Ημερήσιες Προβλέψεις Δευτέρα 16/12/2013

erwtikes

Κοινοποίηση:

Κριός

Ίσως είστε έντονα αισιόδοξοι σήμερα, καθώς ο Δίας σας δίνει την ενέργειά του. Ακόμα και αν αντιμετωπίσετε δύσκολες καταστάσεις, θα βρείτε κάτι θετικό για να επικεντρωθείτε. Όμως μην υπερβάλετε καθώς θα αγνοήσετε μία σημαντική αλήθεια που βρίσκεται ακριβώς μπροστά σας. Αντί για αυτό, δημιουργήστε μία ρεαλιστική στρατηγική για τους επόμενους μήνες και επικεντρωθείτε στην ολοκλήρωση των στόχων σας. Η αποφασιστικότητα και η σκληρή δουλειά μπορούν να κάνουν τα όνειρά σας πραγματικότητα.

 

Ταύρος

zodia-zvdia-22

Νέες προοπτικές συνεχίζουν να διευρύνουν  την κατανόηση του κόσμου έξω από τη πόρτα σας. Θα βιώσετε ένα ταξίδι μέσα στο μυαλό σας, για αυτό εκμεταλλευτείτε οποιαδήποτε ευκαιρία μπορείτε για να μάθετε περισσότερα όσο ταξιδεύετε. Εξερευνήστε τα ενδιαφέροντά σας στην θρησκεία, την φιλοσοφία ή τη μεταφυσική, ακόμα και αν συνήθως σας απασχολούν πράγματα της καθημερινότητας. Βάλτε την έμπνευσή σας να δουλέψει κάνοντας ό, τι καλύτερο μπορείτε για να ανακαλύψετε τα μυστικά του σύμπαντος.

 

Δίδυμοι

Οι διαθέσεις σας θα είναι ανεξέλεγκτες σήμερα, με αποτέλεσμα να δράσετε χωρίς σκέψη. Συνήθως είστε αυτοί που δίνετε κίνητρα στους άλλους, αλλά τα πράγματα θα αλλάξουν για τις επόμενες εβδομάδες καθώς οι συνεργάτες σας θα σας ωθήσουν σε πράξεις. Δεν θα μπορέσετε να γλιτώσετε χωρίς να συνεργαστείτε, για αυτό χρησιμοποιείστε αυτό το χρόνο για να δράσετε με πρωτότυπη σκέψη αντί να περιμένετε μέχρι να είναι πολύ αργά. Είναι εντάξει να πάρετε κάποιο ρίσκο, αλλά θα είναι πιο παραγωγικό να αφήσετε τους άλλους να σας οδηγήσουν.

 

Καρκίνος

Οι μεγάλες σας ιδέες ίσως να μην λύσουν ένα επαγγελματικό ζήτημα, αλλά θα σας βοηθήσουν να σκεφτείτε σε γενικευμένο επίπεδο. Ίσως προσπαθήσετε να θάψετε τα συναισθήματά σας έτσι ώστε να δράσετε, αλλά θα κινηθείτε τόσο γρήγορα που θα το παρακάνετε. Μην αφήσετε τον παρορμητισμό να σας οδηγήσει σε συμφωνίες που περιορίζουν το εύρος των επιλογών σας, αλλιώς θα νιώσετε κολλημένοι μέχρι το τέλος του χρόνου. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας.

 

Λέων

Θα λάβετε μία απίστευτη ώθηση ενέργειας σήμερα με τον Ερμή να βρίσκεται στον 5ο Οίκο σας. Ωστόσο, είναι δική σας η απόφαση για το πώς θα χρησιμοποιήσετε αυτή σας την έμπνευση. Τα καλά νέα είναι πως μπορείτε να εκμεταλλευτείτε και τους δύο κόσμους, εφαρμόζοντας το παιχνιδιάρικο πνεύμα σας με αυθόρμητο τρόπο είτε είστε στη δουλειά είτε στο σπίτι. Ό, τι και να κάνετε, μην χαραμίσετε αυτή τη μαγική στιγμή.

 

Παρθένος

Η πρώτη σας ανησυχία για τις επόμενες εβδομάδες ίσως περιλαμβάνει το να βρείτε το σωστό συνδυασμό ενθουσιασμού και περιορισμού καθώς θα είστε ανάμεσα στο να προχωρήσετε με τις επαγγελματικές σας ιδέες και στο να αποδράσετε μέσα στην ασφάλεια της φωλιάς σας. Η καλύτερη στρατηγική είναι να αποφύγετε μία τελική απόφαση για λίγο. Αφήστε την εσωτερική διαμάχη να σας εμπνεύσει να φανταστείτε νέες πιθανότητες, ακόμα και αν οι καταστάσεις συνεχίζουν να σας επιβραδύνουν.

