Καρκίνος με Ωροσκόπο Ζυγό

Ο Καρκίνος με Ωροσκόπο Ζυγό δεν είναι και ο πιο ευνοϊκός συνδυασμός. Μερικές φορές οι συνθήκες φαίνεται να είναι αντιδραστικές. Θα υπάρχει τριβή ανάμεσα στον κοινωνικό Ζυγό και στον σπιτικό στοργικό Καρκίνο.

Όταν συνδυάσουμε τον έμμεσο τρόπου του Καρκίνου με την λεπτότητα του Ζυγού, παίρνουμε ένα άτομο ικανό να καθησυχάζει τους άλλους.

Αν είστε τύποι που σας αρέσει η αλήθεια με μία πικρή γεύση, δεν θα το βρείτε εδώ αυτό.

zodia-zvdia-22

Ας πούμε πως συναντάτε τον καλύτερο φίλο ενός Καρκίνου με Ωροσκόπο Ζυγό και αναρωτιέστε αν σας συμπαθεί, καθώς νιώθετε πως είναι κάπως παγωμένος απέναντί σας.

Ρωτάτε τον Καρκίνο:

«Πιστεύεις πως με συμπαθεί»

Εκείνος θα πει:

«Φυσικά και σε συμπαθεί»

Ή θα πει:

«Πάντα έτσι είναι όταν γνωρίζει ανθρώπους για πρώτη φορά.»

Θέλατε μία ειλικρινή απάντηση έτσι δεν είναι. Δεν γίνεται, δοκιμάστε ξανά.

Αυτό το άτομο θέλει πολύ μία σχέση, περισσότερο από έναν συνηθισμένο Καρκίνο εξαιτίας του Ωροσκόπου Ζυγού.

Αν έχετε σχέση με έναν Καρκίνο με Ωροσκόπο Ζυγό, δεν θα πρέπει να είστε πιεστικοί.

Σε φυσιολογικές συνθήκες, ο χαρακτήρας του Ζυγού είναι να υποχωρεί για να υπάρχει συμβιβασμός, όμως εδώ μιλάμε για έναν Καρκίνο με Ωροσκόπο Ζυγό. Θα εκτιμήσουν ένα ήρεμο σπιτικό μαζί σας, αλλά μην τους λέτε τι να κάνουν.

Αν και ο Καρκίνος με Ωροσκόπο Ζυγό θεωρεί το σπίτι πρωταρχική προτεραιότητα, δεν του αρέσει να κάνει δουλειές του σπιτιού.

Αν μένετε με έναν Καρκίνο με Ωροσκόπο Ζυγό, είτε άντρα είτε γυναίκα, μην περιμένετε και μην τον πιέσετε να κάνει δουλειές στο σπίτι… ή τουλάχιστον μην τον πιέσετε πολύ.

Αν είστε αρκετά τολμηροί, προτείνετε να προσλάβετε κάποιον για να βοηθά στο σπίτι. Σε αυτή τη περίπτωση ίσως προτιμήσει να πληρώνει κάποιον άλλον να κάνει τη βρώμικη δουλειά.