Ημερήσιες Προβλέψεις Τρίτη 17/12/2013

Κοινοποίηση:

Κριός

Η ικανοποίηση του εαυτού δεν είναι απαραίτητα κακό πράγμα, αρκεί να υπάρχει μέτρο. Θα είναι δύσκολο όμως να διατηρήσετε τον έλεγχο σήμερα καθώς η Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων φωτίζει τον 3ο Οίκο σας. Θα θελήσετε να μοιραστείτε αυτά που νιώθετε και η διάθεσή σας θα είναι έντονη και άμεση. Προτού προβείτε σε υπερβολές, εξετάστε τις αρνητικές επιπτώσεις της γρήγορης έκφρασης. Αυτή η προσέγγιση θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε μία υγιή προοπτική.

 

Ταύρος

zodia-zvdia-22

Σήμερα θα παρασυρθείτε πέρα από τα κανονικά σας όρια ασφαλείας εξαιτίας της Πανσελήνου στο ζώδιο των Διδύμων και στον 2ο Οίκο σας. Η αντίσταση είναι μάταιη, αλλά το να ακολουθήσετε τη ροή δεν σημαίνει απαραίτητα να πέσετε σε άρνηση αν οι αξίες σας δοκιμάζονται. Ίσως να νιώσετε πως έχετε υπερφορτωθεί με πληροφορίες. Ευτυχώς, θα ηρεμήσετε όταν η Σελήνη βυθιστεί στο ζώδιο του Καρκίνου αργότερα, κατευθύνοντας τη συγκέντρωσή σας στη καρδιά σας.

 

Δίδυμοι

Σήμερα θα βιώσετε έντονα συναισθήματα, αλλά θα είναι δύσκολο να δράσετε με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας να σας πλημμυρίζει με μία ποικιλία συναισθημάτων. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος που αντιμετωπίζετε είναι η έλλειψη προοπτικής, με αποτέλεσμα να καταστρέψετε κάτι χωρίς να το καταλάβετε. Ακόμα και αν πιστεύετε απόλυτα μία άποψη, αφήστε την ενέργεια να κατασταλάξει μια δυο μέρες προτού μοιραστείτε αυτά που έχετε στο μυαλό σας.

 

Καρκίνος

Όλα έχουν να κάνουν με το πώς βιώνετε τα συναισθήματα και μιλάτε για αυτούς, τώρα που η Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων φωτίζει τον 12ο Οίκο σας. Τα συναισθήματά σας κανονικά βρίσκονται με ασφάλεια μέσα στα όριά σας. Ωστόσο, θα υπάρξουν κάποια σκαμπανεβάσματα και δεν θα μπορείτε να κάνετε πολλά για να διαφυλάξετε τα όνειρα, τις επιθυμίες και τους φόβους σας από το να αποκαλυφθούν. Ευτυχώς, η ευαισθησίας σας θα εμβαθύνει τον δεσμό ανάμεσα σε εσάς και τους ανθρώπους που αγαπάτε.

 

Λέων

Όσο σκληρά και αν προσπαθήσετε να ανταποκριθείτε στις προσδοκίες κάποιου, τώρα που η Πανσέληνος λαμβάνει χώρα στον 11ο Οίκο σας και στο ζώδιο των Διδύμων, δεν μπορείτε να γίνετε τα πάντα στη ζωή των άλλων. Ακόμα και αν έχετε πολλές δυνατότητες, θα πέσετε μέσα σε κάτι βαθύ. Αν δείτε πως μαζεύονται πολλές υποχρεώσεις, ξεκινήστε να ξεκαθαρίζετε τα πιο σημαντικά. Εκφράστε αυτά που έχετε στη καρδιά σας χωρίς να χρειάζεστε την έγκριση των άλλων.

 

Παρθένος

Η σημερινή ενέργεια θα φέρει αρκετό συναισθηματικό άγχος, καθώς θα εύχεστε να μπορούσαν να ηρεμίσουν λίγο οι καταστάσεις. Τα συναισθήματά σας θα είναι το επίκεντρο της Πανσελήνου στο ζώδιο των Διδύμων και στον 10ο Οίκο σας. Ίσως σας πιάσει νοσταλγία, αλλά πρέπει να επικεντρωθείτε στο παρόν και όχι στο παρελθόν. Κάντε πνευματικές προσαρμογές για να εξισορροπήσετε  τα μελλοντικά αντικείμενα με τις παρούσες καταστάσεις. Όμως, μη συμβιβαστείτε με τίποτα το λιγότερο. Απλά να θυμάστε πως θα χρειαστείτε αρκετό χρόνο για να φτάσετε τους στόχους σας.

