γενεθλια σημερα 8-14/8

γενεθλια σημερα 8-14/8

 

γενεθλια σημερα 8 Αυγούστου

Αν έχετε γενεθλια σημερα 8 Αυγούστου, ψάχνετε πάντα για νόημα στη ζωή καθώς και στα πράγματα γύρω σας. Πολλές φορές αναρωτιέστε αν κάποια πράγματα αξίζουν τον κόπο, και το ένστικτό σας είναι άριστο για τέτοιου είδους καταστάσεις. Σιχαίνεστε τη ρουτίνα και λατρεύετε να κρατάτε τον εαυτό σας σε εγρήγορση. Ταυτόχρονα όμως, ψάχνετε για σταθερότητα και ασφάλεια. Μία μακροχρόνια, σταθερή δουλειά που σας επιτρέπει να ταρακουνάτε καταστάσεις, θα ήταν ιδανική για εσάς. Γίνεστε υπέροχοι φίλοι και σύντροφοι. Ακόμα και έτσι, υπάρχουν στιγμές που είστε υπερβολικά λογικοί και πρακτικοί, ενώ επιβάλλεται να υιοθετήσετε μία πιο ευαίσθητη στάση. Στον έρωτα, τείνετε να κάνετε αποστάσεις, αλλά πρέπει να νιώθετε πως ωριμάζετε και βελτιώνεστε μέσα στις σχέσεις. Είστε φιλόδοξοι και αγαπητοί, αλλά πολλές φορές σοβαρεύετε απότομα όταν σας εκνευρίσουν.  Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Dustin Hoffman.

 

γενεθλια σημερα 9 Αυγούστου

Αν έχετε γενεθλια σημερα 9 Αυγούστου, παρόλο που έχετε ανήσυχη προσωπικότητα, είστε πολύ καλοί στο να τακτοποιείτε τις υποχρεώσεις σας και να τηρείτε υποσχέσεις. Δουλεύετε σκληρά, είστε αρεστοί, αξιόπιστοι και φτάνετε στην επιτυχία. Πολλές φορές βρίσκεστε σε θέσεις εξουσίας και φροντίδας των άλλων. Είστε ιδιαίτερα αξιόπιστοι και έχετε την τάση να επιμένετε σε δύσκολες καταστάσεις περισσότερο από τον υπόλοιπο κόσμο. Εξαιτίας της περηφάνιας και της προστασίας, δεν μοιράζεστε τις ανησυχίες σας με τους κοντινούς σας ανθρώπους, έτσι είναι πολύ σημαντικό να βρείτε κάποιον για να μοιράσετε το βάρος. Ο χρόνος για απόλαυση είναι επίσης απαραίτητος για την επιτυχία σας. Στις στενές σχέσεις, έχετε θέμα με τον έλεγχο ή την ανισορροπία, αλλά αργότερα στη ζωή σας τα πράγματα βελτιώνονται. Είστε στοργικοί και μαγνητίζετε τους ανθρώπους. Σαν σήμερα γεννήθηκε η Whitney Houston.

 

γενεθλια σημερα 10 Αυγούστου

Αν έχετε γενεθλια σημερα 10 Αυγούστου, έχετε υπέροχη προσωπικότητα, είστε εφευρετικοί και μαγνητίζετε τους ανθρώπους. Συχνά διαλέγετε το πιο δύσκολο μονοπάτι στη ζωή, καθώς το θεωρείτε περισσότερο ικανοποιητικό. Αν και δεν είναι εμφανές στους φίλους σας, τείνετε να ανησυχείτε, περισσότερο για την ασφάλεια και τα οικονομικά σας. Λαχταράτε ποικιλία και είστε στα καλύτερά σας όταν έχετε ελευθερία κινήσεων, κάποιο επίπεδο ανεξαρτησίας και την ικανότητα να φεύγετε εδώ και τώρα. Ωστόσο, είστε αξιόπιστοι απέναντι στους ανθρώπους που αγαπάτε. Η ρουτίνα πρέπει να αποφεύγετε –η αλλαγή είναι τύχη για εσάς και η δημιουργικότητά σας φτάνει στα ύψη. Είστε ανταγωνιστικοί αλλά έχετε την ικανότητα να βάλετε το συναίσθημα στην άκρη όταν πρέπει. Είστε επίσης περήφανοι και κατά κάποιο τρόπο κυριαρχικοί. Τα ερωτικά σας θα βελτιώνονται όσο μεγαλώνετε. Σαν σήμερα γεννήθηκε o Antonio Banderas.

zodia-zvdia-22

 

