Καφεμαντεία.Οι αλάνθαστοι συνδυασμοί της Μοίρας

αστρολογια-αυρα-ζωδια-zodia-astrologia

Κοινοποίηση:

Καφεμαντεία. Οι αλάνθαστοι συνδυασμοί της Μοίρας

Η αλάνθαστη μέθοδος της Καφεμαντείας, δίνει τις ιδιαίτερες προβλέψεις της, για όλα τα ζώδια…! Το φλιτζάνι χωρίζεται σε 12 οίκους –ζώδια, δεξιόστροφα από το χερούλι, και οι ερμηνείες αφορούν για τις επόμενες 1-2 εβδομάδες.

Πιο αναλυτικά:

 

Κριός: Η ΔΙΠΛΗ ΚΑΡΔΙΑ

zodia-zvdia-22

Μπορεί αυτό το διάστημα να έχετε χάσει την ερωτική – επικοινωνιακή σας επαφή… με το άτομο που σας ενδιαφέρει, αλλά είναι μόνο θέμα μερικών ημερών, να έχετε ειδήσεις και επισκέψεις, που θα είναι θετικές.

Ταύρος: Η ΚΑΜΗΛΑ

Ο άνθρωπος σας έχει κάποια δικά του θέματα, που όμως αργά και σταθερά τα ξεπερνά και σας δίνει την προτεραιότητα του σας αξίζει. Μέσα σε αυτά, σας έρχεται και κάποια είδηση για χρήμα – κληρονομιά.

Δίδυμοι: Η ΑΝΤΡΙΚΗ ΦΙΓΟΥΡΑ

Ένας νέος έρωτας παραμονεύει για να κατακτήσει την ιδιαίτερη καρδιά σας. Αυτό είναι και ένα σημαντικό γεγονός, που θα σας ανανεώσει αλλά και που θα σας βάλει και σε σημαντικές σκέψεις γύρω από δεσμεύσεις.

zodia-zvdia-22

Καρκίνος: ΤΑ ΜΟΝΑ ΣΤEΦΑΝΑ

Μπορεί να έχετε χωρίσει από αυτόν που αγαπάτε, ή να περνάτε μια δύσκολη φάση – κρίση στο μεταξύ σας, αλλά το μόνο σίγουρο, είναι ότι αυτός ο κύκλος ακόμη … δεν έχει κλείσει. Ειδήσεις και ανταμώματα, θα έχετε άμεσα.

Λέων: Ο ΣΚΥΛΟΣ

Οι εντάσεις και οι φιλονικίες μέσα σε σχέσεις και γάμους, θα παύσουν. Αυτό είναι και κάτι που θα ξαναφέρει το καλό-ερωτικό κλίμα …μέσα σε σχέσεις και γάμους. Σε κάποιους θα δώσει σκέψεις για δέσμευση – οικογένεια.

Παρθένος: Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΦΙΓΟΥΡΑ

Είσαστε κάτω από σοβαρές σκέψεις, που σας λυπούν. Η σχέση που διατηρείτε αυτήν την εποχή, δεν σας γεμίζει αισθηματικά και μόνο σας θλίβει. Αυτό, είναι κάτι που ο άνθρωπος σας, θα θελήσει άμεσα να το διορθώσει.

zwdia-092

Ζυγός: Ο HΛΙΟΣ

Είσαστε οι πιο τυχεροί της εποχής, που θα δείτε την τσέπη σας να γεμίζει χρήμα και την καρδιά σας με αγάπη. Αυτά είναι και τα δομικά στοιχεία πλέον για εσάς, για να ξανα-φτιάξετε την ζωή σας.

Σκορπιός: ΤΟ ΑΛΟΓΟ

Οι εξελίξεις τρέχουν και είναι όλες καλές και υποστηρικτικές για εσάς. Ο σύντροφος σας έχει για εσάς εκπλήξεις –προτάσεις…που θα σας κάνουν να οδεύσετε άμεσα σε μια πιο σοβαρή – μόνιμη σχέση.

Τοξότης: ΤΟ ΜΑΤΙ

Μπορεί να είστε χωρισμένοι, αλλά το πρώην ταίρι σας, σας ψάχνει ακόμη… και το ξέρετε. Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα δείτε μια κίνηση του, που θα προμηνύει και την διάθεση του για επιστροφή σε εσάς.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αιγόκερως: ΤΟ ΧΕΡΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ

Πολλά τα μέτωπα που έχετε ανοίξει, και μάλλον έχει έρθει η ώρα να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις. Από τα δύο άτομα, που θέλει η καρδιά σας, διαλέξτε λοιπόν με την διαύγεια του μυαλού σας, ποιος μπορεί να είναι δίπλα σας.

Υδροχόος: ΤΟ ΞΙΦΟΣ

Εκπλήξεις και επιτυχίες θα έχετε σε όλα τα ζητήματα που παλεύετε. Τα οικονομικά σας, έχουν άνοδο και αυτό είναι και κάτι που θα συνεχιστεί για καιρό. Η σχέση σας, που έχει περάσει από τα σαράντα άγρια κύματα θα ισορροπήσει με τις ενέργειες …που θα έρθουν από τον σύντροφο σας.

Ιχθείς: Ο ΠΕΤΕΙΝΟΣ

Είσαστε σε έναν καλό δρόμο, για να βρεθείτε και πάλι με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Αυτό είναι και κάτι που ήδη η άλλη πλευρά το προσπαθεί, με τους δικούς της διπλωματικούς τρόπους. Καλύτερα και τα οικονομικά σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις απο τις καρτες Ταρω για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75