Ιχθύες με Ωροσκόπο Λέων

 

Είναι ένας πολύ ευνοϊκός συνδυασμός.

Ένας άνθρωπος που ανήκει στο ζώδιο του Ιχθύ ποτέ δεν θεωρείται ισχυρός σαν πρώτη περιγραφή.

Οι Ιχθύες είναι ευαίσθητοι σε αγενείς παρατηρήσεις.

zodia-zvdia-22

Ένας Ιχθύς θα πληγωθεί εάν τον αγνοούν.

Ο Ωροσκόπος Λέων σχηματίζει ένα δυνατό πλέγμα για να προστατέψει τη φυσιολογική ευαισθησία ενός Ιχθύ. Κάνοντας τον Ιχθύ με Ωροσκόπο Λέων ικανό να αντιμετωπίσει τον οποιονδήποτε σαν ένας πραγματικός Λέων.

Ο Ωροσκόπος Λέων κάνει τον Ιχθύ ατρόμητο, και του δίνει τη θέληση να κάνει αυτό που πρέπει να γίνει.

Ο συγκεκριμένος Ιχθύς δεν θα τρέξει όταν τα πράγματα δυσκολέψουν ούτε θα καθίσει στην άκρη χωρίς να κάνει τίποτε, περιμένοντας κάποιον άλλο να πάρει τη κατάσταση στα χέρια του. Ο Ωροσκόπος Λέων είναι η φωτιά που βράζει αυτό το ζώδιο του Νερού, κάνοντάς τον να μιλάει με εντελώς διαφορετικό τρόπο από τους υπόλοιπους Ιχθύες.

Ο Ιχθύς ακόμα θα χρειάζεται βοήθεια, αλλά με έναν λιονταρίσιο τρόπο.

Η γυναίκα που ανήκει στο ζώδιο του Ιχθύ και έχει ωροσκόπο Λέων δεν χρειάζεται φτηνά ρομάντζα, θα θέλει πολυτέλειες, κρασί και δείπνο στα πιο ακριβά εστιατόρια. Θα πρέπει να της κάνετε επίδειξη καθώς η συγκεκριμένη γυναίκα δεν είναι καθόλου ντροπαλή.

Αν προσπαθήσετε να κερδίσετε έναν άντρα Ιχθύ με Ωροσκόπο Λέων και σας βγάλει ραντεβού, θα πρέπει να ντυθείτε σαν να είστε κάτι το ιδιαίτερο. Θα πρέπει να συμπεριφέρεστε με τον καλύτερο τρόπο… σχεδόν βασιλικά.

Σαν Ιχθύς αυτό το άτομο ίσως ακόμα να παθαίνει κατάθλιψη που και που και ας έχει ωροσκόπο Λέων. Οι Ιχθύες δεν θα πρέπει να ενδίδουν σε στεναχώριες και μελαγχολίες όπως θέλουν, αλλά να διατηρήσουν την αυτοπεποίθηση που τους χαρίζει το ζώδιο του Λέων.

Οι Ιχθύες με ωροσκόπο Λέων κρατούν μέσα τους αυτά που τους απασχολούν.

Θα διατηρήσουν τη ψυχραιμία τους ακόμα και αν κλαίνε εσωτερικά. Είναι υπομονετικοί και αντιλαμβάνονται τα λάθη και τα ελαττώματα των άλλων.