Πώς να βρεις τον ιδανικό σύντροφο

vres-idaniko-syntrofo

Κοινοποίηση:

Η αγάπη αποτελείται από ισχυρά συναισθήματα που μας κάνουν να νιώθουμε ανασφάλεια και τρόμο, ή ευτυχία και ασφάλεια. Όλα εξαρτώνται από το πρόσωπο που ερωτευόμαστε. Όταν το ταίριασμα δεν είναι συμβατό, ο έρωτας είναι σαν να είμαστε στην κόλαση, όταν όμως είναι, τότε νιώθουμε την τελειότητα.

 

Είναι αρκετά δύσκολο να βρει κάποιος την τελειότητα, καθώς τα ιδανικά των περισσοτέρων ανθρώπων είναι μη ρεαλιστικά. Όμως υπάρχει σίγουρα κάποιο είδος «τελειότητας» και αν είστε τυχεροί και το πετύχετε, τότε τα πάντα μοιάζουν φυσικά και δεν υπάρχει καθόλου προσπάθεια.

 

Αν ονειρεύεστε να βρείτε τον κύριο τέλειο, οι παρακάτω συμβουλές θα σας βοηθήσουν στο ταξίδι σας.

zodia-zvdia-22

 

Ανακαλύψτε τι χρειάζεστε από έναν άντρα

Ίσως νομίζετε πως χρειάζεστε έναν ψηλό, μελαμψό και όμορφο πρίγκιπα για να σας σώσει από μία ζωή μοναξιάς και βασανιστηρίων, αλλά στην πραγματικότητα έχετε απλά αυτό το ιδανικό, πράγμα τελείως διαφορετικό. Αυτό που θέλετε δεν είναι το ίδιο με αυτό που χρειάζεστε. Και συνήθως αυτό που νομίζετε πως χρειάζεστε είναι και αυτό που θέλετε!

 

Το κόλπο είναι να ανακαλύψετε τι χρειάζεστε σε έναν άντρα για να βγάλετε τον καλύτερό σας εαυτό. Δεν έχει να κάνει με αυτά που μπορεί ο άντρας να σας δώσει, αλλά με το αν μπορεί να σας κάνει ευτυχισμένες επιτρέποντάς σας να είστε ο εαυτός σας, ανέμελες και απόλυτα χαλαρές. Όταν το ανακαλύψετε αυτό, δεν θα μπορείτε να σταματήσετε να λέτε στον άντρα πόσο πολύ τον αγαπάτε.

 

Έτσι, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να κοιτάξετε τον εαυτό σας και να καταλάβετε τι τύπος ανθρώπου είστε. Ποια είναι τα ενδιαφέροντα και οι συνήθειές σας; Πως σας αρέσει να ζείτε. Πότε και που νιώθετε ήρεμες, και ποιος στην ζωή σας κάνει να νιώθετε δημιουργικοί και ικανοί; Ένας άντρας που είναι συμβατός με τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σας είναι αυτός που θα σας κάνει ευτυχισμένες καθώς θα βγάλει στην επιφάνεια τον καλύτερό σας εαυτό και θα σας κάνει να νιώθετε όμορφα για τον εαυτό σας και τη σχέση σας.

 

Μερικά πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε:

  • Είστε διασκεδαστικά κορίτσια με αίσθηση του χιούμορ; Ή μήπως είστε σοβαρές και θεωρείτε πως το πιο σημαντικό πράγμα είναι η ειρήνη και η ισότιμη συνύπαρξη;
  • Απολαμβάνετε το φαγητό, ή μήπως σας δημιουργεί άγχος επειδή σκέφτεστε το βάρος σας; Σκεφτείτε για ποιο λόγο το βάρος σας δημιουργεί άγχος και τι είδους άντρας ταιριάζει δίπλα σας. Ίσως ένας υπερβολικά ευάρεστος άνθρωπος να είναι κακή επιρροή στους μακροχρόνιους στόχους σας, αν δεν είναι  υποστηρικτικός για παράδειγμα.
  • Που βλέπετε τον εαυτό σας σε 5-10 χρόνια;
  • Τι είδους μέλλον θέλετε; Ένα γεμάτο με παιδιά, κατοικίδια ή σαμπάνια;

 

Που να τον ψάξετε

Τώρα που έχετε μία καλή ιδέα για το ποιες είστε και τι ψάχνετε σε έναν σύντροφο, ήρθε η ώρα να σκεφτείτε μέρη που μπορείτε να γνωρίσετε ανθρώπους συμβατούς με εσάς.

 

Η πιο φανερή συμβουλή είναι να πηγαίνετε σε μέρη που σας ενδιαφέρουν με την ελπίδα να συναντήσετε κάποιον που έχει ίδια ενδιαφέροντα. Όμως, πρέπει να σκεφτείτε πέρα από τα συνηθισμένα.

 

Σκεφτείτε το ποιες είστε και τι θέλετε στο μέλλον, και ύστερα βρείτε τρόπους για να γνωρίσετε άντρες οι οποίοι ανήκουν σε αυτές τις κατηγορίες.

 

Πώς να καταλάβετε αν γνωρίσατε το σωστό

Το πιθανότερο είναι να μην μπορείτε να πείτε αμέσως αν είστε ή όχι συμβατοί. Αυτό που πρέπει να σκεφτείτε λογικά, είναι τι χρειάζεστε από έναν σύντροφο σε μακροχρόνια σχέση, και αυτά τα πράγματα θα σας δώσουν μία ξεκάθαρη οπτική, έτσι ώστε ο έρωτας να μην επηρεάσει τις αποφάσεις σας.

 

Συνήθως δεν έχουμε τον έλεγχο όταν ερωτευόμαστε, έτσι είναι σημαντικό να κατευθύνουμε τον εαυτό μας σωστά πριν γνωρίσουμε κάποιον και ερωτευτούμε, έτσι ώστε να αποφύγουμε τους άντρες που δημιουργούν αρνητικού είδους έρωτα.

 

Ποια είναι τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά ενός άντρα για εσάς;

Όλοι είμαστε διαφορετικοί, με διαφορετικές ανάγκες και γούστα, αλλά μπορεί να σας βοηθήσει αν διαβάζατε τι θεωρούν οι άλλες γυναίκες ελκυστικό πάνω στους άντρες. Ίσως ανακαλύψετε ένα χαρακτηριστικό που δεν του είχατε δώσει σημασία ποτέ, ή θα αρχίσετε να σκέφτεστε διαφορετικά εντελώς!