Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 7/3/2014

imerisies-7314-προβλεψεις-ωροσκοπιο

Κοινοποίηση:

Κριός

Για να μεγιστοποιήσετε την παραγωγικότητά σας σήμερα πρέπει να θέσετε προτεραιότητες και να επικεντρωθείτε στα πιο σημαντικά θέματα. Ωστόσο, ίσως να αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα καθώς η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων θα σας βάλει σε πειρασμό να διασκορπίσετε την ενέργειά σας. Σχεδόν κάθε σκέψη που σας εμπνέει, θα σας δυσκολέψει να ολοκληρώσετε το οτιδήποτε προτού υπάρξει κάτι καινούριο. Ευτυχώς, μπορείτε να ελέγξετε την ανησυχία σας αν δεσμευτείτε συνειδητά τα ολοκληρώσετε οτιδήποτε ξεκινήσετε.

Ταύρος

zodia-zvdia-22

Είστε ενθουσιασμένοι και θέλετε να μοιραστείτε μία πρόσφατη πνευματική εμπειρία ή ένα ενδιαφέρον όνειρο με ένα ιδιαίτερο πρόσωπο. Ωστόσο, μόλις ξεκινήσετε, ίσως αποκαλύψετε περισσότερα από όσα θέλετε. Θα χρησιμοποιήσετε αρκετές λέξεις και πάλι δεν θα πείτε όλη την ιστορία. Η παράλειψη σημαντικών πληροφοριών είναι ένας τρόπος να αποφύγετε την αλήθεια. Δεν είναι κακή αυτή η στρατηγική αν υποσχεθήκατε πως θα κρατήσετε κάποιο μυστικό για κάποιος. Ωστόσο, αν το ξεχάσετε με πρόθεση για να σώσετε τον εαυτό σας, θα οδηγηθείτε σίγουρα σε προβλήματα.

Δίδυμοι

Είστε περισσότερο ανταποκρίσιμοι στους άλλους τώρα που η Σελήνη βρίσκεται πίσω στο ζώδιό σας, αλλά οι συνεργάτες σας ίσως να μην πιάσουν το μήνυμα. Οι λέξεις σας είναι ξεκάθαρες, ωστόσο, η διάθεσή σας θα αλλάζει τόσο γρήγορα που θα θέλετε να ξεκινήσετε κάτι καινούριο προτού καν ολοκληρώσετε την περιγραφή του προηγούμενου συναισθήματος. Ευτυχώς, κανείς δεν χρειάζεται να μάθει το κάθε καπρίτσιο που περνά από το μυαλό σας. Η εσωτερική σας διαδικασία μπορεί να εξελιχθεί μόνη της αρκεί να προσέχετε και τους γύρω σας.

Καρκίνος

Οι λέξεις περνάνε μέσα από το κεφάλι σας τόσο γρήγορα σήμερα, που θα είναι δύσκολο να βρείτε ένα μέρος και να αρχίσετε να μιλάτε. Η φανταστική σας ζωή είναι πλούσια, αλλά τα πάντα θα είναι πολύ περίπλοκα για να εξηγηθούν. Είναι αρκετά δύσκολο να μοιραστείτε μία απλή ιδέα. Ίσως ξέρετε τι συμβαίνει, αλλά θα επιλέξετε να μην μιλήσετε. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και περιμένετε τη κατάλληλη στιγμή για να πείτε στους άλλους τις σκέψεις σας.

Λέων

Οι φίλοι σας θα νομίζουν πως μπορούν να δουν πεντακάθαρα μέσα σας, αλλά υπάρχουν πολύ περισσότερα που συμβαίνουν. Δεν πρόκειται να βγείτε από το δρόμο σας για να κρύψετε καταστάσεις. Απλά οι λέξεις σας δεν μπορούν να περιγράψουν τα συναισθήματά σας. Είναι πιο εύκολο να πέσετε με τα μούτρα στη δουλειά παρά να πείτε αυτό που έχετε στο μυαλό σας. Όλοι φαίνεται πως θα εκτιμήσουν την έξτρα προσπάθειά σας σήμερα, αλλά οι στόχοι σας ίσως να χρειαστούν περισσότερο χρόνο από ότι έχετε υπολογίσει.

Παρθένος

Δεν θέλετε να αποκαλύψετε τα πραγματικά σας συναισθήματα σήμερα, καθώς ανησυχείτε πως οι άλλοι θα καταλάβουν πως η ενέργειά σας είναι διασκορπισμένη. Ενώ η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων σας κρατά σε ανησυχία, μπορείτε κατά κάποιο τρόπο να κρύψετε το άγχος σας. Δεν θα πετύχετε όλα αυτά που θέλετε σήμερα, αλλά δεν είστε τόσο εκτός θέματος όσο πιστεύετε. Φέρτε τη προσοχή σας στο παρόν, αντί να χάσετε τον εαυτό σας.

