Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 19/12/2013

world

Κοινοποίηση:

Κριός

Ίσως πραγματικά πιστέψετε πως είστε ευαίσθητοι απέναντι στις ανάγκες των άλλων, αλλά το πιθανότερο είναι να μην κοιτάτε πέρα από τις δικές σας φιλοδοξίες. Αντί να υποθέτετε πως οι άλλοι έχουν παρόμοιους στόχους με εσάς, ρωτήστε τους τι θέλουν. Θυμηθείτε, πρέπει να ακούσετε την ανταπόκρισή τους χωρίς να προσπαθήσετε να τους αλλάξετε γνώμη. Διατηρήστε ανοιχτό μυαλό στις αλληλεπιδράσεις σας σήμερα. Θα εκπλαγείτε ευχάριστα από τα κοινά χαρακτηριστικά που σας ενώνουν.

 

Ταύρος

zodia-zvdia-22

Θα είναι κολακευτικό αν οι άλλοι προσπαθήσουν να σας πείσουν να συμμετάσχετε στα σχέδιά τους σήμερα. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε αυστηροί με τα όριά σας έτσι ώστε να μην καταλήξετε να σπαταλάτε τον πολύτιμο χρόνο σας και τις πηγές σας στις ιδέες κάποιου άλλου οι οποίες σας αποσπούν από τη δουλειά σας. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί αν μία ευκαιρία είναι πολύ καλή για να είναι αληθινή. Περιμένετε μερικές μέρες πριν πείτε το ναι.

 

Δίδυμοι

Κρατήστε το πορτοφόλι σας σε ασφαλές μέρος σήμερα καθώς θα μπείτε στον πειρασμό να αγοράσετε κάτι που δεν μπορείτε να το αντέξετε οικονομικά. Αν σας παρουσιαστεί μία επενδυτική ευκαιρία, ίσως να μην είναι αυτό που φαίνεται. Ίσως να πιστέψετε πως έχετε τον έλεγχο, αλλά δεν θα μπορείτε να καταλάβετε αν τα γεγονότα έχουν πειραχθεί. Ελέγξτε δύο φορές ό, τι και αν σας πουν προτού πάρετε ένα περιττό ρίσκο.

 

Καρκίνος

Διατηρήστε την ψυχραιμία σας σήμερα καθώς θα είναι δύσκολο να διαχειριστείτε τα συναισθήματά σας. Για να περιπλέξει τα θέματα ακόμα περισσότερο, κάποιος μπορεί να υπερβάλει στην ιστορία που θα σας πει, με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να καταλάβετε αν κάτι δεν πάει καλά. Όπως και να έχει, η συνεχής καχυποψία εκ μέρους σας δημιουργεί τα δικά της προβλήματα και θα χάσετε μία πραγματική ευκαιρία. Η καλύτερη στρατηγική είναι να ελέγξετε τα γεγονότα προτού πάρετε κάποια μακροχρόνια απόφαση.

 

Λέων

Τα πράγματα φαίνονται καλά σήμερα, αλλά μην βάλετε όλα σας τα αυγά σε ένα καλάθι, καθώς η άποψή σας μπορεί να είναι υπερβολικά αισιόδοξη. Προσέξτε, καθώς η θετική σας σκέψη μπορεί να μεγαλώσει την αυτοπεποίθησή σας με αποτέλεσμα να μην βλέπετε τα πράγματα καθαρά. Μειώστε λίγο τις προσδοκίες σας για να μην αντιμετωπίσετε περιττές απογοητεύσεις στο κοντινό μέλλον. Υιοθετήστε μία ρεαλιστική προσέγγιση για να φτάσετε την δημιουργική έκφραση που ψάχνετε.

 

Παρθένος

Οι ελπίδες σας για μία σχέση θα είναι τόσο αυξημένες που δεν θα μπορέσετε να κάνετε πραγματικότητα τα μη ρεαλιστικά σας όνειρα. Ίσως απογοητευτείτε, με αποτέλεσμα να προσπαθήσετε με ακραίους τρόπους να ευχαριστήσετε τους φίλους σας. Θα μπείτε στον πειρασμό να περιμένετε πάρα πολλά από τους άλλους, έτσι ώστε εκείνοι να μην μπορούν να ικανοποιήσουν όλες σας τις ανάγκες. Αντί να σκέφτεστε συνέχεια το αποτέλεσμα, επικεντρωθείτε στο παρόν έτσι ώστε να εκμεταλλευτείτε τη διαδικασία όσο εξελίσσεται.

