Καφεμαντεία. Τα σύμβολα που προβλέπουν τα μελλούμενα

Κοινοποίηση:

Καφεμαντεία. Τα σύμβολα που προβλέπουν τα μελλούμενα

Προβλέψεις για τις επόμενες 2 – 3 εβδομάδες :

Κριός: Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΦΙΓΟΥΡΑ

Γύρω σας, υπάρχει ένα φιλικό – κοινωνικό πρόσωπο, που μάλλον σας ζηλεύει. Μπορεί μέχρι τώρα να μην το έχετε αντιληφθεί, όπως κάποια συνδυαστικά γεγονότα, θα σας κάνουν να πάρετε πια τις προφυλάξεις σας. Μέχρι τότε, μην είστε και τόσο επικοινωνιακοί …με όλους.

zodia-zvdia-22

Ταύρος: Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ

Σίγουρα η καρδιά σας, έχει πληγωθεί μέσα από τις άσχημες και λάθος συμπεριφορές του ανθρώπου σας. Αυτό είναι κάτι που όμως από το επόμενο χρονικό διάστημα, θα αρχίσει να υποχωρεί …και να φέρνει στο μεταξύ σας την ερωτική ισορροπία. Τα όποια τρίτα προβλήματα θα ξεπεραστούν.

Δίδυμοι: ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ

Από αυτά που σας έχει πει ο άνθρωπος σας, έχετε ήδη δει πολλά… και μέχρι να λήξει το έτος θα δείτε και τα υπόλοιπα. Είστε αυτοί, που πιθανόν και να δεχτείτε προτάσεις, που θα σας ξαφνιάσουν ευχάριστα και ανατρεπτικά. Γάμοι – επανασυνδέσεις – δημιουργία οικογένειας, είναι στο πρόγραμμα.

zwdia-tarw-zodia-19ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Καρκίνος: ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΓΑΜΟΥ

Οι ερωτικές σας αγωνίες λήγουν! Το άτομο που ήταν τόσο καιρό χαμένο ή απόμακρο από την καθημερινότητα σας, τώρα επανέρχεται και σας ζητά να μιλήσετε, πάνω σε άλλες – πιο υγιείς βάσεις. Ακούστε τις φρέσκιες λοιπόν προτάσεις, και πάρτε τις τελικές σας αποφάσεις άμεσα.

Λέων: Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ – ΦΩΣ – ΕΙΔΗΣΗ

Σε αυτήν την αισθηματική σας μοναξιά και απογοητευτική αναμονή, θα σας έρθει μια είδηση, από εκεί… που εύχεστε – ελπίζετε. Το άτομο που υπάρχει στην καρδιά σας, αλλά όχι μέσα στην ερωτική σας ζωή, θα σας επισκεφτεί και θα ζητήσει …να του δώσετε μια ακόμη καίρια ευκαιρία, για να σας δώσει τις απαντήσεις που ζητάτε.

Παρθένος: Η ΑΝΤΡΙΚΗ ΦΙΓΟΥΡΑ

Εσείς αναμένετε κάποιον από τα παλιά που ακόμη έχει την σφραγίδα του, πάνω στην καρδιά και το μυαλό σας. Οι μέρες …θα δώσουν και έναν καινούργιο έρωτα, και εσείς θα κλιθείτε να πάρετε την τελική απόφαση, για το ποιον και γιατί τον θέλετε. Χρήματα σας έρχονται και σας βοηθούν.

zwdia-092

Διαβαστε τις μηνιαιες ερωτικες προβλεψεις απο τις καρτες Ταρω για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζυγός: Η ΚΑΜΗΛΑ

Μπορεί να υπάρχουν, κάποιες αδικαιολόγητες καθυστερήσεις από την μεριά του ανθρώπου σας, πάνω σε αυτά που έχετε συμφωνήσει, αλλά δεν είναι κάτι που θα συνεχιστεί για πολύ ακόμη. Από την νέα εβδομάδα, θα έχετε και τα πρακτικά αποτελέσματα. Νέα θετικά, από οικονομική – νομική σας υπόθεση πλησιάζουν.

Σκορπιός: ΤΟ ΠΟΥΛΙ – ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Ο έρωτας έρχεται … και μαζί φέρνει μια νέα ζωή και πραγματικότητα. Όλα τα παλιά θα τα σβήσετε και με δική σας πια πρωτοβουλία. Μια καινούργια καθημερινότητα σας περιμένει, όπου και θα σας ανοίξει τους ορίζοντες για όλα τα όνειρα που έχετε ευχηθεί.

zwdia

Τοξότης: ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Μέσα στους χώρους που κινείστε, υπάρχει ένα ιδιαίτερο άτομο, που έχει σκοπό να σας πλησιάσει άμεσα, και να σας κάνει μια ερωτική εξομολόγηση, αυτών που τόσο καιρό κρατά κρυφά μέσα του. Ίσως και να το είχατε ήδη καταλάβει, αλλά το σύμπαν υποστηρίζει νέες και μεγάλες αγάπες… ακόμη και ανάλογες επανασυνδέσεις.

Αιγόκερως: Ο ΦΑΡΔΥΣ ΔΡΟΜΟΣ

Στις όποιες δυσκολίες είχατε, θα μπει ένα μεγάλο στοπ. Από τις ερχόμενες ημέρες, οι αισθηματικές επικοινωνίες, θα πολλαπλασιαστούν και πάλι με τον άνθρωπο …που σας ενδιαφέρει και οι συναντήσεις, θα γίνουν πραγματικότητα. Να έχετε έτοιμες, τις προσωπικές σας προτάσεις.

taro-zodia-76

Υδροχόος: ΤΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ

Αποφύγετε να πάτε και πάλι πίσω στο παρελθόν, που μόνο σας δίνει κατά καιρούς, μια ελπίδα και μετά …την παίρνει πάλι πίσω. Οι μέρες σας φέρνουν δίπλα σε έναν μεγάλο και κεραυνοβόλο έρωτα, που μπορεί να σας τροποποιήσει την καθημερινότητα, και σχετικά γρήγορα να σας πάει σε μια δέσμευση ζωής.

Ιχθείς: ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Η τύχη σας κλείνει το μάτι …στην αγάπη και το χρήμα. Λίγη υπομονή, και θα δείτε ότι το άτομο που έχετε μεγάλη αδυναμία – έρωτα, θα σας μιλήσει πιο αναλυτικά για τις προθέσεις του …και το κοινό σας μέλλον. Τα παλιά και τα άσχημα, απλά ξεχάστε τα. Οικονομικά καλύτερα, θα έρθουν από κάποια πώληση – κληρονομιά.

Διαβαστε τις μηνιαιες ερωτικες προβλεψεις απο τις καρτες Ταρω για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia