Ηλιακός Αριθμός 2

Ο καλύτερος τρόπος για να περιγράψουμε τον ηλιακό αριθμό 2, είναι να σκεφτούμε μία ζυγαριά. Όταν πρέπει να πάρει κάποια απόφαση, το 2 θα ζυγίσει όλες τις επιλογές με προσοχή, σκεπτόμενος τις μακροχρόνιες και άμεσες επιρροές. Εξαιτίας αυτού του χαρακτηριστικού, είναι λογικό ο ηλιακός αριθμός 2 θέλει να δρα στο παρασκήνιο –αποφεύγοντας την άμεση αντιμετώπιση όσο περισσότερο γίνεται.

 

Το 2 κατέχει απίστευτο ένστικτο και πολλές φορές έχει ψυχικές ικανότητες. Έχει την ικανότητα να βλέπει τις αλλαγές να έρχονται καθώς και να προβλέπει προβλήματα. Ωστόσο, η χρήση του πνεύματός τους έχει ένα αρνητικό. Συχνά, εκμεταλλεύεται τους άλλους ή χρησιμοποιεί το ένστικτό του για να πείσει κάποιον να κάνει κάτι που θα το μετανιώσει αργότερα.

 

Είναι πολύ εύκολο να πιεστεί ένας άνθρωπος με ηλιακό αριθμό 2. Όμως, μόλις η πίεση σταματήσει, καταφέρνει και σηκώνεται όρθιος πιο γρήγορα από κάθε άλλο αριθμό. Και εξαιτίας αυτού του χαρακτηριστικού, είναι αρκετά ευαίσθητος.

zodia-zvdia-22

 

Σαν σύντροφος, ο αριθμός 2 είναι ευαίσθητος και ρομαντικός –πρέπει να του φέρονται σαν θησαυρό. Αν και οι άνθρωποι με ηλιακό αριθμό 2 είναι γενικά ευάλωτοι, όταν έχουν πρόβλημα με τον σύντροφό του, τα συναισθήματα διπλασιάζονται. Έχουν την τάση να γίνονται αμυντικοί στις σχέσεις και σπάνια κάνουν πίσω όσον αφορά τον συμβιβασμό.

 

Αν έχετε σχέση με έναν άνθρωπο που έχει ηλιακό αριθμό 2, ετοιμαστείτε να είστε εσείς το νούμερο 1, καθώς θα βάλει τις ανάγκες σας πρώτες και στη ζωή και στον έρωτα. Ωστόσο, προσέξτε να μην το παρακάνετε, διότι θα πληρώσετε το τίμημα.

 

Συμβατότητα

 

1: Το 1 και το 2 τείνουν να ταιριάζουν καθώς το 1 στη σχέση προστατεύει  και φροντίζει το νούμερο 2.

 

5: Το 2 και το 5 τα πηγαίνουν αρκετά καλά, διότι μοιράζονται το ίδιο πάθος.

 

6: Τα πράγματα είναι αρκετά καλά καθώς είναι και οι δύο υπομονετικοί και δουλεύουν σταθερά για να φτάσουν τους στόχους τους.

 

8: Τα πηγαίνουν καλά διότι το πνευματώδες 2 είναι ο μοναδικός ηλιακός αριθμός που μπορεί να καταλάβει τι ακριβώς χρειάζεται ο αριθμός 8 σε μία σχέση… ούτε το 8 δεν ξέρει!

 

9: Το ζευγάρι αυτό θα δημιουργήσει μία χαρούμενη σχέση, διότι όταν καταφέρει κάποιον να ξεπεράσει το καβούκι του 9, τότε εκείνο δείχνει τη στοργή και τη φροντίδα του στη σχέση.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο ΗΛΙΑΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