γενεθλια σημερα 10-16/10

γενεθλια σημερα 10-16/10

 

γενεθλια σημερα 10/10

Αν εχετε γενεθλια σημερα 10 Οκτωβρίου, κατέχετε την γοητεία, την ισορροπία και την εξυπνάδα του ζυγου, όμως είστε περισσότερο εξωστρεφείς και έτοιμοι για όλα από ότι οι υπόλοιποι ζυγοι. Θέλετε η ταυτοτητα σας να ξεχωρίζει για την μοναδικότητά της. Έχετε απίστευτες οργανωτικές ικανότητες και έχετε την ικανότητα να δημιουργείτε σταθερά και πρακτικά σχεδια. Έχετε ασυνήθιστη και γοητευτική φωνή, ή τρόπο ομιλίας, και σας αρέσει όταν οι άλλοι σοκάρονται. Με τον παιχνιδιάρικο και φιλικό σας τρόπο, οι άνθρωποι εκπλήσσονται όταν μαθαίνουν πόσο φιλόδοξοι είστε. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Guiseppe Verdi.

 

γενεθλια σημερα 11/10

Αν έχετε γενεθλια σημερα 11 Οκτωβρίου, είστε έξυπνοι, διασκεδαστικοί και γοητευτικοί. Το χιούμορ σας είναι υπέρ-ανεπτυγμένο και είστε φοβεροί εραστές. Θεωρείστε τυχεροί, και αυτό οφείλεται στον ενθουσιασμό σας και στην θετική σας συμπεριφορά. Σέβεστε τους αλλους. Αν και μπορείτε να διαστρεβλώσετε την αλήθεια χωρίς προσπάθεια, τις περισσότερες φορές το κάνετε για να διατηρήσετε την ειρήνη και να μην πληγώσετε τα συναισθήματα των άλλων. Είστε ερωτικοί και έχετε απίστευτο χάρισμα και γοητεία. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Stephen Moyer.

 

γενεθλια σημερα 12/10

Αν έχετε γενεθλια σημερα 12 Οκτωβρίου, είστε γοητευτικά, αινιγματικά άτομα με δυαδική προσωπικότητα. Μερικές φορές είστε υπερβολικοί και άλλες φορές προσεκτικοί, έτσι η αντίθετή σας αυτή φύση δυσκολεύει τους άλλους. Ωστόσο, έχετε απίστευτο προσωπικό χάρισμα και οι άλλοι σας βρίσκουν φανταστικούς. Έχετε ασυνήθιστη εξυπνάδα και διορατικότητα στην ανθρώπινη φύση. Δεν καταφέρνετε πάντα να είστε διακριτικοί, όμως! Η διόρθωση των υπερβολών σας είναι κάτι που δεν μπορείτε εύκολα να κάνετε, καθώς δεν το ελέγχετε. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Hugh Jackman

zodia-taro-45

 

zwdia

 

γενεθλια σημερα 13/10

Αν έχετε γενεθλια σημερα 13 Οκτωβρίου, έχετε κοφτερό μυαλό και λατρεύετε την δικαιοσύνη και τους νόμους. Ψάχνετε πάντα για απαντήσεις και ισορροπία, και δεν φοβάστε να εκφράσετε αντίθετες απόψεις, πράγμα που το κάνετε πάντα με τακτ. Είστε πρακτικοί και υπεύθυνοι. Η πολλή δουλειά δεν σας τρομάζει και συνήθως πετυχαίνετε στην καριέρα σας, αν και χρειάζεστε μεγάλο κίνητρο. Αν εκφράζετε την τάση σας να διασκορπίζετε την ενέργειά σας, σίγουρα οφείλεται στην έλλειψη κινήτρου. Εκπλήσσετε τους άλλους με τις ισχυρές σας πεποιθήσεις. Σαν σήμερα γεννήθηκε η Νανα Μουσκουρη.

 

γενεθλια σημερα 14/10

Αν έχετε γενεθλια σημερα 14 Οκτωβρίου, ενδιαφέρεστε ιδιαίτερα και έχετε κοφτερό μάτι για την δομή και την κτίση. Γίνεστε αρκετά καλοί αρχιτέκτονες, διακοσμητές, σχεδιαστές ή οποιοδήποτε επάγγελμα συνδυάζει τέχνη και δομή. Είστε ιδιαίτερα έξυπνοι με πολλές ικανότητες. Έχετε μία παιδική πλευρά μέσα σας, και η δημιουργικότητά σας ξεπερνά κάθε όριο. Κάνετε την επιτυχία να μοιάζει εύκολη, αλλά η αλήθεια είναι πως δουλεύετε σκληρά για αυτήν. Είστε υπεύθυνοι και αποφασισμένοι, και μόλις βάλετε κάτι στο μυαλό σας το κυνηγάτε μέχρι να το πετύχετε. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Ralph Lauren.

 

γενεθλια σημερα 15/10

Αν έχετε γενεθλια σημερα 15 Οκτωβρίου, είστε αποφασιστικά και υπεύθυνα άτομα με μεγάλη αγάπη για τον χώρο και τους ανθρώπους, που θεωρείτε σπίτι σας. Κατέχετε γοητεία και η δημοτικότητα σας βοηθά στην ζωή σας –αν και όχι τόσο πολύ όσο η δύναμη του μυαλού σας. Οι σχέσεις είναι σημαντικές για εσάς, και εκτιμάτε τις προσωπικές σχέσεις περισσότερο από ότι οι περισσότεροι άνθρωποι. Η αγάπη σας δίνει αναπνοή! Η φαντασία σας δεν έχει όρια. Λέτε καταπληκτικές ιστορίες και το ένστικτο σας βοηθά αρκετά, όπως και τα μεγάλα σας όνειρα. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Friedrich Nietzsche.

 

γενεθλια σημερα 16/10

Αν έχετε γενεθλια σημερα 16 Οκτωβρίου, έχετε το χάρισμα της γοητείας στην επικοινωνία και ταυτόχρονα είστε διακριτικοί και αρεστοί. Κατανοείτε το βάθος της ανθρώπινης φύσης. Η επικοινωνία είναι ιδιαίτερα σημαντική για εσάς, και παρά το γεγονός πως είστε κυκλοθυμικοί (μερικές φορές υπερβολικά ομιλητικοί, και άλλες απόλυτα σιωπηλοί), εκτιμάτε την ανθρώπινη επαφή περισσότερο από τους άλλους. Έχετε την ικανότητα να διαβάζετε ένα πρόσωπο ή μία χειρονομία γρήγορα. Στον ερωτα, σας τραβούν οι συναισθηματικοί ή δραματικοί άνθρωποι. Σαν σήμερα γεννήθηκε o Oscar Wilde.

 

zwdia