Η καλύτερη στιγμή για να κάνετε σεξ

Κοινοποίηση:

Θέλετε απλά καλό σεξ ή κάτι παραπάνω; Η σωστή θέση της Σελήνης θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε μία σχέση. Η Νέα Σελήνη δίνει το θάρρος στην σεξουαλική σας σχέση να ανθίσει. Η Πανσέληνος μπορεί να φέρει στην επιφάνεια συναισθήματα που δεν γνωρίζατε πως έχετε. Ίσως βρεθείτε πάνω στο κρεβάτι χωρίς σκέψεις του τι θα γίνει αύριο. Θα είναι είτε τέλειο, είτε καταστροφικό.

 

 

Διαλέξτε τη στιγμή

Ένα σύνολο όψεων που πρέπει να προσέξετε για να εμπλουτίσετε τον ρομαντισμό είναι αυτές που περιλαμβάνουν την Αφροδίτη και τον Δία. Αυτός ο υπέροχος συνδυασμός θα ενισχύσει τη σεξουαλική σας ζωή με όμορφους τρόπους. Αν ψάχνατε τη κατάλληλη πλανητική ενέργεια για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα, τότε αυτή είναι! Η ενέργεια θα είναι ζεστή, διασκεδαστική, φιλική και δελεαστική. Θα είναι μια πραγματική ερωτική περιπέτεια και θα θελήσετε να την επαναλάβετε ξανά και ξανά.

zodia-zvdia-22

 

 

Αν θέλετε κάτι πιο ακραίο ίσως θελήσετε να προσθέσετε την ενέργεια του Πλούτωνα στο μείγμα. Ίσως παίζετε με τη φωτιά, αλλά δεν θα ξεχάσετε την πρώτη νύχτα πάθους και όλες τις υπόλοιπες που θα ακολουθήσουν. Όταν ο Πλούτωνας μπει στο παιχνίδι, θα πρέπει  να είστε αρκετά δυνατοί για να χειριστείτε αυτά που α έρθουν. Ίσως υπάρξουν θέματα κυριαρχίας, ελέγχου και χειραγώγησης. Αν όλα αυτά δεν σας απασχολούν θα περάσετε υπέροχα. Οι όψεις Άρη –Πλούτωνα συνδέονται με παιχνίδια σαδομαζοχισμού, πράγμα που μπορεί να είναι διασκεδαστικό αν σας αρέσουν, αλλά ενοχλητικό αν ψάχνετε για κάτι πιο γλυκό.

 

 

Οι όψεις του Άρη και της Αφροδίτης, ένα τρίγωνο ή μία σύνοδος, είναι επίσης κατάλληλες για ένα καυτό ραντεβού. Οι επιθυμία είναι ισχυρή, και αν ο Άρης και η Αφροδίτη σχηματίζουν ταυτόχρονα όψεις στο γενέθλιο χάρτη του ατόμου που σας ενδιαφέρει, περπατήστε με σιγουριά το μονοπάτι και απολαύστε τον έρωτα. Θα δυσκολευτείτε να αντισταθείτε στον πειρασμό να λιώσετε ο ένας στα χέρια του άλλου. Θα είναι μία καταπληκτική βραδιά που θα γραφτεί ανεξίτηλα στο μυαλό σας.

zwdia-fotia

 

Καλύτερα να περιμένετε

Οι εκλείψεις είναι ίσως οι μεγαλύτερες αστρολογικές επιρροές που πρέπει να αποφύγετε αν θέλετε η πρώτη φορά να είναι τέλεια. Αυτός ή αυτή μπορεί να σας πιέσει να κάνετε κάτι που είναι νωρίς για εσάς, και πιθανότατα οι επιπτώσεις να είναι καταστροφικές κατά τη διάρκεια μίας έκλειψης. Ίσως υπάρχει και ένα στοιχείο εμμονής ή κάποια παρορμητικότητα που δεν θα μπορείτε να ελέγξετε. Θα το καταλάβετε διότι η σχέση σας έχει μία περίεργη αίσθηση. Τα πράγματα δεν θα πάνε όπως θα θέλατε.

 

 

Άλλες όψεις που καλό θα ήταν να αποφύγετε για τη πρώτη σας βραδιά μαζί είναι αυτές που περιλαμβάνουν τον Κρόνο. Οι όψεις Αφροδίτης –Κρόνου ή Άρη –Κρόνου δεν δίνουν εύνοια. Ίσως νιώσετε ντροπή ή ο εραστής σας δεν θα σας προσφέρει απόλυτη ικανοποίηση. Και οι δύο θα θέλετε να ικανοποιήσετε ο ένας τον άλλον τόσο πολύ, που η ένταση θα δυσκολέψει να συμβούν αυτά που επιθυμείτε. Αν δεν έχετε καθιερωθεί σαν ζευγάρι, αυτό θα μπορούσε να καταστρέψει ακόμα και τη σχέση σας. Για αυτό ελέγξτε τα άστρα και κανονίστε κάποιο άλλο ραντεβού σε μία άλλη ημερομηνία.

 

zodia-astra-tarot

Τέλος κάποιες σπάνιες όψεις που αξίζει να προσέξετε: οι όψεις του Ποσειδώνα είναι τόσο πνευματικές που ίσως αποφασίσετε να μείνετε ανύπαντροι. Όψεις με τον πλανήτη Ουρανό προτείνουν σεξ μιας βραδιάς και έχουν διάρκεια και χημεία για μία μόνο στιγμή. Ότι και αν συμβεί μπορεί να είναι διασκεδαστικό αλλά δεν θα κρατήσει. Είναι καλές όψεις για συζητήσεις, αλλά όχι για ερωτικές πράξεις. Ίσως καταλήξετε να συζητάτε για αυτά που σας αρέσουν, για αυτά που δεν σας αρέσουν και για τα αγαπημένα σας πράγματα, και πάλι να μην καταλήξετε μαζί. Ή ο εραστής σας μπορεί να είναι ακροβάτης αλλά με έλλειψη ρομαντικού χαδιού, πράγμα που μπορεί να σας ξενερώσει.

Έτσι, για να απολαύσετε τη πρώτη σας βραδιά μαζί, διαλέξτε τις όψεις προσεκτικά.

zwdia-zodia-tarw