Ηλιακός Αριθμός 1

Σκεφτείτε οποιοδήποτε πεισματάρικο, ωμό άτομο στη ζωή σας και το πιθανότερο είναι πως έχει Ηλιακό αριθμό 1. Το 1 έχει την τάση να είναι απίστευτα κινητοποιημένο, με δυνατή θέληση και ικανότητα να τα καταφέρει ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις, χωρίς να δείξει σημάδια άγχους. Όμως, αυτό ισχύει μέχρι ένα σημείο διότι όταν φτάσει στα όριά του… προσέξτε. Αν και είναι από τους πιο δυνατούς πνευματικά αριθμούς, χρειάζεται αρκετό καιρό για να αναρρώσει από υπερβολικά δύσκολες καταστάσεις.

 

Ο ηλιακός αριθμός 1, τείνει να ζει στο παρόν. Όπως και η φύση του, ζει τη ζωή με το κεφάλι προς τα κάτω και σπάνια βλέπει αυτά που έρχονται. Κάτι σημαντικό που πρέπει να καταλάβει ο αριθμός 1, είναι να αναγνωρίζει την διακριτικότητα στη ζωή και να μην πιέζει καταστάσεις.

 

Ο Ηλιακός αριθμός 1, συνήθως πετυχαίνει στη ζωή έτσι πρέπει να συνειδητοποιήσει πόσο τυχερός είναι και πως έχει το καταπληκτικό δώρο του να μην δείχνει φόβο.

zodia-zvdia-22

 

Ο αριθμός 1 δεν είναι ο πιο μοναχικός αριθμός. Το 1 είναι απίστευτα παθιασμένο, αλλά όπως και η προσωπικότητά του, νιώθει την ανάγκη να έχει αυτός τον τελευταίο λόγο στη σχέση. Επίσης έχει την τάση να μην διαβάζει σωστά το σύντροφό του.

 

Συμβατότητα

1: Αυτοί οι δύο θα τα πάνε πολύ καλά καθώς είναι άμεσοι στον τρόπο που προσεγγίζουν τον ρομαντισμό.

 

2: Το 2 και το 1 τα πηγαίνουν καλά μεταξύ τους, καθώς μοιάζουν στον τρόπο που αντιμετωπίζουν την αλλαγή.

 

5: Το συγκεκριμένο ζευγάρι εξισορροπεί και δημιουργεί αρμονία.

 

7: Το 7 ταιριάζει απίστευτα με το 1, καθώς θα λάβει την απαραίτητη προσοχή που χρειάζεται από το σύντροφό του.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο ΗΛΙΑΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