Ιχθύς με Ωροσκόπο Ταύρο

Αυτός ο συνδυασμός είναι ευνοϊκός για τους Ιχθύες γιατί χωρίς αυτόν, οι Ιχθύες θα πετούσαν στα σύννεφα τον περισσότερο καιρό. Ο Ωροσκόπος Ταύρος δίνει στους Ιχθύες μία ρεαλιστική όψη των πραγμάτων.

Ο συνδυασμός του ζωδίου των Ιχθύων και του Ταύρου μας δίνουν είτε ένα ανιαρό άτομο που δεν έχει όραμα, ή ένα άτομο τόσο έξυπνο που μπορεί να κάνει τις επιδιώξεις του πραγματικότητα.

Οι Ιχθύες αυτοί θα είναι είτε ευέξαπτοι είτε κυκλοθυμικοί, πέφτουν σε παγίδες αλλά μόλις σταθούν στα πόδια τους είναι ικανοί να αντιμετωπίσουν όλα τα εμπόδια. Το θέμα είναι, πόσο γρήγορα το συγκεκριμένο άτομο μπορεί να σηκωθεί ξανά στα πόδια του.

zodia-zvdia-22

Μια κατάσταση που συμβαίνει συχνά με έναν Ιχθύ που έχει ωροσκόπο Ταύρο είναι η εξής:

Ας πούμε πως κάνατε κάτι ή είπατε κάτι σε αυτό το άτομο.

Οι Ιχθύες θα σκεφτούν αμέσως το χειρότερο και θα στεναχωρηθούν. Με το που τα πράγματα ξεκαθαρίσουν, ο Ωροσκόπος Ταύρος παίρνει τα ηνία, οι Ιχθύες επιστρέφουν στην πραγματικότητα και είναι έτοιμοι να ζήσουν πάλι σε αυτόν τον κόσμο.

Ο Ιχθύς με ωροσκόπο Ταύρο έχει τις περισσότερες πιθανότητες να βιώσει οικονομική ασφάλεια από ότι οι υπόλοιποι συνδυασμοί των Ιχθύων. Η οικονομική ασφάλεια είναι κάτι που θέλουν για τον εαυτό τους.

Το ζώδιο των Ιχθύων και το ζώδιο του Ταύρου είναι γνωστό πως ψάχνουν για τον τέλειο σύντροφο, την αδερφή ψυχή του.

Οι Ιχθύες είναι ρομαντικοί άνθρωποι. Θέλουν κάποιον που μπορεί να καταλάβει τις ρομαντικές τους σκέψεις. Αν μπορείτε να το κάνετε, το ζώδιο του Ιχθύ θα πιστέψει πως είστε το άλλο του μισό.

Το ζώδιο του Ταύρου ψάχνει κάποιον που να του μοιάζει, στις εμπειρίες, στη συμπεριφορά, στο χαρακτήρα, στη μόδα που ακολουθεί, στο στυλ και στον έρωτα. Αν τα έχετε όλα αυτά τότε ο Ωροσκόπος Ταύρος θα σας παραδοθεί.