 

 

Ζυγός

Μπορείτε εύκολα να περάσετε τη μέρα σας μιλώντας με φίλους και συζητώντας για τις ιδέες σας, όσον αφορά αυτά που θέλετε να κάνετε στη ζωή σας τώρα που η Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων φωτίζει τον 9ο Οίκο σας. Τα συναισθήματά σας θα ενταθούν, αλλά θα είστε επικεντρωμένοι στο δικό σας μέλλον. Αν και δεν είναι η καλύτερη στιγμή να κάνετε σταθερά σχέδια, είναι πολύ καλή στιγμή να φανταστείτε τη πληθώρα των πιθανοτήτων που βρίσκονται μπροστά σας.

 

Σκορπιός

Καταλαβαίνετε όλη την εικόνα στη θεωρία, αλλά στη πράξει θα είναι δύσκολο να εφαρμόσετε αυτά που γνωρίζετε σήμερα. Το μυαλό σας υπέρ λειτουργεί και σκέφτεται το κάθε πιθανό σενάριο. Η Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων και στον 8ο Οίκο σας, εντείνει την ανάγκη σας να λύσετε τις πιο δύσκολες καταστάσεις σε μία σχέση, ακόμα και αν δεν είναι ό, τι πιο ιδανικό. Αφήστε την λογική να σας οδηγήσει μέχρι η Σελήνη να περάσει στο ζώδιο του Καρκίνου και να επιστρέψετε στο στοιχείο σας.

 

Τοξότης

Θα επηρεαστείτε από τα συναισθήματα των ανθρώπων γύρω σας με την Πανσέληνο στο ζώδιο των Διδύμων να λάμπει στον 7ο Οίκο σας. Ένας στενός σύντροφος θα είναι η πηγή μίας μικρής διαμάχης, με αποτέλεσμα να μην καταφέρετε να κάνετε αυτό που θέλετε. Μην αγνοήσετε τα μηνύματα που θα λάβετε σήμερα, καθώς θα μάθετε κάτι σημαντικό από τις διαφορές απόψεων ανάμεσα σε εσάς και τους άλλους. Ανοίξτε τη καρδιά σας και ακούστε τους ανθρώπους που αγαπάτε.

 

Αιγόκερως

Ίσως να μην καταλάβετε το πώς θα βρεθείτε σε μία άβολη κατάσταση σήμερα. Δυστυχώς, δεν θα ξεφύγετε από το δίλημμα με το να απομακρυνθείτε, τώρα που η Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων λαμβάνει χώρα στον 6ο Οίκο σας. Είναι μία αρκετά πολυάσχολη περίοδος και υπάρχουν πολλά που χρειάζονται τη προσοχή σας. Υπάρχουν πολλοί τρόποι στο μυαλό σας αλλά θα είναι δύσκολο να καταλάβετε από πού πρέπει να ξεκινήσετε. Πάρτε μια βαθιά ανάσα και κάντε ένα μικρό βήμα. Είστε ήδη στο δρόμο για την επιτυχία, ακόμα και αν ο προορισμός σας είναι μακριά.

 

Υδροχόος

Μην προσπαθήσετε να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους τώρα που η Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων καταλαμβάνει τον 5ο Οίκο σας. Αν και θέλετε να γνωρίζετε τα πάντα, θα χρειαστεί να κάνετε πίσω προτού μάθετε όλες τις απαντήσεις. Ίσως είναι διασκεδαστικό να πάρετε το ρίσκο και να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας με τους γύρω σας. Όμως, ίσως υπάρξει μία ανησυχία καθώς θα διαισθανθείτε πως τα πράγματα δεν εξελίσσονται με τον τρόπο που τα οραματιστήκατε. Ίσως θελήσετε να ξεφύγετε από τις υποχρεώσεις σας, αλλά κάποια θέματα θα είναι πολύ σημαντικά για να τα αγνοήσετε.

 

Ιχθύες

Ίσως νιώσετε πως πρέπει να κάνετε κάτι άμεσα για να εξασκήσετε τον έλεγχό σας στον εξωτερικό κόσμο, αλλά η Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων δίνει έμφαση στον 4ο Οίκο σας, στρέφοντάς σας σε εσωτερικά θέματα. Μπορείτε να σκεφτείτε τη κάθε πιθανή επιλογή, σαν να παίζετε μία παρτίδα σκάκι. Όμως θα είναι πάρα πολλές για να διατηρήσετε τη τάξη. Ίσως χρειαστεί να παραδοθείτε και να ακολουθήσετε την αβεβαιότητα της συναισθηματικής αλλαγής για να δείτε που θα σας οδηγήσει.