Η γυναίκα Σκορπιός

Η γυναίκα Σκορπιός έχει, σίγουρα, μια ξεχωριστή γοητεία που τη διακρίνει κανείς μόνο σε αυτή. Είναι μια «μοιραία γυναίκα» και όλες οι άλλες, το μόνο που μπορούν να κάνουν, είναι να ζηλεύουν την ικανότητά της να μαγεύει τους άντρες. Όμως, πρέπει να πούμε, ότι οι γυναίκες Σκορπιοί δεν κάνουν τίποτα για να κλέψουν τα αισθήματα των αντρών άλλων γυναικών –παρόλα αυτά, όταν βρίσκονται να συμμετέχουν σε ερωτικά τρίγωνα, σίγουρα δεν φταίνε αυτές. Φαίνεται ότι κάποια δύναμη τις τραβάει προς τα εκεί, κυρίως γιατί ο άντρας που θα παντρευτούν, προσπαθεί μετά από κάποιο χρόνο, να ξεφύγει από το μαγνητισμό τους –και γρήγορα κάποιος άλλος παίρνει τη θέση του, στην ερωτική τους ζωή.
Οι γυναίκες Σκορπιοί είναι φτιαγμένες για να κάνουν καριέρα και όχι για νοικοκυρές. Έτσι, ο μόνος τρόπος για να πετύχει ο γάμος σας με μια Σκορπιό, είναι να την ενθαρρύνετε να χρησιμοποιήσει την ενέργειά της σε απασχολήσεις έξω από το σπίτι –αυτό θα διευκολύνει τη σχέση σας και τη ζωή σας. Μη προσπαθήσετε ποτέ να κρατήσετε μυστικό από αυτή, ούτε και να διανοηθείτε να την κοροϊδέψετε με ψέματα: ξέρει ποια στιγμή πρόκειται να πείτε ψέματα και μπορεί να σας διακόψει, πριν ακόμα αρχίσετε.
Σαν μητέρα, είναι αφοσιωμένη στους γιους της, αλλά μπορεί να ζηλεύει τις κόρες της όταν αυτές μεγαλώσουν. Δεν μπορεί να μη στενοχωριέται για την προσοχή που τους δείχνει το αντίθετο φύλο, όταν είναι και η ίδια μπροστά.
Η ζωή με μια γυναίκα Σκορπιό μπορεί, μερικές φορές, να είναι πολύ ταραγμένη, αλλά οι άντρες και τα παιδιά, που θα κάνουν τον κόπο να προσπαθήσουν να την καταλάβουν και να συγχωρήσουν τα τρωτά της σημεία, σίγουρα δε θα το μετανιώσουν. Έχει μια μοναδική ικανότητα να μεταδίδει τη ζωτικότητά της στους γύρω ανθρώπους της, κάτι που μπορεί να φανεί ανεκτίμητο, σε δύσκολες στιγμές.