Ηλιακός αριθμός 3

Αν ο Ηλιακός σας αριθμός είναι το 3, τότε σκέφτεστε έξω από τα συνηθισμένα και είστε από τους πιο πρωτοποριακούς ανθρώπους. Αν γεννηθήκατε με τον αριθμό 3, τότε γελάτε όταν αντιμετωπίζετε προβλήματα καθώς τα λύνετε δημιουργικά και εύκολα.

 

Ο αριθμός 3 είναι ανέμελος και δεν χάνει ποτέ την αίσθηση του χιούμορ. Κρατά τα πράγματα ενδιαφέροντα με την αισιοδοξία και τη γοητεία του. Γνωρίζοντας αυτό, να περιμένετε το 3 να πετύχει όταν αντιμετωπίζει ακόμα και το πιο δύσκολο εμπόδιο. Χειρίζεται τις καταστάσεις με σχετική άνεση εκπλήσσοντας τους πάντες γύρω του… ακόμα και τον ίδιο του τον εαυτό.

 

Ένα μάθημα που πρέπει να πάρει ο ηλιακός αριθμός 3 είναι πως πρέπει να συγκεντρώνεται. Επειδή η φύση του είναι παιδική, το 3 τείνει να πετάει από τη μία περιπέτεια στην άλλη, όπως ακριβώς κάνει ένας Δίδυμος, και ακόμα χειρότερα. Τα μισοτελειωμένα πρότζεκτ, οι κενές υποσχέσεις και τα ανολοκλήρωτα όνειρα είναι κοινά προβλήματα κάποιου που έχει ηλιακό αριθμό 3.

zodia-zvdia-22

 

Όσον αφορά τον έρωτα, το 3 είναι αρκετά βαθύ. Ωστόσο, αυτά τα έντονα συναισθήματα συνοδεύονται από ρηχές πράξεις. Ο αριθμός 3 προσεγγίζει την αλλαγή με προσοχή –ειδικά στις σχέσεις –εκτός αν γνωρίζει πως η σχέση θα κάνει την πορεία της γρήγορα. Το 3 γενικά τρομάζει στην πιθανότητα μίας μακροχρόνιας σχέσης. Θέλετε να δεσμευτείτε με ένα 3; Εξοπλιστείτε με άφθονη υπομονή!

 

Συμβατότητα

 

1: Αυτός ο ηλιακός αριθμός τα πηγαίνει καλά με το νούμερο 3, καθώς μπορεί να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε κατάσταση δημιουργήσει ο σύντροφος.

 

3: Αυτός ο συνδυασμός μπορεί να οδηγήσει σε μαγικές στιγμές.

 

5: Ο αριθμός 5 είναι ιδιαίτερα υπομονετικός έτσι μπορεί να χειριστεί τον αριθμό 3.

 

7: Η σχέση εδώ θα θριαμβεύσει διότι μόλις ερωτευτούν… τίποτα δεν θα μπορεί να τους χωρίσει.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο ΗΛΙΑΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