Ζυγός

Μην αγνοείτε την πηγή της έντασής σας διότι είναι εύκολο για σήμερα να ξεφύγετε από τις πνευματικές σας διαμάχες. Η Σελήνη επισκέπτεται τον 9ο Οίκο σας, σηματοδοτώντας πως οι μακρινοί ορίζοντες είναι το πιο ελκυστικό θέμα της φαντασίας σας. Τα οράματά σας θα είναι σαγηνευτικά, αλλά η πραγματική ικανοποίηση απαιτεί από εσάς να δουλέψετε τα πράγματα πιο κοντά στο σπίτι σας. Μπορείτε να είστε ο βασιλιάς του κόσμου στα όνειρά σας, αλλά σας συμφέρει να δημιουργήσετε μία ειλικρινή σχέση με την πραγματικότητα.

Σκορπιός

Μερικές φορές, τα πιο δύσκολα ζητήματα έχουν τις πιο απλές λύσεις. Αφήστε στην άκρη οτιδήποτε το αντισυμβατικό για να αποφύγετε αλληλεπιδράσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε διαπληκτισμούς. Αποφύγετε το δράμα που δεν σας απασχολεί άμεσα. Αν και θα μπείτε στον πειρασμό να πείτε τις ιστορίες σας σήμερα, είναι καλύτερο να αφήσετε τα πράγματα όπως είναι. Η διακριτικότητα είναι το κλειδί για την επιτυχία σας.

Τοξότης

Σήμερα θα είστε τη μία ανέμελοι και την άλλη σοβαροί, καθώς το συναισθηματικό σας κλίμα θα αλλάζει με το δευτερόλεπτο. Και τα δύο άκρα βγάζουν νόημα αλλά μόνο για ένα χρονικό διάστημα. Να θυμάστε πως η διάθεσή σας εξαρτάται περισσότερο από όσο νομίζετε από τους γύρω σας. Παραμείνετε ευέλικτοι και ανταποκριθείτε στις τωρινές δυναμικές με το να μοιραστείτε αυτά που έχετε στη καρδιά σας.

Αιγόκερως

Η ανάγκη σας να περάσετε από όλες τις πληροφορίες στην εργασία σας, θα εξαντλήσει την υπομονή κάποιου. Αυτή η είσοδος πληροφοριών ίσως δημιουργήσει μία εύθραυστη κατάσταση, εδικά αν κάποιος περιμένει από εσάς αποτελέσματα. Δεν είναι πως δεν είστε αξιόπιστοι. Απλά ίσως αναλάβετε περισσότερα από όσα μπορείτε να ολοκληρώσετε. Το πιο έξυπνο πράγμα που μπορείτε να κάνετε για να αποφύγετε περιττούς διαπληκτισμούς είναι να θέσετε όρια από νωρίς μέσα στη μέρα έτσι ώστε να μην κάνετε μη ρεαλιστικές υποθέσεις και βάλετε τους άλλους σε πειρασμό να έχουν παράλογες προσδοκίες.

Υδροχόος

Θα χρειαστεί αρκετή προσπάθεια για να διαχειριστείτε την απογοήτευσή σας σήμερα, ειδικά αν έχετε να κάνετε με μία ποικιλία εμποδίων. Ευτυχώς, οι ελπίδες σας είναι άφθονες και ξέρετε πως τα πράγματα θα βελτιωθούν αν δεν τις χάσετε. Η θετική σας συμπεριφορά μπορεί να είναι αρκετή για να μετατρέψει μία δύσκολη κατάσταση σε μία ευκαιρία που θα δουλέψει υπέρ σας. Ακόμα και αν δεν μπορείτε να ελέγξετε το αποτέλεσμα, είστε ακόμα υπεύθυνοι για το πώς ανταποκρίνεστε.

Ιχθύες

Η ευαίσθητη καρδιά σας, θα σας εμπνεύσει να βοηθήσετε τους λιγότερο τυχερούς από εσάς, αλλά ίσως χρειαστεί να περιορίσετε τα συναισθήματά σας σήμερα. Η συμπόνια σας ίσως σας οδηγήσει σε λάθος δρόμο και παράσχει σε ένα συνεργάτη την ευκαιρία να σας βάλει στη θέση σας. Δεν είναι κακό να θέλετε να βοηθήσετε τους άλλους, αλλά πρέπει πρώτα να είστε εντάξει στις υποχρεώσεις σας. Αν και είναι σοφό να ξέρετε πότε οι πράξεις σας δεν είναι σωστές, μην χαραμίσετε ενέργεια ζητώντας συγγνώμη ξανά και ξανά. Είναι καλύτερο να δουλέψετε σκληρά τώρα παρά να έχετε μη παραγωγικά συναισθήματα ενοχής αργότερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7/3/2014