Ηλιακός Αριθμός 5

iliakos-arithmos-5

Πολλοί Ηλιακοί Αριθμοί παλεύουν με την ιδέα της αλλαγής… όχι όμως το πέντε. Όχι μόνο αντιμετωπίζουν τις αλλαγές πολύ αλλά θριαμβεύουν κιόλας. Οι δυναμικοί, κοινωνικοί και κατά κάποιο λόγο χαώδεις άνθρωποι με ηλιακό αριθμό 5, απολαμβάνουν την παρέα των άλλων και σπάνια διατηρούν μία συνηθισμένη καθημερινότητα. Η ζωή είναι περιπέτεια για αυτούς… έτσι γιατί να κάνουν κάτι δύο φορές.

 

Εξαιτίας όλης αυτής της ενέργειας που έχει ο ηλιακός αριθμός 5, τείνει να υπάρχει έλλειψη σταθερότητας και υπευθυνότητας. Θέλει να διασκεδάζει συνέχεια και να μην ανησυχεί για τίποτα. Ωστόσο, τα πεντάρια, ξέρουν πώς να διοχετεύουν την ενέργειά τους σε μακροχρόνιους στόχους.

 

Όσον αφορά τον έρωτα, οι άνθρωποι με ηλιακό αριθμό 5 είναι οι πιο αισθησιακοί και παθιασμένοι από όλους τους αριθμούς. Και βγάζει απόλυτο νόημα. Εφαρμόζουν την συμπεριφορά του τύπου «δοκίμασε τα πάντα μια φορά» όχι μόνο στη ζωή τους, αλλά και στη σχέση τους.

zodia-zvdia-22

 

Οι άνθρωποι με ηλιακό αριθμό 5 είναι απίστευτα πιστοί… μέχρι αηδίας. Και ενώ τους παίρνει αρκετό χρόνο να κατασταλάξουν και να δημιουργήσουν μία μακροχρόνια σχέση, από τη στιγμή που θα ξεκινήσουν, μένουν εκεί.

 

Αν ξεκινήσετε μία σχέση με έναν αριθμό 5, μην προσπαθήσετε να θέσετε όρια πάνω του… αν τον αγαπάτε, αφήστε τον ελεύθερο. Αποδεχτείτε την περιπετειώδη του πλευρά και θα βιώσετε μία υπέροχη διαδρομή.

 

Συμβατότητα

 

1: Αυτοί οι δύο ταιριάζουν, καθώς ο αριθμός 5 δείχνει απίστευτο σεβασμό στο σύντροφό του… πράγμα που ο αριθμός 1 παίρνει αρκετά στα σοβαρά.

 

3: Το 3 και το 5 ταιριάζουν επειδή είναι και  οι δύο αρκετά αισιόδοξοι.

 

5: Ο λόγος που αυτοί οι δύο θα είναι μαζί, είναι επειδή και οι δύο αποτελούν τη ψυχή του πάρτι.

 

6: Τα πράγματα θα πάνε καλά για αυτού καθώς αυτοί οι δύο Ηλιακοί αριθμοί, είναι γνωστοί σαν καρδιοκατακτητές.

 

7: Το 7 και το 5 τα πηγαίνουν αρκετά καλά, καθώς ύστερα από την συζήτηση οποιουδήποτε θέματος, ο δεσμός τους ενισχύεται.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο ΗΛΙΑΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