γενεθλια σημερα 26/9 έως 2/10

γενεθλια σημερα 26/9 έως 2/10

 

γενεθλια σημερα 26/9

Αν έχετε γενεθλια σημερα 26 Σεπτεμβρίου, είστε διορατικοί, ζεστοί και γοητευτικοί, ενώ σας συμπαθούν και για τα παιχνιδιάρικα χαρακτηριστικά. Ταυτόχρονα όμως, είστε ιδιαίτερα προσγειωμένοι και πρακτικοί όταν κυνηγάτε την επιτυχία στη ζωή σας. Η εικόνα είναι πολύ σημαντική για εσάς, και πάντα προσπαθείτε να δείχνετε υπέροχοι. Η επιτυχία είναι περισσότερο πιθανή, αν η καριέρα σας επιτρέπει να εκφράσετε την δημιουργικότητά σας ελεύθερα. Έχετε πολλά να δώσετε σε έναν σύντροφο και πολλές φορές σας εκμεταλλεύονται λιγότερο ευγενείς άνθρωποι. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο James Caviezel.

 

γενεθλια σημερα 27/9

Αν έχετε γενεθλια σημερα 27 Σεπτεμβρίου, είστε παθιασμένοι και γεννημένοι αρχηγοί. Είστε κατά κάποιο τρόπο μυστηριώδεις και δύσκολο να σας καταλάβουν. Ωστόσο, οι περισσότεροι διαισθάνονται την ειλικρίνεια, την ευγένεια και την καλή σας καρδιά. Θέλετε να φτάσετε στην επιτυχία και δουλεύετε πολύ σκληρά για κάθε δραχμή που κερδίζετε. Είναι σχετικά εύκολο για εσάς να συνδυάσετε την δουλειά με την ευχαρίστηση. Είστε λογικοί και ενστικτώδεις, αλλά καθώς ωριμάζετε, μαθαίνετε να χρησιμοποιείτε περισσότερο το ένστικτό σας. Σαν σήμερα γεννήθηκε η Avril Lavigne.

 

γενεθλια σημερα 28/9

Αν έχετε γενεθλια σημερα 28 Σεπτεμβρίου, είστε καλόκαρδα και γενναιόδωρα άτομα, που κάνουν τα πάντα για να βοηθήσουν τους φίλους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Είστε πραγματικοί ανθρωπιστές, αλλά ξέρετε πότε να θέτετε όρια. Είστε αποφασισμένοι να πετύχετε στη ζωή σας και έχετε όλα τα συστατικά για την επιτυχία. Αν και προβάλετε την εικόνα της ευγένειας, είστε δυνατά πρόσωπα που μπορούν να δράσουν με βάση τα δικά τους πιστεύω και τις πεποιθήσεις τους. Σας προσελκύουν ταλαντούχοι και πετυχημένοι άνθρωποι. Σαν σήμερα γεννήθηκε η Hilary Duff.

zodia-taro-45

 

γενεθλια σημερα 29/9

Αν έχετε γενεθλια σημερα 29 Σεπτεμβρίου, είστε αλτρουιστές και έχετε σκοπό. Αν και είστε αρεστοί και φιλικοί, υπάρχει μία διαπροσωπική αύρα πάνω σας. Είστε ευαίσθητοι αλλά δεν είστε πάντα ανεκτικοί, ενώ μερικές φορές βγάζετε έναν κυνικό εαυτό. Η ασφάλεια είναι το κίνητρο σε ότι κάνετε. Είστε διορατικοί και κατανοείτε μία κατάσταση ( ή ένα άτομο) αμέσως. Η ερωτική σας ζωή έχει ιδιαίτερη σημασία για εσάς, αλλά το ίδιο ισχύει και για τους φίλους σας. Έχετε ισχυρή παρουσία και προσωπικό μαγνητισμό –χαρακτηριστικά που σας βοηθούν να πετύχετε. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Silvio Berlusconi.

 

 

γενεθλια σημερα 30/9

Αν έχετε γενεθλια σημερα 30 Σεπτεμβρίου, είστε συναισθηματικά αυθόρμητοι και απίστευτα ρομαντικοί. Έχετε έντονη φαντασία, είστε γενναιόδωροι και με απίστευτο χιούμορ. Τείνετε να αποφεύγετε τις σκληρές όψεις της ζωής και των ανθρώπων. Κατά καιρούς γίνεστε μη πρακτικοί και τεμπέληδες, καθώς σας αρέσει η άνεση και η ευκολία. Στον έρωτα είστε παρορμητικοί και δημιουργείτε με ταχύτητα σχέσεις. Τα συναισθήματά σας είναι ισχυρά αλλά αλλάζουν εύκολα –δύσκολα σας διαβάζει κανείς! Σαν σήμερα γεννήθηκε η Monica Bellucci.

 

γενεθλια σημερα 1/10

Αν έχετε γενεθλια σημερα 1η Οκτωβρίου, θέλετε να πετύχετε, είστε γοητευτικοί και προσωπικώς ισχυρά άτομα. Είστε στα καλύτερά σας όταν έχετε τον έλεγχο, όταν είστε αφεντικό του εαυτού σας ή δουλεύετε μόνοι σας. Ωστόσο, τα πηγαίνετε καλά με τους άλλους και έχετε τις απαραίτητες ικανότητες για να τους κερδίσετε. Όμως πολλές φορές είστε ανυπόμονοι. Είστε περήφανοι και δεν έχετε πάντα τη θέληση να ζητήσετε βοήθεια. Δουλεύετε σκληρά για αυτό που θέλετε και γενικά είστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση. Έχετε το μυαλό για επιχειρήσεις και ανταποκρίνεστε γρήγορα στις αλλαγές. Σαν σήμερα γεννήθηκε η Julie Andrews.

 

γενεθλια σημερα 2/10

Αν έχετε γενεθλια σημερα 2 Οκτωβρίου, θριαμβεύετε στην συντροφικότητα. Για τον περισσότερο καιρό, νιώθετε άνετα σε ένα υποστηρικτικό ρόλο ενώ ταυτόχρονα έχετε απίστευτη γοητεία. Αν και είστε γεμάτοι χάρη και στοργή, σας αρέσει να επιδεικνύετε το πνεύμα σας και υπάρχουν στιγμές που το κάνετε επίτηδες και μετά το μετανιώνετε αν πληγωθεί κάποιος. Το θέμα είναι πως δεν δέχεστε τίποτα όπως είναι, και αυτό σε συνδυασμό με την διορατικότητά σας, σας κάνει απίστευτα ενδιαφέροντα και έξυπνα άτομα. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Mahatma Gandi.