Καρκίνος με Ωροσκόπο Λέων

Από τη στιγμή που το άτομο έχει Ωροσκόπο Λέων, θα έχει τάση προς το δράμα, αν και ίσως να μην το κάνει και συνέχεις.

Εξαιτίας της ντροπαλότητας του Καρκίνου, προτιμούν να κάθονται πίσω σιωπηλοί και να παρατηρούν κάποιο άλλο θέαμα, ακόμα και αν στο πίσω μέρος του μυαλού τους σκέφτονται τον εαυτό τους.

Ο Καρκίνος με Ωροσκόπο Λέων προσπαθεί να κάνει τους ανθρώπους που φροντίζει να είναι υπερήφανοι για αυτόν, πράγμα πολύ σημαντικό.

zodia-zvdia-22

Αν βγαίνετε με έναν Καρκίνο με Ωροσκόπο Λέων δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε για το τι θα γίνει αν τον πάτε να γνωρίσει την οικογένειά σας, καθώς θα προσπαθήσει πολύ σκληρά να την κάνει να νιώσει άνετα μαζί του.

Στην πραγματικότητα όταν ένας Καρκίνος με Ωροσκόπο Λέων γνωρίζει κάποιο καινούριο πρόσωπο, είναι θερμός, με αυτοπεποίθηση και αστείος. Ακόμα και αν αυτή η αυτοπεποίθηση είναι μόνο επιφανειακή.

Ο Καρκίνος με Ωροσκόπο Λέων είναι περισσότερο ευαίσθητος από όσο νομίζει ο κόσμος.

Σε μία ερωτική σχέση με έναν Καρκίνο με Ωροσκόπο Λέων, θα ανακαλύψετε πως είναι στοργικοί, ζεστοί και υπομονετικοί. Αν και μερικές φορές γίνονται πεισματάρηδες με τους κανόνες συμπεριφοράς.

Ο Καρκίνος λατρεύει να βρίσκεται σπίτι. Ο Λέων λατρεύει να τον αγαπούν.

Για να δείξετε σε έναν Καρκίνο αγάπη, κάντε τον να νιώσει άνετα με το να είστε συμπονετικοί. Για να δείξετε σε έναν Λέων αγάπη, πρέπει να τον κολακεύσετε και να χαϊδέψετε την υπερηφάνειά του.

Κάποια από τα βασικά σημεία ενός χαρακτήρα Καρκίνου είναι η ευαισθησία, η διάνοια και η ένταση.

Μερικές φορές, ο συγκεκριμένος Καρκίνος παλεύει ανάμεσα στην λογική σκέψη και στην συναισθηματική έξαρση. Έτσι, θα πρέπει να προσέχει να μην κάνει βιαστικές κινήσεις που να βασίζονται σε συναισθήματα.

Πρέπει να ηρεμήσει και να σκεφτεί, ειδικά αν αυτές οι αποφάσεις επηρεάζουν πράγματα ή ανθρώπους που βρίσκονται κοντά τους.

Ο Καρκίνος με Ωροσκόπο Λέων δίνει την εντύπωση πως το σπίτι του είναι ένα κάστρο, για αυτό δεν πρέπει να τους κάνετε να νιώθουν άβολα. Αν βρίσκονται σπίτι σας, κάντε τους να νιώσουν βασιλιάδες στο δικό σας κάστρο.

Οι Καρκίνοι κρατούν την οικογένεια και το σπίτι τους κοντά στη καρδιά τους. Ακόμα και αν δεν έχουν βρει το άτομο να χτίσουν οικογένεια, θα φτιάξουν το δικό τους σπίτι.

Με αυτό θα υπάρξει ένας μακρύς δρόμος που θα τους φέρει ευτυχία και αίσθημα σταθερότητας.