Home

ζώδια

ζώδια επανασύνδεση Οι καλυτερες αστρολογικές προβλέψεις βασισμενες στην σελήνη ζώδια σημερα αστρολογία ταρώ ωροσκόπος για καθε ζώδιο χαρτομαντεία ονειροκρίτης αστρολογία ωροσκόπιο σχέσεων για ζώδια με τον ωροσκόπο τους απο αστρολόγους χαρτομάντεις τράπουλα λένορμαντ ζώδια εβδομάδας ζώδια μήνα

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια

Το Ζώδιο Του Κριού

Θετικό ζώδιο. Ζώδιο της Φωτιάς. Κυρίαρχος πλανήτης: Άρης.

Αντιπροσωπεύει το θάρρος, τον εγωισμό, το δυναμισμό και το πάθος. Αγαπά την ελευθερία και την κατάκτηση. Στον Κριό αντιστοιχεί ο μύθος του Φρίξου και της Έλλης.

Αυτό που χαρακτηρίζει τους Κριούς, είναι το δυναμικό τους στυλ. Όσοι ανήκουν στο ζώδιο αυτό ξεχειλίζουν από ζωτικότητα.

Το Ζώδιο Του Ταύρου

Αρνητικό ζώδιο. Ζώδιο της Γης.

Κυρίαρχος πλανήτης: Αφροδίτη

Αντιπροσωπεύει τη σταθερότητα, την αποφασιστικότητα, την πίστη, την καλαισθησία, τη μεγαλοπρέπεια. Αγαπά την πολυτέλεια, έχει δυνατή θέληση και μεγάλη αντοχή. Στον Ταύρο αντιστοιχεί ο μύθος της αρπαγής της Ευρώπης.

Ο Ταύρος που ξέρουμε από τις ταυρομαχίες και το μεγαλόπρεπο ζώο, που ήρεμα, ξεκουράζεται ακίνητο, είναι, όσο και αν μας φαίνεται περίεργο –οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Αν είστε αρκετά έξυπνοι, ώστε να μην προκαλέσετε την οργή του, δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα. Γιατί ο Ταύρος είναι από τη φύση του γαλήνιος. Αν αμφιβάλλετε για αυτό, προσέξτε πόσο υπομονετικά ακολουθεί το κοπάδι του. Δεν υπάρχει σε αυτόν ίχνος νευρικότητας –αλλά αυτό οφείλεται στο ότι κάπου κοντά του υπάρχει κάποιος άλλος, που του αφήνει τα απαραίτητα περιθώρια ελευθερίας.

ζώδια

Ζωδιο Των Διδυμων

ζωδιο των διδυμων: ιδανική ερωτική σχέση   Το ζωδιο των διδυμων, χαρακτηρίζεται πως έχει διπλή φύση. Τα άτομα που γεννήθηκαν κάτω από αυτό το ζωδιο, σκέφτονται γρήγορα και είναι απρόβλεπτα. Εξαιτίας της «διχασμένης τους προσωπικότητας», μπορούν να είναι είτε αρνητικοί είτε θετική στην ερμηνεία οποιασδήποτε κατάστασης. Οι διδυμοι, τείνουν να

ο κυκλοθυμικός καρκινος

αν έχετε μπλέξει ποτέ με κάποιον που να έχει έντονη ενέργεια καρκίνου στον γενέθλιο χάρτη του, σίγουρα σας έχουν προκαλέσει οι κυκλοθυμικές του τάσεις. Ευαίσθητος αλλά και εκρηκτικός, την μία στιγμή σας αγκαλιάζει και την άλλη τρέχει μακριά σας. Όταν αντιμετωπίζει κάποιος την ποικιλία στις διαθέσεις ενός καρκίνου, βοηθά να καταλάβει από πού έρχεται και γιατί έχει αυτές τις διαθέσεις. Η έμφαση στην ενέργεια του καρκινου αναφέρεται σε οποιονδήποτε (άντρας, γυναίκα) που έχει προσωπικούς πλανήτες (ήλιος, σεληνη, ερμής, αφροδιτη, άρης), ή έχει ωροσκόπο ή τον κυβερνήτη του ωροσκοπου στο ζωδιο του καρκινου

Ο καρκινος κυβερνάται από την σεληνη, έτσι το ζωδιο αυτό έχει έντονο ένστικτο. Όλα έχουν να κάνουν με τις ανάγκες και τα συναισθήματα της στιγμή. Με ισχυρή επαφή με την παιδική ηλικία, αντιπροσωπεύει όλα τα βασικά αυτής της φάσης: ασφάλεια, φαγητό, φροντίδα. Έχει επίσης σχέση με την μητρότητα και την ανάγκη να προστατεύει. Ο καρκίνος σύντροφός σας έχει το αρχέτυπο μητέρα/παιδί ζωντανό μέσα του. Το ένα θα κυριαρχεί στο άλλο κατά καιρούς, αλλά η ώθηση να φροντίζει και να τον φροντίζουν θα είναι πάντα εκεί.

