ισχυρές, αν και σπάνια επιβάλλονται πάνω στους άλλους. Αν και είστε γενικά ήρεμοι και αρεστοί, έχετε δύναμη χαρακτήρα που οι άλλοι διαισθάνονται. Είστε άμεσοι, αλλά ταυτόχρονα μαγνητικοί. Είστε ιδεαλιστικοί στον ερωτα και χρειάζεστε λίγο χρόνο για να δείτε το πραγματικό χαρακτήρα κάποιου. Σαν σήμερα γεννήθηκε η Sophia Loren.

 

γενεθλια σημερα 21/9

Αν έχετε γενεθλια σημερα 21 Σεπτεμβρίου, είστε ιδιαίτερα δημιουργικά άτομα. Μόλις μάθετε να διοχετεύετε την ενέργειά σας σε ένα ή σε περισσότερα δημιουργικά πάθη, μπορείτε να φτάσετε πολύ ψηλά. Η πειθαρχία δεν είναι απαραίτητο πρόβλημα για εσάς –τείνετε να έχετε τόσες πολλές ιδέες και τόσα ταλέντα που είναι δύσκολο να αναπτύξετε μόνο ένα. Η αναποφασιστικότητα είναι μερικές φορές θέμα. Είστε ιδιαίτερα στοργικοί και σας αρέσει να βοηθάτε τους άλλους. Είστε αρεστοί, και όλοι διαισθάνονται την ζεστασιά σας, ή τουλάχιστον κατανοούν πως έχετε πολλά να δώσετε. Το μυαλό σας είναι κοφτερό και σας αρέσει να επικοινωνείτε. Προσελκύετε με ευκολία θαυμαστές και κάνετε μεγάλες θυσίες στο ονομα της αγάπης. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Liam Gallagher.

zodia-zvdia-22

 

ζωδια-ζωδιο-zwdia-zwdio-ταρο

 

γενεθλια σημερα 22/9

Αν έχετε γενεθλια σημερα 22 Σεπτεμβρίου, δουλεύετε σκληρά, είστε ικανότατοι και απίστευτα πειθαρχημένοι. Είστε άνθρωπος που εκτιμά αυτά που έχετε κατακτήσει. Το αίσθημα της ασφάλειας είναι πολύ σημαντικό κίνητρο για εσάς, και πάνω από όλα θέλετε αρμονία στις σχέσεις και στο περιβάλλον γύρω σας. Η ανάγκη σας για επικοινωνία και πνευματική διέγερση είναι ισχυρή. Κατά κάποιο τρόπο φοβάστε την αλλαγή και πολλές φορές η ζωή σας μοιάζει στάσιμη. Χρειάζεστε έναν σύντροφο που να μπορεί να διεγείρει το μυαλό σας, το πνεύμα σας και να προκαλεί το ενδιαφέρον σας. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Andrea Bocelli.

 

γενεθλια σημερα 23/9

Αν έχετε γενεθλια σημερα 23 Σεπτεμβρίου, είστε πολυμήχανοι, πνευματώδεις, μαγνητικοί και με απίστευτη προσωπικότητα. Έχετε κάποια χαρακτηριστικά που σας κάνουν αρεστούς στους άλλους και σας κρατούν νέους όποια και αν είναι η ηλικία σας. Μπορεί να σας περιγράψουν σαν ευγενικούς αρχηγούς, καθώς όλοι στρέφονται σε εσάς για βοήθεια. Δεν σας αρέσει να δείχνεστε και δεν είστε επιθετικοί. Είστε απίστευτοι συνομιλητές σε συζητήσεις που σας ενδιαφέρουν. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Ray Charles.

 

zwdia-tenia

 

γενεθλια σημερα 24/9

Αν έχετε γενεθλια σημερα 24 Σεπτεμβρίου, σκοπός σας είναι να βρείτε αρμονία και ειρήνη, καθώς η οργανωμένη ύπαρξη είναι ιδανική για εσάς. Ωστόσο, φαίνεται πως προκαλείτε αντιθέσεις και αντιστάσεις. Κοιτάξτε μέσα σας για αντιθέσεις αν υπάρχουν σκαμπανεβάσματα που σας απασχολούν. Προσέξτε να μην παραδώσετε την δύναμή σας για να διατηρήσετε την ειρήνη, διότι τότε γίνεστε κακοί και εκνευρίζεστε. Η μεγάλη σας καρδιά είναι περίεργη για το πώς λειτουργούν τα πράγματα. Στα καλύτερά σας είστε συμπονετικοί και δοτικοί. Στα χειρότερα, θέλετε να ελέγχετε τους άλλους. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο F. Scott Fitzgerald.

 

γενεθλια σημερα 25/9

Αν έχετε γενεθλια σημερα 25 Σεπτεμβρίου, είστε ζεστοί, παθιασμένοι, προστατευτικοί, δημιουργικοί και εκτιμάτε απίστευτα το δράμα. Έχετε την ικανότητα να αναμιγνύετε την διασκέδαση με τα επαγγελματικά και το απολαμβάνετε. Σας αρέσουν ή προσελκύετε ανθρώπους που έχουν πετύχει στη ζωή τους. Αν και είστε αρεστοί και γοητευτικοί, είναι δύσκολο για κάποιους να σας γνωρίσουν, και υπάρχει ένα πέπλο μυστηρίου γύρω σας. Απολαμβάνετε την επικοινωνία, την ανταλλαγή ιδεών και πολλοί από εσάς είστε ταλαντούχοι συγγραφείς. Σαν σήμερα γεννήθηκε  ο Will Smith.

 

zwdia-tarw