Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 20/12/2013

zwdia-astrologos

Κοινοποίηση:

Κριός

Η αυτοπεποίθησή σας θα είναι αυξημένη σήμερα, αλλά ο ενθουσιασμός σας ίσως δημιουργήσει προβλήματα αν δεν αφιερώσετε χρόνο στο να ακούσετε αυτά που σας λένε οι άλλοι. Θα μπείτε στον πειρασμό να αγνοήσετε ένα σημαντικό κομμάτι πληροφοριών που θα γυρίσει πίσω για να σας στοιχειώσει αργότερα, κοστίζοντας χρόνο και χρήμα. Κάποιος μπορεί να σας δώσει λανθασμένες πληροφορίες χωρίς να το θέλει, ή απλά θα τον παρεξηγήσετε. Όπως και να έχει, είναι καλό να ελέγξετε οτιδήποτε σας πουν δύο φορές. Μείνετε κοντά στα γεγονότα ακόμα και αν δεν είναι το πιο απολαυστικό μονοπάτι.

 

Ταύρος

zodia-zvdia-22

Το περίεργο είναι  πως μολονότι ο ρυθμός της ζωής σας είναι γρήγορος, θα νιώθετε πως η πρόοδος είναι αργή. Θα είναι δύσκολο να ακολουθήσετε όλα αυτά που έχετε να κάνετε και ίσως εξαντλήσετε τον εαυτό σας προσπαθώντας να τελειώσετε ότι αρχίσετε. Ακόμα και αν θέλετε οι γύρω σας να εκτιμήσουν την αξιοπιστία σας, είναι σημαντικό να πάρετε χρόνο και να παράγετε δουλειά υψηλής ποιότητας. Επικεντρωθείτε στην αριστεία για να εντυπωσιάσετε τους συναδέλφους σας περισσότερο από το να προσπαθείτε να τελειώσετε τα πάντα γρήγορα.

 

Δίδυμοι

Η ζωή σας μοιάζει αρκετά περίπλοκη σήμερα καθώς η Σελήνη θα επισκεφτεί τον 3ο Οίκο σας, αυξάνοντας την ένταση στην επικοινωνία σας. Αλλά αν η μέρα σας γίνει ανυπόφορη, μία πιθανή παρεξήγηση θα δημιουργήσει χάος και σύγχυση. Όπως και να έχει, μην ανησυχήσετε αν χρειαστεί να παραμελήσετε ένα ντελικάτο ζήτημα. Αξίζει να ξεκαθαρίσετε μία παρεξήγηση τώρα προτού γίνει χειρότερη αργότερα. Η ησυχία είναι το πρώτο βήμα για να αποκτήσετε διαύγεια.

 

Καρκίνος

Θα είστε αρκετά πεισματάρηδες σήμερα αν ένας σύντροφος προτείνει μία αλλαγή στα σχέδιά σας. Θέλετε να κάνετε αυτό που βγάζει το μεγαλύτερο νόημα, αλλά μην αλλάξετε το πρόγραμμά σας για να χαροποιήσετε τους άλλους. Ο συμβιβασμός είναι ένα απαραίτητο μέρος διαπραγματεύσεων, αλλά δεν υπάρχει λόγος να θυσιάσετε τις αξίες σας για να φτάσετε σε μία επιτυχημένη συμφωνία.

 

Λέων

Θα μπείτε στον πειρασμό να ξεφύγετε από την καθημερινότητα για να διασκεδάσετε, αλλά έχετε πιο σημαντικά πράγματα να κάνετε καθώς οι άλλοι εξαρτώνται από εσάς. Θέλετε εδώ και καιρό να κάνετε κάτι συναρπαστικό, και ήρθε η ώρα να πιέσετε για τα σχέδιά σας. Απλά μην γίνετε ανυπόμονοι. Μία θετική αλλαγή πρέπει να είναι προσγειωμένη και με σταθερά θεμέλια, έτσι δεν προτείνεται οποιαδήποτε παρορμητική πράξη. Χτίστε πάνω σε αυτά που έχετε ήδη σήμερα, αντί να ρισκάρετε το μέλλον σας στο άγνωστο.

 

Παρθένος

Σήμερα δεν θα ξέρετε αν πρέπει να παρουσιάσετε τις ιδέες σας στους άλλους ή να τις κρατήσετε για τον εαυτό σας. Η δημιουργικότητάς σας ξεχειλίζει από παντού, αλλά δεν ξέρετε αν είναι σωστό να εκφράσετε τις απίστευτες ιδέες σας. Ευτυχώς, η φαντασία σας θα σας δείξει το σωστό δρόμο, για αυτό εμπιστευτείτε το ένστικτό σας ό, τι και να γίνει. Βγάλτε τον εαυτό σας εκεί έξω για όλους όσο ριψοκίνδυνο και αν σας φαίνεται.

