Ημερήσιες Προβλέψεις Τετάρτη 18/12/2013

Κοινοποίηση:

Κριός

Είστε έτοιμοι να κάνετε κάτι να συμβεί, αλλά το να είστε επιθετικοί δεν είναι ό, τι το καλύτερο. Αντί να βιαστείτε να ξεκινήσετε ένα νέο πρότζεκτ ή κάποια δραστηριότητα, περάστε λίγο χρόνο με τον εαυτό σας για να χωνέψετε όλα αυτά που έγιναν τις τελευταίες μέρες. Ακόμα και αν θέλετε να επιδείξετε το πόσο υπεύθυνοι είστε, η επιθετικότητα δεν θα δώσει το μήνυμα ωριμότητας που θέλετε να στείλετε. Μπορείτε να περάσετε το δικό σας και να καταφέρετε περισσότερα αν επιβραδύνετε λίγο και κάνετε λιγότερα πράγματα.

 

Ταύρος

zodia-zvdia-22

Θα είστε τόσο ευαίσθητοι σήμερα απέναντι σε αυτά που λένε οι άλλοι, που μπορεί να παρεξηγήσετε έναν καλό φίλο χωρίς λόγο. Αν και τα σχόλια μάλλον θα αφορούν κάποιον άλλον, εσείς θα αισθάνεστε πως σας κατακρίνουν. Αυτή σας η τάση θα οδηγήσει σε παρεξηγήσεις. Μία πιο ανέμελη προσέγγιση στις προσωπικές αλληλεπιδράσεις θα σας επιτρέψει να αποφύγετε τα περιττά προβλήματα.

 

Δίδυμοι

Θα αρχίσετε να νιώθετε ανακούφιση καθώς η έντονες διαθέσεις σας επιτέλους ηρεμούν. Αν και η χθεσινή Πανσέληνος ήταν στο ζώδιό σας, η σημερινή της θέση στο ζώδιο του Καρκίνου θα ηρεμίσει τα αυξημένα σας συναισθήματα. Ευτυχώς μπορείτε να επικεντρώσετε την ενέργειά σας αντί να την διασκορπίσετε. Αν κάποιος σήμερα χρειαστεί ιδιαίτερη φροντίδα, επιδείξτε τη θέλησή σας να σταθείτε δίπλα του.

 

Καρκίνος

Τα σημερινά γεγονότα μπορεί να ξυπνήσουν αναμνήσεις από τη παιδική σας ηλικία και να δημιουργήσουν έντονα συναισθήματα με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιό σας και να κατέχει τη πιο μεγάλη της δύναμη. Θα είστε νοσταλγικοί στην αρχή, αλλά η αναπόληση θα μετατραπεί σε πολύτιμη διαύγεια για ένα σημαντικό ζήτημα. Όπως και να έχει, είναι επικίνδυνο να υποθέσετε πως η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί, καθώς οι διαθέσεις σας θα συνεχίζουν να αλλάζουν συνεχώς αύριο. Να είστε καλοί με τον εαυτό σας όσο κάνετε αυτό το συναισθηματικό ταξίδι.

 

Λέων

Το κρύψιμο των συναισθημάτων σας δίνει αρκετό χώρο και χρόνο για να σκεφτείτε τις αντιδράσεις σας χωρίς να νιώθετε πως πρέπει να τα μοιραστείτε με όλους τους άλλους. Ωστόσο, η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου και στον 12ο Οίκο σας, σηματοδοτεί πως η φαντασία σας είναι περισσότερο ενεργή σήμερα από ότι βλέπουν οι άλλοι. Δεν είναι απαραίτητο να εκφράσετε αυτά που σκέφτεστε αν δεν είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις συνέπειες. Το να εξερευνείτε τα όνειρά σας είναι ένας υπέροχος τρόπος για να έρθετε σε επαφή με τη καρδιά σας.

 

Παρθένος

Τείνετε να υπέρ αναλύσετε οτιδήποτε πείτε σήμερα καθώς ανησυχείτε για αυτά που θα σκεφτούν οι γύρω σας. Πιστεύετε πως είναι πιο ασφαλές να είστε διακριτικοί από το να κουράσετε τους άλλους με πράγματα που δεν χρειάζεται να ξέρουν. Όπως και να έχει, η συζήτηση μπορεί να οδηγήσει στην αποκάλυψη πραγμάτων που δεν θέλετε να μοιραστείτε. Αν συμβεί αυτό, να θυμάστε πως είναι καλύτερο να είστε ειλικρινείς παρά να κρύβετε τα ίχνη σας με μισές αλήθειες. Η ακέραιες κουβέντες είναι η καλύτερη πορεία δράσης καθώς οι αληθινοί σας φίλοι περιμένουν να είστε ειλικρινείς όποιο και αν είναι το πρόβλημα.

