Ημερήσιες Προβλέψεις Κυριακή 16/3/2014

imerisies-16314-ζωδια-zwdia

Κοινοποίηση:

Κριός

Η έλλειψη υπομονής θα επηρεάσει τα σχέδιά σας σήμερα. Θα έχετε καλές προθέσεις με την Πανσέληνο στο ζώδιο της Παρθένου να φωτίζει τον 6ο Οίκο σας, εντείνοντας την επιθυμία σας να τακτοποιήσετε τις υποχρεώσεις σας. Όμως η βαρεμάρα θα ξεκινήσει σύντομα καθώς ο Ήλιος θα εκνευρίσει τον δραστικό Άρη. Ωστόσο, δεν είναι καλή στιγμή να αφήσετε πίσω το σχέδιό σας, ακόμα και αν δυσκολεύεστε να αφήσετε στην άκρη τα όνειρά σας για απόδραση. Μπορείτε να εξερευνήσετε τρόπους για να απελευθερωθείτε, μόλις οι υποχρεώσεις σας είναι καλυμμένες.

 

Ταύρος

zodia-zvdia-22

Ο ρόλος του αθεράπευτου ρομαντικού, θα είναι ο καταλύτης της χημείας σε μία υπάρχουσα σχέση σήμερα, ή αν ψάχνετε για κάποια καινούρια, τώρα που η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου φωτίζει τον 5ο Οίκο σας. Ωστόσο, μία υπερβολικά αναλυτική προσέγγιση θα σας αποτρέψει από το να φτάσετε τον στόχο σας. Μην υποθέσετε πως γνωρίζετε τον καλύτερο τρόπο για να φτάσετε στην ευτυχία. Η θέλησή σας να αλλάξετε ταχύτητα θα σας βοηθήσει να βολέψετε τις απαιτήσεις των αλλαγών.

 

Δίδυμοι

Συνήθως δίνετε υποσχέσεις με την πρόθεση να τις τηρήσετε, αλά σήμερα η ημέρα δεν θα είναι φυσιολογική. Τα συναισθήματά σας θα έρθουν σε αντίθεση με τις προσδοκίες των άλλων καθώς η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου πλημμυρίζει τον 4ο Οίκο σας. Κάτι δεν θα εξελιχθεί έτσι όπως το έχετε σχεδιάσει, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να δώσετε εξηγήσεις. Όμως, αντί να προσπαθήσετε να δώσετε λογική στις αντιδράσεις σας, επικεντρωθείτε στην βελτίωση της κατάστασης. Να είστε πρακτικοί αφήνοντας τις φιλοσοφικές αναλύσεις για κάποια άλλη μέρα.

 

Καρκίνος

Οι μακροχρόνιοι στόχοι σας θα αλλάξουν σήμερα, αφήνοντάς σας γεμάτους με αβεβαιότητα πλησιάζοντας την επόμενη εβδομάδα. Η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου και στον 3ο Οίκο σας, γεμίζει την μέρα σας με τόσους πολλούς περισπασμούς, που θα είναι δύσκολο να ακολουθήσετε τις δεσμεύσεις σας. Ωστόσο, η αλλαγή του προγράμματός σας δεν αξίζει το άγχος, Κάντε αυτά που έχετε υποσχεθεί, όσο καλύτερα μπορείτε. Εντωμεταξύ, πείτε στους άλλους αυτά που σκέφτεστε. Μοιραστείτε τις σκέψεις σας και θα ταρακουνήσετε την δυναμική με τέτοιο τρόπο που θα μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά.

 

Λέων

Θα είστε αρκετά σκληροί με τον εαυτό σας σήμερα, ακόμα και αν λάβετε συναισθηματική υποστήριξη από τους άλλους μέσα από λόγια και θαυμασμό. Και πάλι, θα μπείτε στον πειρασμό να αγνοήσετε την αισιοδοξία των άλλων καθώς η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου, καταλαμβάνει τον 2ο Οίκο σας, επιταχύνοντας μία κρίση αν ξεκινήσετε να αμφισβητείτε τις ίδιες σας τις υποθέσεις. Μην κάνετε τα πράγματα πιο δύσκολα από όσο είναι ήδη. Απλά εφαρμόστε την καλύτερη στρατηγική, βασιζόμενη στην εποικοδομητική κριτική των άλλων. Για αλλαγή, ακολουθήστε τις οδηγίες κάποιου άλλου και η αυτοπεποίθησή σας θα επιστρέψει πριν το καταλάβετε.

 

Παρθένος

Ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να λειτουργήσετε με τόση έντονη ενέργεια γύρω σας σήμερα, θα αποτελέσει μυστήριο, αλλά η ικανοποίησή σας εξαρτάται από το αν θα βρείτε λογικές λύσεις στα προβλήματά σας. Η σημερινή Πανσέληνος στο ζώδιό σας θα επηρεάσει την αναλυτική σας προσέγγιση με κύματα υποκειμενικών συναισθημάτων. Όπως και να έχει, μην πιέσετε καμία κατάσταση. Όταν οι άλλοι δουν τις επιδόσεις σας υπό πίεση, θα συνεχίσουν να σας υποστηρίζουν, είτε ζητήσετε είτε όχι τη βοήθειά τους.