Ζυγός

Η χαλάρωση με φίλους ακούγεται καλή ιδέα, αλλά ίσως καταλήξετε μακριά από τους στόχους σας αν δεν πάρετε τα πράγματα στα σοβαρά. Θα μπείτε στον πειρασμό να υποθέσετε πως όλα είναι στο σωστό δρόμο, αλλά θα χρειαστεί να τηρήσετε τις υποσχέσεις σας για να μην βγουν τα πράγματα εκτός ελέγχου. Ευτυχώς, αν πάρετε το χρόνο να σκεφτείτε τις δεσμεύσεις σας, θα μπορέσετε να διαπραγματευτείτε μία πορεία δράσεις που δεν χρειάζεται υπερβολική δουλειά από μέρους σας.

 

Σκορπιός

Γνωρίζετε ενστικτωδώς πως τι θέλουν οι άλλοι σήμερα, πράγμα που θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε τη δουλειά σας. Δεν υπάρχει λόγος να περιμένετε το αφεντικό σας να σας δώσει νέες εργασίες αν ξέρετε ήδη τι πρέπει να γίνει. Ξεκινήστε τις δουλειές σας νωρίτερα και θα είστε πιο μεθοδικοί στην προσέγγισή σας, μετατρέποντας μία περίεργη μέρα σε ευχάριστη. Έτσι θα μπορέσετε να καταφέρετε περισσότερα από όσα νομίζατε πως μπορείτε.

 

Τοξότης

Τα πόδια σας θα είναι σταθερά στο έδαφος σήμερα, αλλά η επίσκεψη της Σελήνης στον 9ο Οίκο θα σας εμπνεύσει με μία ιδέα φαντασίας. Θα έχετε μία καλή ιδέα για αυτά που θα έπρεπε να κάνετε, αλλά η ανησυχία αυτή δεν θα εξαφανιστεί από μόνη της. Ανυπομονείτε να ξεκινήσετε το μεγάλο σας ταξίδι, αλλά δεν είναι η καλύτερη στιγμή τώρα. Μην βιάζεστε. Ευτυχώς η σωστή προετοιμασία θα σας ανταμείψει με επιτυχία. Το μέλλον θα είναι πιο συναρπαστικό από όσο περιμένετε.

 

Αιγόκερως

Αν και η συναισθηματική ένταση θα μειωθεί σήμερα, θα συμβούν αρκετά ακόμα στην προσωπική σας ζωή. Ευτυχώς, έχετε ένα συγκεκριμένο προορισμό στο μυαλό σας, με αποτέλεσμα να είναι πιο εύκολο να ακολουθήσετε το δρόμο των στόχων σας. Οραματιστείτε την επιτυχία, φτιάξτε ένα σχέδιο για να τη φτάσετε και ξεκινήστε. Να θυμάστε πως οι σύντομοι δρόμοι δεν θα σας βοηθήσουν να φτάσετε εκεί πιο γρήγορα, για αυτό ακολουθείστε τον παραδοσιακό δρόμο που χρειάζεται σκληρή δουλειά και αποφασιστικότητα.

 

Υδροχόος

Ίσως πάρετε σήμερα μία θέση στο περιθώριο για να μην δημιουργήσετε περισσότερα προβλήματα. Προτιμάτε να μιλήσετε για μία άποψη που να μπορείτε να την υπερασπιστείτε εύκολα, αλλά φαίνεται πως ό, τι και αν πείτε δημιουργεί διαπληκτισμούς, ακόμα και όταν προσπαθείτε απλά να δηλώσετε τη γνώμη σας. Θυμηθείτε πως το σχέδιό σας είναι ένας τρόπος να πλησιάσετε ένα δίλημμα. Δείξτε το σεβασμό σας στους άλλους, ακόμα και αν τα συμπεράσματά τους είναι διαφορετικά. Ευτυχώς, υπάρχουν περισσότερες διαδρομές από αυτή που επιλέξατε για να φτάσετε τους στόχους σας.

 

Ιχθύες

Αν και μπορείτε να αναλύσετε ολοκληρωτικά ένα πρότζεκτ σπάζοντάς το σε μικρότερα κομμάτια, δεν είναι απαραίτητο να το κάνετε σήμερα. Είναι σημαντικό να ολοκληρώσετε τις υποχρεώσεις σας, αλλά μην σπαταλήσετε ενέργεια εξηγώντας το πώς αναπτύξατε τη στρατηγική σας. Οι άλλοι δεν χρειάζεται να μάθουν την εσωτερική σας διαδικασία, αρκεί να συγκεντρωθείτε στην ολοκλήρωση της δουλειάς σας σε σωστό χρόνο.