Ημερήσιες Προβλέψεις Κυριακή 15/12/2013

zwdia-surreal

Κοινοποίηση:

Κριός

Θα νιώσετε περισσότερο αισιόδοξοι για το μέλλον σήμερα, ακόμα και αν δεν μπορέσετε να λύσετε όλα σας τα προβλήματα. Η αυτοπεποίθησή σας που ανεβαίνει, υποστηρίζεται από τους συνεργάτες και τους φίλους που έχουν ενθουσιαστεί με τις ιδέες σας. Αν και κάτι σας λείπει, προσπαθήστε να μην κάνετε μεγάλες αλλαγές στα σχέδιά σας. Διατηρήστε τη πορεία σας για καλύτερα αποτελέσματα.

 

Ταύρος

zodia-zvdia-22

Θα είναι πολύ δύσκολο σήμερα να δώσετε βάση στα πιο σημαντικά γεγονότα, ακόμα και αν προσπαθήσετε να επικεντρωθείτε σε ένα μόνο πράγμα. Ωστόσο, κάποιος ή κάτι μπορεί να εμφανιστεί μπροστά σας και να σας τραβήξει όλη την ενέργεια χωρίς να το καταλάβετε. Ίσως να μην μπορέσετε να σταματήσετε το μυαλό σας από το να ονειρεύεται, αλλά συνειδητά θα επιστρέψετε στην πραγματικότητα προτού κάνετε κάποιο λάθος. Ελέγξτε τις σκέψεις σας για να βελτιώσετε τις πιθανότητες για επιτυχία.

 

Δίδυμοι

Εδώ και καιρό σκέφτεστε μία αλλαγή στη πορεία σας, και τώρα ήρθε η στιγμή να κάνετε τη μεγάλη σας κίνηση. Ίσως σκέφτεστε πως μία μικρή ρύθμιση είναι το μόνο που χρειάζεστε, αλλά ένα γεγονός σήμερα θα αποκτήσει τεράστια σημασία. Μην κάνετε επιλογές βασιζόμενοι σε καπρίτσια της στιγμής. Σκεφτείτε προσεκτικά τις επιλογές σας και επιλέξτε εκείνη που θα σας οδηγήσει πιο μακριά.

 

Καρκίνος

Οι φίλοι θα σας εκνευρίσουν σήμερα, ειδικά αν φαίνονται αποφασισμένοι να κάνουν τα πράγματα με το δικό τους τρόπο. Δεν μπορείτε να μαντέψετε πως θα συμπεριφερθούν για αυτό παραμείνετε έτσι όσο αντιμετωπίζετε τέτοιου είδους καταστάσεις. Μην δείξετε στους άλλους τα λάθη τους. Όλοι πρέπει κάποια στιγμή να πάρουν το μάθημά τους. Εντωμεταξύ, φροντίστε τα δικά σας θέματα χωρίς να ανησυχείτε για τους υπόλοιπους. Αντί να λέτε στους άλλους τι να κάνουν, δώστε το καλό παράδειγμα.

 

Λέων

Θα είναι διασκεδαστικό να έρθετε σε επαφή με τους φίλους σας σε μία κοινωνική κατάσταση σήμερα, και θα μπορέσετε να εκφράσετε την παιχνιδιάρική σας πλευρά. Όμως, θα μπείτε στον πειρασμό να το παρακάνετε. Αντί να σπαταλήσετε συνειδητά την σωματική σας ενέργεια σε απολαύσεις της στιγμής, δώστε προσοχή στην κατεύθυνση που σας δείχνουν οι αλληλεπιδράσεις σας. Πάρτε έξυπνες αποφάσεις βασιζόμενοι στο πως θέλετε να εξελιχθεί η μέρα σας. Θα νιώσετε καλύτερα με τα αποτελέσματα αν πάρετε τον έλεγχο της μοίρας σας.

 

Παρθένος

Οι σκέψεις σας θα επικεντρωθούν σε αποφάσεις που πρέπει να πάρετε στον επαγγελματικό τομέα την επόμενη εβδομάδα, αλλά και πάλι μπορείτε να δείτε πως υπάρχουν δύο αντίθετες λύσεις στο πρόβλημά σας. Είναι δύσκολο να διαλέξετε, καθώς και τα δύο θα έχουν εμφανή πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Ωστόσο, σύντομα θα χρειαστεί να κάνετε την επιλογή, για αυτό σημειώστε τα υπέρ και τα κατά της κάθε κατάστασης και διαλέξτε με προσοχή. Ευτυχώς, δεν υπάρχουν λάθος απαντήσεις αν πάρετε το χρόνο να που χρειάζεστε για να βάλετε το αναλυτικό μυαλό σας να δουλέψει.

