γενεθλια σημερα 25-31/7

γενεθλια-σημερα

γενεθλια σημερα 25-31/7

 

γενεθλια σημερα 25/7

Αν έχετε γενεθλια σημερα 25 Ιουλίου, είστε τολμηροί, δημιουργικοί και έχετε υψηλές ηθικές αξίες. Βλέπετε το μέλλον και το κυνηγάτε χωρίς δισταγμό, και πολλές φορές βρίσκεστε πολύ μπροστά για την εποχή σας. Τα καταφέρνετε σε οτιδήποτε δύσκολο ή περίπλοκο. Με άλλα λόγια είστε ιδιαίτερα ευφυείς. Είναι δύσκολο να βρείτε ανθρώπους με τους  οποίους να μπορείτε να περάσετε πολύ χρόνο μαζί. Έχετε τη δύναμη να κατακτήσετε τον κόσμο. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Matt LeBlanc.

 

γενεθλια σημερα 26/7

Αν έχετε γενεθλια σημερα 26 Ιουλίου, είστε ιδιαίτερα πιεστικοί και είναι πολύ δύσκολο να ζήσει κανείς μαζί σας. Πάντα έχετε όμως τον τρόπο να κλείνετε συμφωνίες προς όφελός σας. Έχετε τις ικανότητες να πετυχαίνετε σχεδόν σε οποιονδήποτε τομέα. Αν βάλετε όλα σας τα δυνατά πάντα καταλήγετε στη κορυφή. Είστε έντονοι αλλά ξέρετε πότε να επιτεθείτε και πότε να συνεργαστείτε. Η ικανότητά σας να συμβιβαστείτε με οποιαδήποτε κατάσταση είναι αυτή που σας οδηγεί στην επιτυχία. Σαν σήμερα γεννήθηκε η Sandra Bullock.

 

γενεθλια σημερα 27/7

Αν έχετε γενεθλια σημερα 27 Ιουλίου, είστε ιδιαίτερα στάσιμοι στο τρόπο ζωής σας. Αυτό είναι καλό όταν αφορά θέματα τα οποία χρειάζονται βελτίωση και ενίσχυση, αλλά ιδιαίτερα αρνητικό όσον αφορά αλλαγές και στον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα. Είστε πνευματικά άτομα –άτομα που προσπαθούν να βρουν νόημα στα πάντα. Ξοδεύετε αρκετό χρόνο στο διαλογισμό, προσπαθώντας να ανακαλύψετε το νόημα της ζωής σας. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να βοηθάτε τους άλλους. Απολαμβάνετε τις κοινωνικές δραστηριότητες που έχουν κάποιο σκοπό. Είστε γενναιόδωροι και δοτικοί. Περιμένετε πολύ λίγα σε αντάλλαγμα. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Julian McMahon.

zodia-zvdia-22

 

γενεθλια σημερα 28/7

Αν έχετε γενεθλια σημερα 28 Ιουλίου, είστε ανταγωνιστικό άτομο που έχει την ανάγκη να κερδίζει πάντα. Είστε αρκετά γνωστοί σε πολλούς κοινωνικούς κύκλους. Καθώς κυβερνήτης σας είναι ο Ήλιος, που στην αστρολογία παίρνει τη μορφή της πατρικής φιγούρας και προσφέρει στο άτομο μεγάλη έμφαση ταυτότητας. Δεν αποφεύγετε ποτέ τις αντιξοότητες και λατρεύετε να λύνετε αδύνατα προβλήματα. Η αποτυχία δεν αποτελεί επιλογή για εσάς και πολύ λίγοι άνθρωποι μπορούν να ανεχτούν τον εγωισμό σας. Τείνετε να ελέγχετε τους άλλους και δεν σας αρέσει να αφήνετε τίποτα στην τύχη. Σαν σήμερα γεννήθηκε η Τζάκι Κέννεντι Ωνάση.

 

Τι αντίκτυπο έχουν οι αλλαγές, πως μπορείς να επωφεληθείς; Μην χάνεις τις ευκαιρίες…

κάλεσε τώρα το μέλλον σου στο  875   876 8068

 

γενεθλια σημερα 29/7

Αν έχετε γενεθλια σημερα 29 Ιουλίου, είστε ιδιαίτερα πιστά άτομα. Παρατηρείτε, βλέπετε και ακούτε οτιδήποτε συμβαίνει γύρω σας. Έχετε το μυαλό ενός καλλιτέχνη, ακόμα και αν δεν έχετε αναπτύξει ακόμα το ταλέντο σας. Είστε εκφραστικοί και έξυπνοι, και απολαμβάνετε να βρίσκετε νέους τρόπους για να εκφράζετε τα συναισθήματά σας. Συχνά νιώθετε πως δεν ταιριάζετε με τους γύρω σας, ειδικά σε παραδοσιακό περιβάλλον. Έχετε μεγάλα όνειρα για το μέλλον, και το μοναδικό σας πρόβλημα είναι να τα κάνετε πραγματικότητα. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Fernando Alonso.

 

γενεθλια σημερα 30/7

Αν έχετε γενεθλια σημερα 30 Ιουλίου, ξέρετε μέχρι που θέλετε να φτάσετε και τις περισσότερες φορές το καταφέρνετε. Επίσης γνωρίζετε την γλώσσα του έρωτας. Έχετε αρκετή σοφία και επεκτατικές επιθυμίες. Είστε ο τύπος του ανθρώπου που οι υπόλοιποι είτε θα τον αγαπήσουν είτε θα τον μισήσουν. Είστε ισχυρογνώμονες, δραματικοί, έντονοι και ειλικρινείς. Μερικοί άνθρωποι δεν σας χορταίνουν –καθώς παθαίνουν εθισμό μαζί σας. Από την άλλη μερικά κάποιοι άλλοι εύχονται να ήσαστε λίγο πιο συγκρατημένοι. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Arnold Schwarzenegger.

 

 

 

γενεθλια σημερα 31/7

Αν έχετε γενεθλια σημερα, είστε εκφραστικά άτομα που θέλουν να μοιράζονται τις φιλοσοφίες τους με όλους και απαιτούν την αμέριστη προσοχή τους. Λατρεύουν να παρατηρούν τα πάντα και να φτάνουν σε συμπεράσματα στο τέλος. Είστε σχετικά παραδοσιακά άτομα. Αν κάτι είχε διάρκεια, τότε είναι μάλλον καλό. Ψάχνετε για σταθερότητα –και στη καριέρα σας και στην ερωτική σας σχέση. Σε αντάλλαγμα είστε πιστοί και προβλέψιμοι. Πράγμα συνήθως καλό. Χωρίς σύντροφο νιώθετε χαμένοι. Το να είστε με κάποιον είναι πάρα πολύ σημαντικό για εσάς. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο  Wesley Snipes.