Ημερήσιες Προβλέψεις Τετάρτη 26/3/2014

imerisies-26314-zwdia

Κοινοποίηση:

Κριός

Δεν έχετε πολλά να πείτε σήμερα, καθώς οι περισσότερές σας σκέψεις δεν μπορούν να μεταφερθούν σε λόγια. Δεν ενδιαφέρεστε να προχωρήσετε σήμερα. Προτιμάτε να περάσετε το χρόνο σας βυθισμένοι στα όνειρά σας. Κάντε ό, τι μπορείτε για να κρατήσετε τα προσχήματα, αλλά μην ανησυχείτε ιδιαίτερα για την έλλειψη φιλοδοξίας. Η ανάγκη σας για δράση θα επιστρέψει χωρίς να το καταλάβετε. Εντωμεταξύ, αφήστε τη φαντασία σας να οργιάσει.

 

Ταύρος

zodia-zvdia-22

Θέλετε όλοι να σας δουν σαν στοργικό φίλο σήμερα, αλλά προτιμάτε να δείξετε στη στοργή σας με μη συναισθηματικούς τρόπους. Η ικανότητά σας να ακούτε και να ανταποκρίνεστε με συμπονετικό τρόπο θα κερδίσει τη καρδιά κάπου, αλλά το αποτέλεσμα των αλληλεπιδράσεών σας  δεν θα σας ικανοποιήσει. Ευτυχώς, η αποστασιοποίηση θα ωφελήσει τα επαγγελματικά σας. Απλά σιγουρευτείτε πως θα διαβάσετε όλα τα ψιλά γράμματα προτού υπογράψετε το οτιδήποτε.

 

Δίδυμοι

Ίσως στέλνετε ανάμεικτα μηνύματα, αλλά για κάποιο λόγο, κανείς δεν θα σας κατηγορήσει για αυτό. Αντί να σας μιλήσουν για αυτό, οι άλλοι θα θαυμάσουν την ακεραιότητα με την οποία διατηρείτε τον επαγγελματισμό σας. Ωστόσο, αρκετές λεπτομέρειες θα σας ξεφύγουν, με αποτέλεσμα να συνειδητοποιήσετε πως η καρδιά σας δεν βρίσκεται στην εργασία σας. Προσπαθήστε να κάνετε ένα διάλειμμα μέχρι να μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματά σας και να καταλάβετε τι πραγματικά θέλετε.

 

Καρκίνος

Συνήθως είναι για εσάς ανυπόφορο όταν διαισθάνεστε ένα κενό ανάμεσα σε εσάς και το σύντροφό σας, όμως σήμερα χρειάζεστε και εσείς λίγο χώρο για να αναπνεύσετε. Ίσως επιλέξετε να κρατήσετε τα συναισθήματα για τον εαυτό σας, έτσι ώστε να μην  καταλάβει κανείς πως κάτι δεν πάει καλά. Μπορείτε να κρύψετε τις ανασφάλειές σας, αλλά είναι καλύτερο να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας και να συζητήσετε την απόσταση που έχει μπει ανάμεσά σας αντί να υποκρίνεστε πως όλα είναι μια χαρά.

 

Λέων

Είστε γεμάτοι αισιοδοξία σήμερα, με αποτέλεσμα να μην βλέπετε τα πιθανά λάθη στα σχέδιά σας. Αν και η δύναμη της θετικής σκέψης σας έχει φτάσει μέχρι εδώ, αυτό δεν σημαίνει πως θα σας γλιτώσει από ανακριβείς υποθέσεις ή άσχημη λογική. Αποφύγετε να υποκριθείτε πως όλα είναι μια χαρά αν δεν είναι. Κάντε μία λίστα με τα υπέρ και τα κατά έτσι ώστε να βελτιώσετε τις πιθανότητες για επιτυχία.

 

Παρθένος

Σχεδόν όλοι φαίνεται να έχουν καλύτερη διάθεση από εσάς σήμερα, και δεν είστε σίγουροι γιατί. Στην αρχή, θα φαίνεται πως έχουν ενθουσιαστεί με τα σχέδιά σας. Αργότερα όμως, θα είναι δύσκολο να καταλάβετε αν τους αρέσουν πραγματικά οι ιδέες σας ή αν λένε καλά πράγματα για να σας κάνουν να νιώσετε όμορφα. Αφήστε τις ανησυχίες και τον κυνισμό για μία άλλη μέρα. Αποδεχτείτε την υποστήριξη που θα λάβετε και συνεχίστε να κάνετε ένα βήμα τη φορά για να φτάσετε στο στόχο σας.