 

Ζυγός

Σήμερα ίσως χάσετε το θάρρος σας επειδή δεν έχετε κάποιο σχέδιο για να βγάλετε από πάνω σας την αρνητική ενέργεια. Θέλετε να ξεκινήσετε από την αρχή, αλλά θα δυσκολευτείτε να μιλήσετε για τις ανησυχίες σας, καθώς η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου λάμπει στον 12ο Οίκο σας. Όσο περισσότερο προσπαθήσετε να εκφράσετε τα θαμμένα συναισθήματά σας, τόσο λιγότερο νόημα θα έχουν αυτά που λέτε. Μην προσπαθήσετε υπερβολικά. Χαλαρώστε και αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν φυσικά. Υιοθετήστε μία στάση ευγνωμοσύνης. Η ευτυχία σας είναι πολύ κοντά.

 

Σκορπιός

Νιώθετε πνευματικά ανανεωμένοι και ελπίζετε να ακολουθήσετε τη πιο γρήγορη διαδρομή για την επιτυχία. Ωστόσο, η σκληρή δουλειά είναι ακόμα ο πιο αξιόπιστος τρόπος να πάρετε αυτά που θέλετε. Η σημερινή Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου, φωτίζει τον 11ο Οίκο σας και ενεργοποιεί τα όνειρά σας. Ξεχάστε τις ιδιοφυείς ιδέες και τους γρήγορους δρόμους. Μείνετε στις δοκιμασμένες μεθόδους αν θέλετε να μεγιστοποιήσετε τις πιθανότητές σας.

 

Τοξότης

Αν και βλέπετε τον εαυτό σας σαν υποκινητή σήμερα, ίσως να μην δημιουργείτε τόσα προβλήματα όσα νομίζετε. Η Πανσέληνος στο γήινο ζώδιο της Παρθένου, λαμβάνει χώρα στον 10ο Οίκο σας, δίνοντάς σας την δύναμη να κάνετε μία δήλωση βασιζόμενοι στην νέα προσέγγιση που έχετε βρει στη ζωή. Δεν σας ενδιαφέρει να κάνετε τα πράγματα άνω κάτω. Θέλετε απλά να κάνετε σταθερή πρόοδο και να φτάσετε τους στόχους σας. Η αποφασιστικότητά σας θα εμπνεύσει τους άλλους.

 

Αιγόκερως

Αφήστε στην άκρη τα μη πρακτικά όνειρα για ταξίδια στον κόσμο, τώρα που η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου φωτίζει τον 9ο Οίκο σας. Ευτυχώς, θα μπορέσετε να επικεντρωθείτε στην εργασία σας και να προσπαθήσετε συνειδητά να ολοκληρώσετε τις δουλειές σας νωρίς. Αντί να ταξιδέψετε σε μία ξένη χώρα, προσπαθήστε να μελετήσετε την κουλτούρα της ή να μάθετε τη γλώσσα της. Θα ανακαλύψετε πως υπάρχουν πολλοί και δημιουργικοί τρόποι για να τροφοδοτήσετε την φαντασία σας.

 

Υδροχόος

Μία κακή αλληλεπίδραση με κάποιον που δεν έχει τις καλύτερες προθέσεις, θα έχει τη βάσεις τις στο φόβο. Η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου και στον 8ο Οίκο σας, θα σας κάνει να φοβηθείτε πως οι άλλοι προσπαθούν να σας ελέγξουν, για λόγους που εσείς δεν μπορείτε να καταλάβετε. Ευτυχώς, οι ανησυχίες σας θα εξαφανιστούν γρήγορα, αλλά για το δικό σας καλό μην το εξερευνήσετε περισσότερο. Προσέξτε τις διαπραγματεύσεις. Να θυμάστε πως η έλλειψη οριστικότητας δεν θα σας επιβραδύνει απαραίτητα στην πορεία.

 

Ιχθύες

Αποτελείτε μέρος ενός μεγαλύτερου συνόλου, καθώς η ομάδα είναι πιο σημαντική από την ατομικότητα. Η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου, φωτίζει στον 7ο Οίκο σας και δείχνει τις ευαισθησίες σας παντού. Πρέπει να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας εκφράζοντας την ατομικότητά σας. Ωστόσο, ίσως χρειαστεί ταυτόχρονα να παραμείνετε συνδεδεμένοι με το πνεύμα που ρέει μέσα σε όλους. Το κλειδί για την επιτυχία είναι να βρείτε μία μέση λύση εφαρμόζοντας κάποιο μέτρο σε οτιδήποτε και αν κάνετε.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 16/3/2014

16/4/2014: ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