 

Ζυγός

Έχετε πολλές ενδιαφέρουσες ιδέες σήμερα, αλλά θα δυσκολευτείτε να επικεντρωθείτε σε ένα συγκεκριμένο σενάριο. Θέλετε να εξερευνήσετε την ποικιλία των επιλογών για να αποφασίσετε για το μέλλον σας, χωρίς να περιοριστείτε από κάποια συγκεκριμένη. Ευτυχώς, δεν υπάρχει λόγος να στενέψετε τη σκέψη σας από τώρα. Απολαύστε τις πιθανότητες και αφήστε τις μεγάλες ερωτήσεις για μία άλλη μέρα.

 

Σκορπιός

Συχνά είστε έτοιμοι να φτάσετε στο επίκεντρο περίπλοκων καταστάσεων έτσι ώστε να ανακαλύψετε την θαμμένη αλήθεια. Όμως σήμερα ίσως προσπαθήσετε να αποφύγετε την έξτρα συναισθηματική ένταση, αποφεύγοντας ένα σημαντικό ζήτημα. Ακόμα και αν νιώθετε απομονωμένοι, δεν χρειάζεται να λύσετε το κάθε μυστήριο σήμερα μόνο και μόνο για να κερδίσετε την έγκριση και την αποδοχή των άλλων. Δώστε στον εαυτό σας την άδεια να ακολουθήσει τα γεγονότα μέχρι να δείτε που θα σας οδηγήσουν.

 

Τοξότης

Σήμερα τα πάντα θα πηγαίνουν πολύ γρήγορα. Ίσως προσπαθήσετε να επιβραδύνετε τους γύρω σας, ξεκινώντας φιλοσοφικές συζητήσεις μαζί τους, αλλά οι συνεργάτες σας θα είναι το ίδιο σκεπτικοί. Ίσως είναι πιο εύκολο να αποσυρθείτε αντί να προσπαθήσετε να ελέγξετε όλα όσα συμβαίνουν γύρω σας. Δεν είναι κακό να πάρετε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας. Επανασυνδεθείτε με τον εσωτερικό σας εαυτό για να αναζωογονήσετε την ενέργειά σας, έτσι ώστε να συγχρονιστείτε με τον ξέφρενο ρυθμό της εποχής.

 

Αιγόκερως

Σήμερα υπάρχει περίπτωση να αυξηθεί το άγχος σας, καθώς θα χάσετε για λίγο τον έλεγχο του προγράμματός σας. Θέστε προτεραιότητες για να αντεπεξέλθετε, καθώς πρέπει να καταλάβετε πως δεν μπορείτε να κάνετε όλα αυτά που σας ζητούν σε μία μέρα. Το να αφήνετε μία δουλειά στη μέση μπορεί να σας φαίνεται άσχημο στην αρχή, αλλά είναι ο καλύτερος τρόπος για να διαχειριστείτε τις δυσκολίες. Να είστε καλοί με τον εαυτό σας και να θυμάστε πως είστε άνθρωποι.

 

Υδροχόος

Σήμερα θα ξεχειλίζετε από ενέργεια και το πνεύμα σας θα βελτιώσει τα πάντα γύρω σας. Θα έχετε την ικανότητα να απολαύσετε με τη ψυχή σας καταστάσεις και ταυτόχρονα να τακτοποιείτε τις υποχρεώσεις σας, αλλά θα είστε περισσότερο πολυάσχολοι από ότι συνήθως. Είναι πειρασμός να αναλάβετε περισσότερα από όσα μπορείτε να διευθετήσετε, αλλά είναι καλύτερη ιδέα να μην χάσετε τον έλεγχο. Αν δεν τρέχετε πέρα δώθε χωρίς λόγο θα μπορέσετε να καταφέρετε περισσότερα από όσα νομίζετε.

 

Ιχθύες

Θα εκπλαγείτε από τα πόσα πράγματα μπορείτε να κάνετε σήμερα, ακόμα και αν βρίσκεστε ασφαλείς μέσα στο σπίτι σας. Η επίσκεψη της Σελήνης στον 4ο Οίκο σας εντείνει την ανάγκη σας να αποδράσετε από τον γρήγορο ρυθμό της μοντέρνας ζωής. Απολαύστε τους περισπασμούς αντί να προσπαθείτε να τους αγνοήσετε. Θα έχετε περισσότερο χρόνο για χαλάρωση την επόμενη εβδομάδα που θα έχετε τελειώσει τις δουλειές σας.