 

Ζυγός

Οι αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα, θα δημιουργήσουν νέες ευκαιρίες για το μέλλον σας αν έχετε τη διάθεση για προκλήσεις. Ευτυχώς η δουλειά σας δεν είναι κουραστική. Στην πραγματικότητα, θα μπορέσετε να εκφράσετε την δημιουργικότητά σας με την ευθυγράμμιση του Ερμή με τον Δία, καθώς θα σας δώσει το θάρρος να ανοίξετε τη καρδιά σας σε μία νέα κατεύθυνση. Είστε ικανοί να φτάσετε στην επιτυχία, αν πιστέψετε στον εαυτό σου. Μην το σκεφτείτε και πολύ. Ανοίξτε τα φτερά σας και πετάξτε.

 

Σκορπιός

Τίποτα δεν μπορεί να σας περιορίσει σήμερα και δεν υπάρχει λόγος να αγνοήσετε το όραμά σας για το μέλλον. Τα σχέδιά σας για μία περιπέτεια, τα οποία έμοιαζαν τρελά χθες, σήμερα θα έχουν ξεπεράσει αρκετά εμπόδια και θα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Όμως, μην κάνετε το λάθος και χαλαρώσετε. Οτιδήποτε σας κρατά σε εγρήγορση τώρα, παίζει ζωτικό ρόλο στην κινητοποίησή σας. Κάντε κάτι τελείως έξω από τα συνηθισμένα. Όσο πιο περίεργο είναι, τόσο περισσότερες θα είναι οι πιθανότητες να βγείτε κερδισμένοι.

 

Τοξότης

Η αυτοπεποίθησή σας θα χτυπήσει κόκκινο σήμερα, και θα είστε έτοιμοι να μοιραστείτε τα πάντα –ακόμα και τα πιο σκοτεινά σας μυστικά. Τα συναισθήματά σας θα είναι απεριόριστα με τον Ερμή να ευθυγραμμίζεται με τον Δία. Ωστόσο, όσο αισιόδοξοι και αν νιώθετε, σκεφτείτε το δύο φορές προτού ανοίξετε το στόμα σας και πείτε το οτιδήποτε. Η εσωτερική σας δύναμη θα λάμψει, ειδικά αν χρησιμοποιήσετε την σοφία του περιορισμού.

 

Αιγόκερως

Η υπομονή σας θα δοκιμαστεί σήμερα, καθώς όλοι θα σας ενθαρρύνουν να πείτε το ναι. Εντωμεταξύ, εσείς θέλετε να πάρετε το χρόνο σας και να εκτιμήσετε κάθε πρόσκληση και ιδέα που σας παρουσιάζεται. Όμως ακούγονται όλες τόσο καλές που ίσως επιλέξετε αμέσως, ακόμα και αν το πρόγραμμά σας είναι γεμάτο. Ευτυχώς, έχετε αρκετή εμπειρία Όπως και να έχει, ο ρυθμός της ζωής σας θα συνέλθει, αν καθυστερήσετε την αρχή μερικών πρότζεκτ για λίγες μέρες ακόμα.

 

Υδροχόος

Είναι εύκολο να είστε καλοί με όλους, όμως η γοητεία δεν μπορεί να αντικαταστήσει την λογική σκέψη. Ευτυχώς, έχετε την ικανότητα να συντονίσετε όλα τα κομμάτια για να γίνουν τα πράγματα όπως ακριβώς τα έχετε οραματιστεί. Όμως να θυμάστε πως η λογική θα σας φτάσει μέχρι ένα συγκεκριμένο σημείο. Από την άλλη μεριά, η φαντασία θα εμπνεύσει τους γύρω σας και θα σας οδηγήσει οπουδήποτε θέλετε να πάτε. Μην σταματήσετε να πιστεύετε. Αν μπορείτε να το ονειρευτείτε με διαύγεια, μπορείτε να το κάνετε πραγματικότητα.

 

Ιχθύες

Σήμερα, από τη στιγμή που αρχίσετε να μιλάτε, θα είναι αδύνατον να σταματήσετε. Ο Ερμής, επισκέπτεται τον 1ο σας Οίκο, αναγκάζοντάς σας να μοιραστείτε τις απόψεις σας με οποιονδήποτε θέλει να ακούσει. Το τρίγωνο του Δία με τον Ερμή, θα σας δώσει το θάρρος να φουσκώσετε τις ιδέες σας και να φλυαρήσετε αδιάκοπα για αυτές. Μην σπαταλήσετε αυτή την υπέροχη ευκαιρία.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 26/3/2014