Καρκίνος με Ωροσκόπο Αιγόκερω

Ο Καρκίνος και ο Αιγόκερως έχουν ανάγκη την ίδια ισορροπία. Δεν δημιουργούν φασαρίες και κρατούν τη ζωή τους λιτά.

Το σπίτι τους είναι σημαντικό και για τα δύο ζώδιο.

Αυτές είναι οι ομοιότητές τους.

zodia-zvdia-22

Ο Καρκίνος και ο Αιγόκερως είναι αντίθετα στο ζωδιακό κύκλο. Ο Καρκίνος με Ωροσκόπο Αιγόκερω θα νιώθει πως τραβιέται ταυτόχρονα προς δύο κατευθύνσεις.

Με τη πρώτη ματιά, ο Καρκίνος με Ωροσκόπο Αιγόκερω φαίνεται μελαγχολικός και εκνευρισμένος. Αυτοσαρκάζονται σε μεγάλο βαθμό, πράγμα που μπορεί να είναι αστείο ή ενοχλητικό ανάλογα με το ποιος ακούει.

Ο Καρκίνος με Ωροσκόπο Αιγόκερω είναι δύσπιστος με οποιονδήποτε μοιάζει να θέλει να ανακατευτεί στις προσωπικές του σχέσεις. Αποκαλύπτουν τα προσωπικά τους μόνο σε στενό κύκλο φίλων.

Ο Καρκίνος με Ωροσκόπο Αιγόκερω θα είναι ήσυχος και χαλαρός όταν αισθάνεται ασφαλής, αλλά αν νιώσουν πως κινδυνεύει ο ίδιος, η οικογένειά του ή κάποιος φίλος, να περιμένετε εκδίκηση.

Ο συνδυασμός Καρκίνου και Αιγόκερω δημιουργεί ένα άτομο που του αρέσει η ασφάλεια.

Αν δουλεύετε σκληρά για να παρέχετε στη γυναίκα Καρκίνο με Ωροσκόπο Αιγόκερω ένα όμορφο σπιτικό και εκείνη έχει τα νεύρα της που δουλεύετε συνέχεια και σας λέει πως ποτέ δεν βγαίνετε έξω μαζί, ορίστε πως καταπνίγετε τα παράπονα.

Πείτε της:

«Ωραία. Ας πάμε σε ένα πολύ ρομαντικό και ακριβό μέρος και ύστερα πάμε για χορό και σαμπάνια. Ακόμα μπορούμε να κάνουμε μία βόλτα στην αγορά για καινούρια ρούχα.»

Και ύστερα προσθέστε:

«Όσο εγώ θα σε πηγαίνω βόλτες μία ή δύο φορές το μήνα για να τα κάνουμε όλα αυτά, πρέπει να μου υποσχεθείς πως θα αρχίσεις να ψάχνεις για ένα σπίτι λιγότερο ακριβό, και σε μία πόλη που δεν είναι τόσο ασφαλής όσο αυτή που μένουμε.»

Ή κάποια παραλλαγή των από πάνω.

Αυτό θα την κάνει να σταματήσει γρήγορα. Γιατί;

Η (Αιγόκερως) πλευρά του μυαλού της αντιλαμβάνεται το πόσο σημαντικό είναι να δουλεύετε σκληρά για να μπορείτε να μένετε σε ένα ωραίο σπίτι και η (Καρκίνος) άλλη πλευρά της το θέλει αυτό επίσης.

Η πιο αποτελεσματική μέθοδος είναι να προκαλέσετε τα θέματα που αφορούν την ασφάλεια και την προτίμησή της να έχει συγκεκριμένους ταχυδρομικούς κώδικες.

Ο Κρόνος αναγνωρίζεται σαν ο πλανήτης της τύχης. Ο Κρόνος είναι ο πλανήτης που μας δοκιμάζει και συνήθως προκαλεί προβλήματα, και το λιγότερο που επιφέρει είναι καθυστερήσεις –κρατώντας μας πίσω.

Όμως ο Κρόνος δεν είναι τόσο κακός. Με όλα αυτά που δημιουργεί, σας βοηθά να αναπτύξετε κριτική σκέψη, αντοχή και επιμονή.

Ο Κρόνος αναγκάζει ένα άτομο να αναπτύξει ικανότητες που είναι απαραίτητες για να αντιμετωπίζει τα προβλήματα της ζωής, και σαν αποτέλεσμα αυτό το άτομο γίνεται αρκετά δυνατό.

Στη ζωή ενός Καρκίνου με Ωροσκόπο Αιγόκερω, η επιρροή του Κρόνου θα γίνει αισθητή σε θέματα χρημάτων και εργασίας.

Ο Καρκίνος (Σελήνη) με τον Αιγόκερω (Κρόνος) φέρνουν πολλά προβλήματα.

Όσο ένας Καρκίνος με Ωροσκόπο Αιγόκερω μεγαλώνει, αναπτύσσεται σε ένα υπεύθυνο άτομο που είναι ψύχραιμο, μυστηριώδες και πολύ καλό στο να διαβάζει ανθρώπους.

Συγκεκριμένες όψεις στον γενέθλιο χάρτη Καρκίνων με Ωροσκόπο Αιγόκερω δημιουργούν διαφορετικά στοιχεία στους χαρακτήρες, που μπορεί να είναι σημαντικές.

Όταν ένας Καρκίνος με Ωροσκόπο Αιγόκερω αντιμετωπίζει προβλήματα πρέπει να προσέξει τη κλίση του να είναι οξύθυμος, εγωιστής και αδιάφορος.

Ο Καρκίνος με Ωροσκόπο Αιγόκερω, δεν θα πρέπει να αφήνει τα προβλήματα του σπιτιού (χρήματα) να μπαίνει ανάμεσα σε αυτόν και στο σύντροφό του.

Αν και ο Καρκίνος με Ωροσκόπο Αιγόκερω είναι άτομο με μεγάλο αίσθημα ευθύνης, όταν ψάχνει για δουλειά δεν πρέπει να δέχεται πολλές υποχρεώσεις.

Δουλεύει καλύτερα σε εργασίες που έχουν συγκεκριμένες και καθημερινές δραστηριότητες.

Ο Καρκίνος με Ωροσκόπο Αιγόκερω έχει ψυχικές ικανότητες που μπορούν να καλλιεργηθούν.