ζώδια

Ζώδιο Λεων

Ο λεων είναι ένα από τα πιο στοργικά και γενναιόδωρα ζωδια του ζωδιακού κύκλου, μέχρι να τον προδώσεις. Τότε, το συγκεκριμένο ζώδιο θα βρυχηθεί με τέτοιο τρόπο που θα κάνει όλα τα άλλα ζωδια να ντραπούν. Αυτό που σχεδιάζει ο λεοντας για εκδίκηση, έχει να κάνει με την υπομονή και την κατάλληλη στιγμή. Θα περιμενει και θα χτυπήσει την σωστή στιγμή, και οτιδήποτε και αν κάνει θα έχει αποτελέσματα διαρκείας.

Η εκδίκησή του δεν είναι κάτι απλό, και το κακό που κάνει δεν μπορεί να διορθωθεί εύκολα.

ζωδιο παρθενος: ιδανικη ερωτική σχέση

Το ζωδιο της παρθενου είναι το έκτο του ζωδιακού κύκλου. Μερικά από τα θετικά της χαρακτηριστικά είναι η εξυπνάδα, η εργατικότητα, η αξιοπιστία και μετριοφροσύνη. Ωστόσο, από την άλλη μεριά, το ζωδιο της παρθενου μπορεί να γίνει επιλεκτικό, ανήσυχο, σκληρό και τελειομανές.

 

Συμβατά ζωδια για την παρθενο, αποτελούν το ζωδιο του σκορπιου, του ταυρου και του καρκίνου, όμως ιδανική ερωτική σχέση μπορεί να δημιουργήσει με το ζωδιο του αιγοκερω. Αυτά τα δύο ζωδια ταιριάζουν απίστευτα, καθώς είναι και τα δύο πρακτικά από τη φύση τους. Η επικοινωνία είναι πολύ σημαντική για αυτά τα δύο ζώδια και θεωρούν την εμπιστοσύνη και την πίστη, κοινό στόχο σε κάθε σχέση.

ζώδια

ζωδια και αστρολογια: ζυγος

Όμορφο εσωτερικά και εξωτερικά, το ζωδιο του ζυγου, είναι το ζωδιο των σχέσεων, έχει κυβερνήτη την ερωτική αφροδιτη και σύμβολό του είναι μία ζυγαριά. Γεμάτο χάρη, δικαιοσύνη και ισορροπία, το ζωδιο του ζυγου ανήκει στα αέρινα ζωδια και είναι ένα από τα πιο κοινωνικά και δημοφιλή ζωδια του ζωδιακού.

ζώδια

Η δημοτικότητα του ζυγου, έρχεται από την ικανότητά του να βρίσκει πάντα τη μέση οδό, να διευκολύνει τους ανθρώπους και να καταλαβαίνει τι χρειάζονται οι άλλοι πριν του το πουν. Ο ζυγος συχνά θυσιάζει τις δικές του ανάγκες για να ευχαριστήσει τους άλλους.

 

ζωδια: τι λατρεύουμε στο ζωδιο του ζυγου

Ο ζυγος είναι γοητευτικός, χαριτωμένος και δίκαιος, ενώ η ανάγκη του για δικαιοσύνη, τον κάνει αγαπητό παντού.

Το Ζώδιο Του Σκορπιού

Αρνητικό ζώδιο. Ζώδιο του νερού.

Κυρίαρχος πλανήτης: Πλούτωνας.

Αντιπροσωπεύει την διορατικότητα, το πάθος, τη διαίσθηση, την ευθυκρισία. Διαθέτει φαντασία και ισχυρό μαγνητισμό. Στο Σκορπιό αντιστοιχούν οι μύθοι της Άρτεμης και του Ωρίωνα, του Δία και του Φαέθωνα.

Το Ζώδιο Του Τοξότη

Θετικό ζώδιο. Ζώδιο της Φωτιάς.

Κυρίαρχος πλανήτης: Δίας.

Αντιπροσωπεύει την αισιοδοξία, τον ενθουσιασμό, την ειλικρίνεια, την τόλμη, την εξυπνάδα. Αγαπά την ελευθερία, και είναι αξιόπιστος. Στον Τοξότη αντιστοιχεί ο μύθος του Κένταυρου Χείρωνα. (μισός άνθρωπος – μισός άλογο).

 

 

Leave a Comment