γενεθλια σημερα 11 Αυγουστου

Αν έχετε γενεθλια σημερα 11 Αυγούστου, έχετε έναν σπάνιο συνδυασμό λογικής και ενστίκτου. Οι ικανότητές σας βοηθούν να φέρετε την επιτυχία στη ζωή σας, και οι σχέσεις τείνουν να προσελκύουν θετικές εμπειρίες. Είστε φιλόδοξα άτομα που συνήθως επιτυγχάνουν. Εκτιμάτε την ασφάλεια και στην καριέρα αλλά και στην προσωπική σας ζωή. Προσελκύετε και σας προσελκύουν οι επιτυχημένοι, δυνατοί άνθρωποι αλλά και οι ρομαντικοί. Η συντροφικότητα είναι πιο σημαντική για εσάς από την προσωπική δόξα. Οι πωλήσεις και οι δημόσιες σχέσεις σας ταιριάζουν κουτί. Ενώ η ρουτίνα και η δομή είναι σημαντικές για την ευτυχία σας, προσέξτε να μην πέσετε θύματα της καθημερινότητας. Στις σχέσεις, μένετε περισσότερο από τους περισσότερους σε δύσκολες καταστάσεις. Έχετε την δύναμη της υπομονής και αυτό σας ευνοεί. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Hulk Hogan.

 

ζωδια-ζωδιο-zwdia-zwdio

 

γενεθλια σημερα 12 Αυγούστου

Αν έχετε γενεθλια σημερα 12 Αυγούστου, έχετε απίστευτο χιουμορ και θέλετε να κρατάτε πάντα τον εαυτό σας σε εγρήγορση. Είστε επινοητικοί και πάντα ψάχνετε την χρησιμότητα και την αξία των πραγμάτων γύρω σας. Λατρεύετε το παιχνίδι και πάντα ψάχνετε για τρόπους να ψυχαγωγήσετε τον εαυτό σας. Είστε καινοτόμοι σε οτιδήποτε και αν κάνετε, παρά το γεγονός πως θριαμβεύετε όταν νιώθετε ασφάλεια. Τα ρίσκα που παίρνετε στη ζωή είναι πάντα σωστά υπολογισμένα. Όσον αφορά τον έρωτα είστε συναισθηματικά γενναίοι. Τα συναισθήματά σας τείνουν να έχουν σκαμπανεβάσματα, όμως, και εκπλήσσετε τους συντρόφους σας με τη ζεστασιά και το ενδιαφέρον σας τη μία μέρα, και με την ψυχρή σας στάση την επόμενη. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Jim Beaver.

 

γενεθλια σημερα 13 Αυγουστου

Αν έχετε γενεθλια σημερα 13 Αυγούστου, είστε πανέξυπνοι, δημιουργικοί και τετραπέρατοι. Παθιάζεστε εύκολα και αποτελείτε φυσικούς αρχηγούς –οι άνθρωποι στρέφονται σε εσάς για απαντήσεις –αλλά ταυτόχρονα είστε δίκαιοι και γεμάτοι χάρη. Ζείτε με βάση τη δική σας αλήθεια και είστε αρκετά υπεύθυνοι. Στην πραγματικότητα θριαμβεύετε όταν τακτοποιείτε τις υποχρεώσεις σας. Όσο δυνατοί και αν είστε, νιώθετε αβοήθητοι χωρίς σύντροφο και είστε στα καλύτερά σας όταν διατηρείτε μία υγιή και δυνατή σχέση. Δεν έχετε την ανάγκη να εκφράζετε με λόγια τη στοργή σας. Ωστόσο, αν ένας σύντροφος εκτιμά τις πράξεις σας και όχι τα λόγια, θα εκτιμήσει σίγουρα την πίστη σας, τις οικογενειακές σας αξίες και την αυτοθυσία σας. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Alfred Hitchcock.

 

γενεθλια σημερα 14 Αυγούστου

Αν έχετε γενεθλια σημερα 14 Αυγούστου, πολύ λίγοι άνθρωποι μπορούν να σας προσπεράσουν –είστε ιδιαίτερα ευέλικτοι και αλλάζετε τον εαυτό σας για να προσαρμοστείτε σε καταστάσεις με μεγάλη ευκολία. Αν και δεν είστε σκλάβοι της ρουτίνας, είστε οργανωμένοι και έχετε την τάση να βοηθάτε με επιτυχία τους άλλους να οργανωθούν επίσης. Επικοινωνείτε με ακρίβεια, και την ίδια στιγμή, με μεγάλη ζεστασιά. Είστε πνευματώδεις έξυπνοι και περίεργοι άνθρωποι που λατρεύουν τα δράματα. Μέσα σας έχετε μία  ακόρεστη δίψα για περιπέτεια. Έχετε την ικανότητα να βοηθάτε και να ενισχύετε τους άλλους με τις συμβουλές και τη λογική σας. Οι άνθρωποι στρέφονται σε εσάς για την μοναδική σας διορατικότητα. Είστε γοητευτικοί, αξιοσέβαστοι και εξωπραγματικοί. Η ζωή και οι άνθρωποι σας συναρπάζουν, και ψάχνετε συνεχώς για νέες και συναρπαστικές εμπειρίες. Η ανάγκη για αλλαγή και ανάπτυξη είναι έντονη σε μία σχέση, αλλά εξαντλητική για μερικούς συντρόφους. Είστε αρκετά παρορμητικοί στον έρωτα. Σαν σήμερα γεννήθηκε η Halle Berry.

 

zvdia-zwdia-008