 

Διαβάστε εδώ Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Δευτέρα 16/12/2013

 

Ζυγός

Ίσως υπάρχει μία μεγάλη πνευματική ενέργεια πάνω σας καθώς ψάχνετε για μακροχρόνιες λύσεις στα προβλήματά σας. Όμως μην χαραμίσετε μία υπέροχη ευκαιρία με το να μείνετε στο κεφάλι σας. Τώρα που είστε σε αυτή τη κατάσταση, κάντε κάτι για αυτό και ξεκινήστε μία τολμηρή κίνηση. Μην αναρωτιέστε αν έχετε πάρει τη σωστή απόφαση ή όχι. Οποιαδήποτε κίνηση είναι καλύτερη από το να περιμένετε τη κατάλληλη στιγμή. Στη βράση κολλάει το σίδερο.

 

Σκορπιός

Η οικονομική σας ασφάλεια θα είναι πολύ σημαντική για εσάς και θα μπείτε στον πειρασμό να αγνοήσετε τα ερωτικά σας για να διαχειριστείτε τα επαγγελματικά σας. Φυσικά γνωρίζετε πως η σιωπή δεν θα κρατήσει για πάντα, έτσι απλά προσπαθείτε να καθυστερήσετε το αναπόφευκτο. Αν και η αυτοπεποίθησή σας θα είναι μειωμένη σήμερα, μπορείτε να της δώσετε ώθηση αντιμετωπίζοντας τους φόβους σας και καθοδηγώντας τις πράξεις σας με βάση τη καρδιά σας.

 

Τοξότης

Το πάρτι ξεκινά με τον Δία να απλώνει τη καλή του διάθεση παντού. Ίσως νιώσετε φορτισμένοι με μία ενεργητική δύναμη που θα σας επιτρέψει να απολαύσετε οτιδήποτε τραβά τη προσοχή σας. Δυστυχώς, ο ενθουσιασμός σας αυτός θα κατακλύσει τους μακροχρόνιους στόχους σας. Προσέξτε να μην πείτε ναι πολύ γρήγορα, ακόμα και αν είστε περισσότερο από έτοιμοι για οτιδήποτε συμβεί μετά. Λίγη προσοχή θα αυξήσει τις πιθανότητες επιτυχίας.

 

Αιγόκερως

Σήμερα είναι απαραίτητο να μην αφήσετε τα συναισθήματά σας να συσσωρευτούν μέσα σας καθώς θα μιλήσετε για τις προθέσεις σας ακόμα και αν δεν εκφράσετε αυτό που βρίσκεται στο μυαλό σας. Το να πάρετε την ευθύνη για τις ανάγκες σας είναι περισσότερο αξιοθαύμαστο από το να παίζετε το θύμα. Οι φιλοδοξίες σας είναι τιμητικές, αλλά οι καταστάσεις θα πάρουν άσχημη τροπή αν δεν είστε έτοιμοι να μιλήσετε για τα συναισθήματά σας. Ευτυχώς, η ακεραιότητά σας θα σας βοηθήσει απίστευτα.

 

Υδροχόος

Θα εκπλαγείτε με όλες τις αλλαγές στη ζωή σας. Το πρόγραμμά σας συνεχίζει να γεμίζει με τον Ερμή να ενεργοποιεί τον 11ο Οίκο σας. Απολαύστε την ενεργητική αυτή αλλαγή γεμίζοντας το πρόγραμμά σας με συναρπαστικές δραστηριότητες, αλλά να θυμάστε πως μπορείτε να απορρίψετε μία πρόσκληση αν δεν έχετε τη διάθεση. Θα υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες για διασκέδαση αυτή τη περίοδο.

 

Ιχθύες

Αν και είστε ιδιωτικά άτομα, τώρα έχετε την ευκαιρία να δείξετε στον κόσμο πόσο καλά μπορείτε να παίξετε με τους άλλους. Ίσως είστε περισσότερο φιλόδοξοι σήμερα, αλλά δεν είστε σίγουροι για το πώς να εφαρμόσετε τις προσπάθειές σας. Μην ανησυχείτε για την ολοκλήρωση ενός καινούριου σχεδίου, καθώς η μεγαλύτερή σας δύναμη είναι η ικανότητα να βρίσκετε το δρόμο σας στην πορεία. Να έχετε πίστη στην διαδικασία της συνεργασίας και θα μπορέσετε να κάνετε θετικές αλλαγές στη ζωή σας.