11 Ιανουαρίου 2014: Ήλιος-Αφροδίτη-Κρόνος

zodia

Κοινοποίηση:

Στις 11 του μηνός ο Ήλιος, η ανάδρομη Αφροδίτη και ο Κρόνος ευθυγραμμίζονται μεταξύ τους ανάμεσα στον Σκορπιό και τον Αιγόκερω. Ο Ήλιος και η Αφροδίτη δημιουργούν σύνοδο στο ζώδιο του Αιγόκερω, ενώ σχηματίζουν ταυτόχρονα εξάγωνο με τον Κρόνο στο ζώδιο του Σκορπιού.

Είναι πιθανό να βρείτε σταθερότητα στις σας και στα οικονομικά σας κάτω από αυτή την όψη, ειδικά αν έχετε τη θέληση να διαπραγματευτείτε δίκαια και ρεαλιστικά. Θα έχετε αυξημένη ικανότητα πειθαρχίας όσον αφορά τα έξοδα, καθώς και να επενδύσετε στην σκληρή δουλειά για να μεγιστοποιήσετε τα έσοδά σας. Η ικανότητά σας να ασχοληθείτε με τα σταθερά και ρεαλιστικά γεγονότα θα σας βοηθήσει να διαλέξετε σοφά τις επενδύσεις σας στα οικονομικά αλλά και στην αλληλεπίδρασή σας με τους άλλους. Η δέσμευση και η δομή θα είναι πιο εύκολες και επιτεύξιμες αν πάρετε κάποια ρίσκα. Η αξία του εαυτού σας θα ωφεληθεί από την συγκεκριμένη όψη, καθώς δεν θα ενδώσετε σε σκαμπανεβάσματα διάθεσης.

Από την άλλη μεριά, αν είστε επιρρεπείς σε κατάθλιψη, ίσως προσέξετε να μην προσγειωθείτε τόσο ώστε να χάσετε την επαφή με τις ελπίδες και τις πιθανότητες. Είναι μία καλή στιγμή να κάνετε πρόοδο σε θέματα που αφορούν την ομορφιά, τον έρωτα, την αρμονία και την ισορροπία. Για καλύτερα αποτελέσματα  προσπαθήστε να εκφράσετε ταπεινότητα.

zodia-zvdia-22

Η σύνοδος του Ήλιου με την ανάδρομη Αφροδίτη σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα σε οτιδήποτε αφορά την Αφροδίτη. Αυτό περιλαμβάνει την εικόνα σας, την ομορφιά, τον έρωτα, τις αλληλεπιδράσεις, τα οικονομικά, την ευχαρίστηση και τον αισθησιασμό. Ωστόσο, αυτό το νέο ξεκίνημα είναι μικρό και καλά κρυμμένο, σαν σπόρος στη γη που είναι έτοιμος να φυτρώσει. Είστε οι κηπουροί της ψυχής σας, όσον αφορά την σχέση σας με το Σύμπαν. Έτσι, να είστε ευγενικοί και υποστηρικτικοί απέναντι στον εαυτό σας, όπως θα κάνατε με ένα σπόρο. Ίσως να μην καταλάβετε από την αρχή τι αφορά το νέο ξεκίνημα, αλλά κάντε υπομονή, διότι μόλις ολοκληρωθεί η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης, θα γίνουν όλα ξεκάθαρα.

Είναι καλή στιγμή να μαζέψετε τις σκέψεις και τις εντυπώσεις σας για όλες τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε στον τομέα που αφορά την Αφροδίτη. Μήπως θέλετε να βελτιώσετε την εικόνα σας έτσι ώστε να αγαπήσετε ή να αποδεχτείτε τον εαυτό σας; Ή ίσως θελήσετε να σταθεροποιηθείτε υλικά και να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Ή θέλετε να φέρετε περισσότερη ευχαρίστηση και αρμονία στις σχέσεις και στις αλληλεπιδράσεις σας με τους άλλους. Για αρχή, συνδεθείτε με το στοργικό και ευλογημένο πρόσωπο που κρύβετε μέσα σας.

Χάρη στο εξάγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε πραγματική πρόοδο όσον αφορά τα αποτελέσματα στα πρότζεκτ, στην καριέρα, στις φιλοδοξίες και στη δημιουργική σας έκφραση. Είναι πιθανό να αποκτήσετε απίστευτη πειθαρχία, που μπορεί να σας βοηθήσει να πλησιάσετε στόχους που προσπαθείτε να κατακτήσετε. Δεν θα σας δοθεί τίποτα εύκολα, καθώς πρέπει να δουλέψετε σκληρά για αυτά.

Το μυαλό και οι σκοποί σας θα είναι ξεκάθαροι και δυνατοί τώρα, δίνοντάς σας την ικανότητα να γίνετε αποφασιστικοί και παραγωγικοί. Υπάρχει πιθανότητα να εφαρμόσετε διευθυντικές ή οργανωτικές ικανότητες. Πάρτε τον έλεγχο σε μία κατάσταση και θα πετύχετε, αρκεί να μην γίνετε υπερβολικά αυταρχικοί.

Είναι μία καλή στιγμή να μάθετε ή να εξασκήσετε νέες ικανότητες, ή να ασχοληθείτε με οποιαδήποτε σοβαρή μελέτη. Είναι επίσης καλή στιγμή να δημιουργήσετε σταθερά σχέδια για μελλοντικά πρότζεκτ. Εκμεταλλευτείτε τη μέρα όσο περισσότερο γίνεται!