 

Ζυγός

Ίσως έχετε ανάμεικτα συναισθήματα για το αν θα βοηθήσετε κάποιον λιγότερο τυχερό από εσάς. Ίσως αντισταθείτε στην αρχή, με βάση τη λογική σας. Το να διατηρήσετε το χιούμορ σας είναι απαραίτητο, καθώς το γέλιο σας επιτρέπει να εξοντώσετε την ένταση και να κάνετε ταυτόχρονα το σωστό. Ευτυχώς, έχετε την ικανότητα να δώσετε τη βοήθειά σας χωρίς μεγάλο κόπο. Γίνετε οι φίλοι που θέλετε να έχετε.

 

Σκορπιός

Θα βιώσετε αβεβαιότητα για ένα επερχόμενο επαγγελματικό ταξίδι ή για διακοπές με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου και στον 9ο Οίκο σας. Ίσως προσπαθήσετε να αγνοήσετε σημαντικές λεπτομέρειες για να μην ακυρώσετε μία διασκεδαστική περιπέτεια. Είναι πρόκληση να διατηρήσετε τα πάντα όπως πρέπει για να μην καταλήξετε χαμένοι και μακριά από το σπίτι σας. Συνεχίστε τα σχέδιά σας, αλλά ρίξτε λίγο τις προσδοκίες σας. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας.

 

Τοξότης

Ίσως να μην έχετε σήμερα κάποιο τρόπο να εκφράσετε την συναισθηματική ένταση που νιώθετε. Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου και στον 8ο Οίκο σας, επηρεάζοντας το πάθος σας. Το πρόβλημα είναι πως η υπομονή δεν είναι το φόρτε σας, με αποτέλεσμα να δυσκολευτείτε να επιβραδύνετε για να δείτε που σας οδηγούν τα συναισθήματα. Ωστόσο, αν αγνοήσετε τα συναισθήματά σας, θα βγουν στην επιφάνεια πιο δυνατά και θα είναι ακόμα πιο δύσκολο να τα αντιμετωπίσετε αργότερα. Μιλήστε σε κάποιον που εμπιστεύεστε.

 

Αιγόκερως

Ίσως να μην μπορέσετε να αποφύγετε ένα φίλο ή κάποιο γνωστό που θα σας ζητήσει βοήθεια όσον αφορά ένα συναισθηματικό πρόβλημα, ακόμα και αν προτιμάτε να μην ασχοληθείτε με αυτή τη δύσκολη κατάσταση. Όμως η φυσική σας υπόθεση πως πρέπει να φτιάχνετε τα πάντα δεν είναι αληθινή. Αντί να πάρετε τον έλεγχο, ενθαρρύνετε τους άλλους να μιλήσουν και δείξτε την υποστήριξή σας ακούγοντάς τους. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι άλλο παρά να αποδεχτείτε αυτά που θα ειπωθούν με ανοιχτό μυαλό και συμπονετική καρδιά.

 

Υδροχόος

Αν και θα ευχηθείτε να μπορούσατε να πάρετε ρεπό σήμερα και να χαλαρώσετε βλέποντας μία ταινία ή διαβάζοντας ένα βιβλίο, υπάρχουν πολλά που έχετε να κάνετε. Δυστυχώς, οι υποχρεώσεις θα περιορίσουν την ελευθερία σας και θα σταθούν εμπόδιο στην ευτυχία σας. Μην αντιστέκεστε στο αναπόφευκτο. Κάντε ό, τι είναι απαραίτητο. Ευτυχώς, θα βρείτε λίγο χρόνο αργότερα για να ξεφύγετε και θα είναι πιο απολαυστικό όταν έχετε ολοκληρώσει τις δουλειές σας.

 

Ιχθύες

Θα έχετε τη θέληση να περιμένετε υπομονετικά σήμερα για κάτι που θέλετε, καθώς πιστεύετε πως υπάρχουν καλύτερες ευκαιρίες για να βρείτε την ικανοποίηση όταν δείτε ολόκληρη την εικόνα. Όμως οι δυναμικές δεν έχουν να κάνουν με την άρνηση της επιθυμίας σας για ευχαρίστηση. Έχουν να κάνουν περισσότερο με το να συνειδητοποιήσετε τα όνειρά σας. Η παρορμητικές πράξεις θα δημιουργήσουν περισσότερα προβλήματα. Η προσοχή είναι απαραίτητη, αρκεί να μην αφήσετε σημαντικές ευκαιρίες μέσα από τα χέρια σας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.