19 Ιανουαρίου 2014: Η είσοδος του Ήλιου στον Υδροχόο

γυναικα-υδροχοος-ωροσκοπιο-2015

Κοινοποίηση:

Δεν είναι ακριβώς η ώρα να βγείτε από τη χειμερία νάρκη, αλλά η διέλευση του Ήλιου στο αέρινο ζωδιο του Υδροχόου από της 19 Ιανουαρίου μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου, είναι σημάδι πως χρειάζεστε ένα διάλειμμα από την πιο κρύα εποχή του χρόνου.

Όταν ο Ήλιος περάσει στο εγκεφαλικά ενεργό και κοινωνικό ζωδιο του Υδροχόου, έρχεται η ώρα να επιστρέψετε και να επανασυνδεθείτε με τον κόσμο. Τον τελευταίο μήνα παλεύατε με τον Ήλιο στο αντικοινωνικό ζωδιο του Αιγόκερω, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να κάνετε νέους φίλους και να μοιραστείτε τις ιδέες σας.

Ο Υδροχόος είναι ένα ζωδιο περισσότερο πνευματικό παρά συναισθηματικό, έτσι ετοιμαστείτε να αφήσετε στην άκρη το συναίσθημα για τον επόμενο μήνα. Επικεντρωθείτε στην αποδοχή της αυθεντικότητας και της ανεξαρτησίας σας, καθώς και στην συμμετοχή συζητήσεων με οποιονδήποτε έχει τη θέληση να σας ακούσει.

zodia-zvdia-22

Ο Υδροχόος κινείται στον δικό του ρυθμό, έτσι ο Ήλιος στο συγκεκριμένο ζωδιο, είναι τέλειος για να κυνηγήσετε τα πιο τρελά σας . Αποδεχτείτε αυτή την πανέξυπνη και υπέροχα εκκεντρική ενέργεια του Υδροχόου όσο διαρκεί.

 

Τι να κάνετε: Παλέψτε για τους ηττημένους. Οι ανθρωπιστές Υδροχόοι κυβερνώνται από τον επαναστάτη Ουρανό, έτσι όταν ο Ήλιος περάσει στον Υδροχόο, μας ενθαρρύνει να επαναστατήσουμε ενάντια σε κοινωνικές αδικίες και να παλέψουμε για τα δικαιώματα των λιγότερο τυχερών. Χρησιμοποιήστε τη μεγάλη σας καρδιά, τις έξυπνες ιδέες σας και την παραγωγική σας επικοινωνία για να βοηθήσετε τους άλλους.

 

Τι να πείτε: Η ερώτηση είναι τι να ΜΗΝ πείτε. Ο Υδροχόος λατρεύει να σκέφτεται και να μιλά, και πολύ συχνά δεν μπορούμε να τους σταματήσουμε αν αρχίσουν. Απολαύστε τις ενδιαφέρουσες συζητήσεις που θα κάνετε αυτή τη περίοδο, αλλά προσέξτε να μην εξαντλήσετε το κοινό σας.

 

Που να πάτε: Στο διάστημα! Καλά εντάξει, αν δεν μπορείτε να μπείτε σε ένα διαστημόπλοιο όσο ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου, τουλάχιστον πηγαίνετε σε ένα μέρος με τεχνολογία –ακόμα και αν είναι ένα κατάστημα στο εμπορικό.

 

Τι να φορέσετε: Οι Υδροχόοι θέλουν να εκφράζουν την αυθεντικότητά τους, έτσι χρησιμοποιήστε αυτή τη περίοδο για να κάνετε το ίδιο. Φορέστε κάτι άγριο –απλά θα ξεκινήσει μία νέα συζήτηση.

 

Τι να αγοράσετε: Βιβλία και γκάτζετ. Οι Υδροχόοι ψάχνουν συνέχεια για γνώση, είναι εφευρέτες και πνευματική εξερευνητές. Αν θέλατε εδώ και καιρό να μελετήσετε κάτι περίπλοκο –όπως το διάστημα, το χρονικό συνεχές ή το νόημα της ζωής –κάντε το τώρα κάτω από το φως του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου.

 

Τι να προσέξετε: Μην γίνετε εξυπνάκηδες! Με τον καιρό, οι Υδροχόοι αποκτούν μία μεγάλη ποσότητα γνώσης, αλλά αυτό έχει σαν αποτέλεσμα πολλές φορές μία μη ελκυστική συμπεριφορά ξερόλα! Με τον Ήλιο στο ζωδιο του Υδροχόου, όλοι έχουμε έξυπνες ιδέες, για αυτό ακούστε και τους άλλους!

 

Τι να περιμένετε: Να κάνετε νέους φίλους και να περάσετε καλά. Οι Υδροχόοι είναι απίστευτα κοινωνικοί και τείνουν να ανήκουν σε ομάδες και να απολαμβάνουν χρόνο με τους φίλους τους. Εκμεταλλευτείτε την ενέργεια του Υδροχόου για να μεγεθύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο!