γενεθλια σημερα 6-12/6

γενεθλια σημερα 6-12/6

 

γενεθλια σημερα 6 Ιουνίου

Αν έχετε γενεθλια σημερα 6 Ιουνίου, είστε παιχνιδιάρηδες, γλυκοί και γοητευτικοί, και μπορείτε να αποκτήσετε ικανότητες σχεδόν σε οποιονδήποτε τομέα! Λατρεύετε την ομορφιά και την απόλαυση, και ενώ είστε κάπως ασταθείς, δεν είστε καθόλου ανεύθυνοι. Σας αρέσει να λέτε ιστορίες και ανέκδοτα. Η προσωπική ελευθερία είναι απαραίτητη στις σχέσεις σας και βλέπετε προοδευτικά τις σχέσεις γενικά. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Diego Velazquez.

 

γενεθλια σημερα 7 Ιουνίου

Αν έχετε γενεθλια σημερα 7 Ιουνίου, έχετε ισχυρά επαγγελματικά ένστικτα τα οποία θα σας βοηθήσουν να φτάσετε τους στόχους σας, αλλά επίσης διαθέτετε μία πνευματική πλευρά που μοιράζεστε μόνο με τους πολύ κοντινούς σας ανθρώπους. Κάποιοι ίσως λένε πως είστε τυχεροί, αλλά η αλήθεια είναι πως φτιάχνετε μόνοι σας την τύχη σας. Είστε κάπως πεισματάρηδες, πράγμα που δυσκολεύει τις σχέσεις σας, ειδικά αν προσπαθείτε να βρείτε τα ίδια προτερήματα με εσάς στους άλλους. Σαν σήμερα γεννήθηκε η Anna Kournikova.

 

γενεθλια σημερα 8 Ιουνίου

Αν έχετε γενεθλια σημερα 8 Ιουνίου, είστε πολύ καλά δικτυωμένοι, γνωρίζετε πολλούς ανθρώπους και είστε αρκετά περίεργοι. Τείνετε να δραματοποιείτε τις καταστάσεις. Είστε ισχυροί και σας αρέσουν οι προκλήσεις. Είστε πνευματώδεις και ανοιχτοί, και έχετε πάντα κάτι ενδιαφέρον να συνεισφέρετε σε οποιαδήποτε συζήτηση. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Robert Schumann.

zodia-zvdia-22

 

γενεθλια σημερα 9 Ιουνίου

Αν έχετε γενεθλια σημερα 9 Ιουνίου, κατέχετε ιδιαίτερη προσωπική δύναμη, χάρισμα και αποφασιστικότητα. Έχετε μαγνητική προσωπικότητα και μία τάση για δράματα. Ενώ είστε ευαίσθητοι και στοργικοί, έχετε ταυτόχρονα ισχυρή θέληση  και κανείς δεν μπορεί να σας ελέγξει ή να σας διατάξει. Είναι πολύ πιθανόν να γνωρίσετε οικονομική επιτυχία. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Johnny Depp.

 

γενεθλια σημερα 10 Ιουνίου

Αν έχετε γενεθλια σημερα 10 Ιουνίου, έχετε ισχυρή θέληση και εξαιρετικό μυαλό. Μπορείτε να φέρετε δημιουργικότητα στον επιχειρηματικό κόσμο, ή να χρησιμοποιήσετε πρακτικά τα δημιουργικά σας ταλέντα με τεράστια επιτυχία. Έχετε αρκετές ικανότητες με τους ανθρώπους και μπορείτε να ασχοληθείτε με ανθρώπους από οποιαδήποτε κουλτούρα. Είστε πειθαρχημένοι αλλά ταυτόχρονα είστε αρεστοί στους άλλους. Σαν σήμερα γεννήθηκε η Elizabeth Harley.

 

γενεθλια σημερα 11 Ιουνίου

Αν έχετε γενεθλια σημερα 11 Ιουνίου, σκέφτεστε και κινείστε πολύ γρήγορα. Είστε ιδιαίτερα έξυπνοι και πάντα απορροφάτε και επεξεργάζεστε πληροφορίες σε ακραίο βαθμό. Είναι πρόκληση για εσάς να σταματήστε να σκέφτεστε και να χαλαρώσετε. Μερικοί σας περιγράφουν εκκεντρικούς –αλλά πρωτότυπους! Τα πιστεύω σας είναι ισχυρά και τα υποστηρίζετε με θάρρος και πεποίθηση. Επίσης νιώθετε συνειδητά ασφαλείς και απεχθάνεστε να χρωστάτε σε άλλους. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Jacques Cousteau.

 

γενεθλια σημερα 12 Ιουνίου

Αν έχετε γενεθλια σημερα 12 Ιουνίου, είστε κοινωνικοί, δημοφιλείς και ανικανοποίητα περίεργοι. Έχετε συγγραφικό ή ομιλητικό ταλέντο και σας αρέσει να εκφράζετε τον εαυτό σας. Την ίδια στιγμή, οι υπόλοιποι σας βλέπουν σαν ενδιαφέροντα άτομα για συζητήσεις. Η αδιαθεσία και η ανησυχία έρχονται όταν δεν έχετε κάτι να κάνετε. Ακόμα και έτσι, θα ήταν σοφό να μειώνετε τους ρυθμούς σας που και που για να έρθετε σε επαφή με τις βαθύτερες ανάγκες και το ένστικτό σας. Σαν σήμερα γεννήθηκε η Adriana Lima.