 

Διαβάστε εδώ Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Πέμπτη 19/12/2013

 

Ζυγός

Αν και θα διστάσετε να μοιραστείτε τα πραγματικά σας συναισθήματα σήμερα, ο τόνο σας θα αποκαλύψει περισσότερα από όσα θέλετε. Θα είναι δύσκολο για τους γύρω σας να καταλάβουν αν υπερβάλετε ή αν εκείνοι δεν καταλαβαίνουν τις λέξεις σας εξαιτίας των προσδοκιών τους. Στο  τέλος, δεν θα έχει σημασία από πού θα ξεκινήσει το πρόβλημα. Αποφύγετε τις παρεξηγήσεις μαλακώνοντας το μήνυμά σας. Η λιγότερη ένταση θα κάνει θαύματα όσον αφορά τα ερωτικά σας.

 

Σκορπιός

Θα υπάρξει περιορισμένος αριθμός παραγωγικών ωρών αυτές τις μέρες, καθώς μερικές από αυτές θα πρέπει να τρώτε και να κοιμάστε. Αν και μπορείτε να διαχειριστείτε αρκετές δραστηριότητες σε λίγο χρόνο, η τάση σας θα είναι να αναλάβετε πιο πολλά από όσα πρέπει. Ίσως ακόμα πείτε στον εαυτό σας πως είστε πρακτικοί, αλλά θα το πιστέψετε με ευκολία. Κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη, μειώνοντας τις δεσμεύσεις σας προτού σας δημιουργήσουν πρόβλημα.

 

Τοξότης

Το ενδιαφέρον σας στο να ανακαλύπτετε νέες ιδέες θα ανοίξει μία νέα διαδρομή για να εξερευνήσετε σήμερα, καθώς προσπαθείτε να καταλάβετε τα μυστήρια του σύμπαντος. Θα υπάρξει μία έλξη προς την πνευματική παράδοση ή την ασυνήθιστη φιλοσοφία αν προσπαθήσετε να βουτήξετε κάτω από την επιφάνεια. Όμως, μην δεχτείτε την αλήθεια σε οτιδήποτε βρεθεί στο δρόμο σας. Λίγη υγιή σκέψη θα σας γλιτώσει από απίστευτο πονοκέφαλο αργότερα. Όπως και να έχει, το εισιτήριό σας για την επόμενη περιπέτεια είναι το ανοιχτό μυαλό.

 

Αιγόκερως

Είστε εκείνοι που δίνετε στους άλλους συμβουλές, καθώς βλέπετε ευκαιρίες μέσα από σοφή και πρακτική σκοπιά. Επίσης, έχετε την ικανότητα να επικοινωνείτε τις ιδέες σας με διαύγεια. Ενώ οι άλλοι δεν θα βλέπουν τα πιθανά προβλήματα στα σχέδιά σας, εσείς εντοπίζετε με ευκολία τα ελαττώματα. Η κατάσταση δεν έχει να κάνει με αρνητισμό. Έχει να κάνει με ρεαλιστικότητα. Βασιστείτε στην ρεαλιστική σας φύση και θα βελτιώσετε τις πιθανότητες για επιτυχία.

 

Υδροχόος

Ίσως πιστέψετε πως πρέπει να μοιραστείτε την κάθε μικρή λεπτομέρεια για να εξηγήσετε με διαύγεια τη θέση σας, αλλά η υπερβολική ομιλία θα σας δημιουργήσει προβλήματα. Ύστερα από ένα συγκεκριμένο σημείο, όσο περισσότερο μιλάτε, τόσο λιγότερο οι άλλοι θα σας ακούν. Πείτε τα βασικά με όσο λιγότερες λέξεις γίνεται. Μπορούν πάντα να κάνουν ερωτήσεις αν θέλουν να μάθουν κάτι περισσότερο.

 

Ιχθύες

Αυτό που χρειάζεστε σήμερα είναι να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας, αλλά αν μιλήσετε υπερβολικά γρήγορα θα απωθήσετε τους γύρω σας. Αν οι φίλοι σας ενθαρρύνουν να συνεχίσετε να μιλάτε, θα είναι λάθος, καθώς θα είναι υποστηρικτικοί μόνο επειδή πρέπει. Ευτυχώς, δεν είναι ανάγκη να απομακρύνετε αυτούς που πραγματικά νοιάζονται, αλλά το να αποκαλύψετε την κάθε λεπτομέρεια της ζωής δεν θα κάνει κανέναν να αισθανθεί καλύτερα. Σκεφτείτε το μήνυμά σας λίγο για να φτάσετε στην καλύτερη δυνατή αποδοχή.